Blog

Najbolje aplikacije za Instagram priče za iPhone u 2020

Ako netko kaže društveni mediji, prva aplikacija koja mi se pojavi u mislima je Instagram. I prilično sam siguran da je to isti slučaj za sve vani. Instagram je doslovno preuzeo društvene mreže i najomiljenija je aplikacija na cijelom svijetu.

Sada, dok smo na Instagramu zaokružili cijelu situaciju feeda, jer svi imaju estetski ugodan feed koristeći razne aplikacije za raspoređivanje, još uvijek učimo trikove Instagram Stories. Kao što kažu, za sve postoji aplikacija. Postaje vrlo teško odabrati najbolje iz oceana aplikacija.

Ovdje smo pripremili popis najboljih aplikacija za Instagram priče za iPhone nakon što smo ih isprobali nekoliko desetaka. Iako su neke aplikacije bile nevjerojatne, druge su bile samo ljepljive. Stvaranje lijepih i kohezivnih Insta priča sigurno će povećati vašu razinu angažmana s publikom i oni bi se željeli i dalje vraćati. Dakle, bez ikakvog blebetanja, prođimo kroz ovaj popis.

Najbolje iPhone aplikacije za stvaranje zanimljivih Instagram priča u 2020

# 1. Canva

Ovo je daleko moja omiljena aplikacija za uređivanje mojih Instagram priča. Canva nudi mnoštvo opcija predložaka, a možete je prilagoditi prema svojim željama. Prošao sam razne aplikacije kako bih pronašao savršenu aplikaciju za Instagram priče, ali stalno se vraćam na Canvu.

Najbolja stvar u ovoj aplikaciji, osim mnoštva mogućnosti grafike i fontova, je sposobnost ove aplikacije da stvori više stranica u jednoj mapi. Tako obično stvaram mape prema datumima i organiziram sve priče za taj dan u tu mapu.

Jedini nedostatak ove aplikacije je taj što ćete fotografiju morati urediti izvan aplikacije, a zatim stvoriti sliku koja vam odgovara.

Cijena: Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 2. Razmotaj - Stvori priče

Za ljude koji vjeruju u manje je više, Unfold je aplikacija za vas. Postoji već duže vrijeme i koristi se za stvaranje ovih dražesnih minimalističkih i stilskih kolaža s fotografijama i video zapisima.

Ponekad je bolje pustiti medije da razgovaraju bez dodavanja previše elemenata u priče. Ne želimo sada oduzeti suštinu toga, zar ne?

Cijena: Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 3. Phonto - Tekst na fotografijama

Ova je aplikacija zgodna za dodavanje fontova na vaše fotografije. Na izbor je širok izbor fontova; u ovu aplikaciju možete i preuzeti fontove za brzi pristup. Bilo bi to poput igrališta za sve one ljude koji se snalaze u riječima.

Znam da možete prilično pristojno raditi prepisivanje slika s uobičajenim fontovima koje Instagram nudi, ali zašto ne biste bili drugačiji? Budite neobični i jedinstveni sa svojim fontovima i dajte svojim riječima osjećaj individualnosti.

Cijena: Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 4. InShot - Video Editor

InShot je još jedna prekrasna aplikacija za uređivanje vaših videozapisa s Insta priče, nudi niz mogućnosti za jednostavno ocjenjivanje boja i uređivanje videozapisa. Najbolja stvar u ovoj aplikaciji je što će videozapisi koje ćete stvoriti izgledati profesionalno.

Možete izrezati i obrezati svoje videozapise ili prilagoditi brzinu, sve ovisi o vama i vašoj kreativnosti. Ne samo da svoje videozapise možete prilagoditi Instagram standardima i ne zaboraviti na tone drugih značajki koje ova aplikacija nudi.

Cijena: Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 5. Komplet za dizajn

Dodajte malo boja i puno života svim svojim Insta pričama s ovom lijepo opremljenom aplikacijom. Stvara ekscentrične i prepoznatljive slike koje će natjerati vašu publiku da se nastavi vraćati.

Nešto što ovu aplikaciju doista razlikuje od svih ostalih jest ogromna zajednica korisnika koji u nju prenose vlastite slike, što će vam pomoći u potrazi za inspiracijom.

Cijena: Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 6. Stop Motion Maker: Lapse života

Jeste li ljubitelj tih cool stop motion videa? Pa onda je Lifelapse savršena aplikacija za vas. Stvara ove prekrasne visokokvalitetne video zapise zaustavljanja. Odbacite skupe fotoaparate, samo zgrabite svoje iPhone i pričekajte pravu rasvjetu kako biste stvorili nevjerojatne stop-motion video zapise.

Aplikacija nije ograničena samo na stvaranje stop-motion videozapisa, već nudi razne alate za uređivanje kako bi vaši videozapisi postali savršeni.

Cijena: Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 7. Hype-Type: Premještanje tekstualnih fotografija

Ova se aplikacija koristi za animiranje teksta i ona stvara ove zaista super tekstualne animacije, samo jedan profesionalni savjet: nemojte koristiti ovu aplikaciju kada želite da se vaša publika usredotoči na onu lijepu sliku koju želite objaviti; koristite ga samo kada imate uklopljenu pozadinu i želite da se korisnici stvarno usredotoče na tekst, a ne na pozadinu. Neka vaše riječi polude (sasvim doslovno) s ovom aplikacijom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Adobe Spark Post

Znam da će ljudi postati super napeti nakon čitanja Adobea, jer ga najčešće koriste profesionalci, ali vjerujte mi, Adobe Spark Post vrlo je user-friendly. Stvara prekrasnu grafiku, a pomoću ove aplikacije možete pokazati neku kreativnost na razini (a da niste profesionalac).

Dolazi s nizom unaprijed dizajniranih predložaka za odabir. Također ima niz besplatnih fotografija, fontova i filtara za dodavanje osobnosti u vaše priče.

Cijena: Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 9. SNIJEG - Kamera za ljepotu i šminku

Snijeg je aplikacija za sve one ljude koji vole vintage filtere. Ako svojim pričama želite dati one glavne vintage vibracije, onda je Snow vaša aplikacija. Ne samo da možete uređivati ​​fotografije u ovoj aplikaciji, već možete uređivati ​​videozapise i bumerange u ovoj aplikaciji i dodavati joj glazbu.

Uz sve ove značajke, u ovoj aplikaciji možete kliknuti i besprijekorne selfieje i slike.

Cijena: Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

# 10. Hiperlaps s Instagrama

Ova je aplikacija sama od Instagrama i prilično je super. Vrlo je sličan Timelapseu na našim iPhoneima, ali s pomakom. Iako morate mirno držati telefon da biste uhvatili timelapse, ali s hiperlapsom, zapravo možete pucati u hodu ili slično.

Ono što sam htio reći je da nije potrebno držati telefon mirno, imajte na umu da ga ne pomičete mahnito ili će se kod gledatelja početi vrtjeti u glavi. Još jedna sjajna značajka ove aplikacije je ta što u velikoj mjeri stabilizira videozapise.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava ...

Ne uvjeravam vas da će ove aplikacije natjerati vašu publiku da vam se vrati, ali zasigurno će stvoriti zanimljive Insta priče. Ključ ogromne baze sljedbenika i stalne publike je biti dosljedan. Stoga budite što dosljedniji i kreativniji uz pomoć ovih aplikacija i potaknite Instagram igru.

Možda biste željeli pročitati:

  • Najbolje aplikacije za stvaranje GIF-a na Macu
  • Najbolje emoji aplikacije za iPhone
  • Kako preuzeti Instagram fotografije i videozapise
  • Savršen način za preuzimanje Instagram fotografija i priča

Javite mi u komentarima ispod ako imate još neke aplikacije za stvaranje jedinstvenih Instagram priča.