Blog

Kako pokloniti iBook iz iBookstore na iPhoneu / iPadu

Baš na vrijeme za blagdane, čini se da je Apple u svoju iBookstore dodao značajku darivanja. Iako iz iTunes & App Storea možete darivati ​​aplikacije, pjesme, albume i filmove, sada možete pokloniti i knjige!

Macworld je prvo napisao o značajci i to smo isprobali na našim iOS 7 uređajima: iPhoneu i iPadu. I djeluje fantastično, vrlo slično načinu na koji darujete aplikaciju ili pjesmu. Zaronite pravo kako biste naučili kako.

Za to će vam trebati uređaj kompatibilan s iOS 7 i aplikacija iBooks. Očito je da i iBook možete pokloniti putem Maca s instaliranom aplikacijom iBooks.

Kako pokloniti iBook iz iBookstore na iPhoneu i iPadu

  • Otvoren iBooks aplikaciju na vašem iPhoneu / iPadu
  • Dodirnite "Trgovina" za otvaranje iBookstore
  • Sada možete odabrati knjigu na pretraživačkoj ili istaknutoj ili top ljestvici. Bilo gdje, u osnovi. Pronađite i odaberite knjigu koju želite pokloniti
  • Kad ste na stranici s pojedinostima iBook-a, dodirnite Udio ikona
  • Tu je Dar ikona. Dodirnite ga

  • Sada ispunite detalje baš kao što biste učinili za darivanje aplikacije ili pjesme iz trgovine App / iTunes
  • Odaberite datum, po želji i to je to

Ipak postoji nekoliko glupih ograničenja. Prva stvar je da ne možete poslati iBook na poklon nekome tko je u drugoj zemlji. Barem dok je njihov App Store konfiguriran u drugu zemlju, ne mogu primiti poklon (ili ga otvoriti). Zaobilazno rješenje leži u promjeni postavki regije zemlje, ali to je samo to, zaobilazno rješenje.

Ipak, zanimljivo je napomenuti da sada možete knjige slati kao poklone, umjesto da morate slati iTunes Poklon karticu, a zatim zamoliti osobu da odabere knjigu iz iBookstorea. Puno korisnika pitalo se za ovu značajku, a ovdje Apple na vrijeme za praznike debitira s iBooks značajkom darivanja.