Blog

Najbolji Siri prečaci za Spotify na iPhoneu i iPadu

Iako je Apple Music pobijedio Spotify osvojivši više pretplatnika u SAD-u, postoje vjerni korisnici Spotifya koji ne žele prijeći na Apple Music. Dugogodišnji je zahtjev korisnika Spotifya da integriraju Siri s ovom aplikacijom za streaming glazbe. Apple je poslušao vaše molitve dok je tehnološki div predstavio aplikaciju Prečaci u iOS-u 12, a korisnici mogu kontrolirati Spotify prečacima Siri.

Korisnicima Spotifyja velika će vam pomoć biti popis Siri prečaca za odabir albuma, izvođača ili pjesme. Međutim, kao što itko može očekivati, Sirijeva kontrola nad Spotifyom neće biti tako glatka kao nad Apple Musicom.

  • Dodajte prečac Spotify Siri za reprodukciju glazbe s Spotifya na iPhoneu ili iPadu
  • Najbolji Siri prečaci za Spotify

Kako dodati prečac Spotify Siri za reprodukciju glazbe sa Spotifya na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Prvo preuzmite prečac Spotify Siri na svoj iOS uređaj.

Korak 2. Zatim dodirnite Preuzmi prečac da biste je spremili u aplikaciju Prečaci na iPhoneu / iPadu.

Korak # 3. Sada pokrenite aplikaciju Prečaci na iOS uređaju i dodirnite tri točkice na prečacu Spotify Siri. Ovo će otvoriti postavke tog određenog Siri prečaca i možete ga urediti prema vašem izboru.

Korak # 4. Dodirnite Ikona postavki iz gornjeg desnog kuta.

Korak # 5. Zatim dodirnite "Dodaj u Siri" i snimite frazu za aktiviranje prečaca.

Na primjer, možete snimati "Igrajte Spotify."

Korak # 6. Dodirnite "Gotovo" za spremanje ove fraze.

Trebate tapkati Gumb gotovo dva puta za dovršetak postupka.

Vrijeme je da zazovemo Siri; upotrijebi Hej Siri i govori "Igraj Spotify" naredba.

Izvoli! Siri pokreće vašu naredbu i od vas će se zatražiti da zatražite ime izvođača, naslova ili albuma koje želite reproducirati na Spotifyu pomoću Siri prečaca. Napominjemo da će se vaša glazba otvoriti u aplikaciji Spotify na vašem uređaju.

Možete pogledati i druge prečace za ovu glazbenu aplikaciju.

Najbolji prečaci Spotify Siri za iPhone

Reproduciraj Spotify album

Možete izgovoriti ime albuma i Spotify će na vašem uređaju puštati pjesme s tog određenog albuma. Kad izgovorite ovu naredbu, Spotify automatski započinje reprodukciju odabranog albuma na vašem iPhoneu ili iPadu. U slučaju da postoji više albuma s istim imenom, možete govoriti godinu u kojoj je album objavljen.

Preuzmi prečac

Reproduciraj Spotify Track

Želite li pustiti pjesmu izvođača ili s albuma? Možete izgovoriti ‘Reproduciraj Spotify (naziv pjesme)’, a aplikacija će reproducirati tu pjesmu umjesto vas. Samo izgovorite točno ime izvođača ili albuma i uživajte u pjesmi. Kao i album, Spotify će automatski reproducirati pjesmu koju ste izgovorili.

Preuzmi prečac

Pretražite Spotify popis za reprodukciju

Ako ste na Spotifyu stvorili neke popise za reprodukciju, možete pretraživati ​​jedan od tih popisa na iPhoneu ili iPadu. Budući da je ovo upit za pretraživanje, glazbena aplikacija neće reproducirati pjesme izravno. Kad vam Spotify predstavi rezultate, možete izgovoriti naziv pjesme ili odabrati pjesmu ručnim dodirivanjem zaslona.

Preuzmi prečac

Pretražite Spotify Artist

Kao i na popisu za reprodukciju, omiljenog izvođača možete pretraživati ​​iz aplikacije Spotify. Opet, ovo neće pustiti nijednu pjesmu tog izvođača. Spotify će vam prikazati albume ili pjesme koje je stvorio umjetnik. S popisa možete odabrati album ili pjesmu koju je sastavio / otpjevao taj umjetnik.

Preuzmi prečac

To su svi prijatelji!

Odjava ...

Još vam prečica dolazi. Apple će i dalje poboljšavati svog inteligentnog glasovnog asistenta kako bi vam život bio ugodniji. Ova Siri integracija u Spotifyu također objašnjava popularnost glazbene aplikacije u Sjedinjenim Državama.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Kako promijeniti jezik Spotify na iPhoneu, Androidu i računalu
  • Prilagodite postavke ekvilajzera i zvuka u programu Spotify na iPhoneu, iPadu, Androidu i računalu
  • Kako strujati Spotify, Pandora i SoundCloud na HomePod
  • Kako dodati Spotify Widget na iPhone

Koje biste još prečaci voljeli vidjeti u Siri prečacima za Spotify? Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru u nastavku.