Blog

Najbolje aplikacije za podcast za Apple Watch u 2021. godini

Vaš Apple Watch osigurava da nikada nećete imati nešto za slušanje, bilo da se radi o podcastima ili streamingu glazbe. Samo trebate instalirati aplikacije koje imaju svrhu i spremni ste za početak. S toliko raznolikosti vani, može biti teško odabrati što točno dobiti. No bez obzira na odabir audio zabave, u ovim najboljim podcast aplikacijama za Apple Watch pronaći ćete nešto što odgovara vašem ukusu.

 1. Oblačan
 2. Apple podcasti
 3. Spotify
 4. Namjestiti
 5. čula sam
 6. Castbox
 7. Deezer
 8. Spušteno
 9. Castro
 10. Džepni odljevci
 11. Odbačeni za stražu

1. Izbor urednika - Oblačno

Ovo je nagrađivana aplikacija za podcast koja je prepuna mnogih korisnih značajki u jednostavnom, intuitivnom sučelju, od Smart Speeda koji ubrzava stvar bez izobličenja zvuka do Voice Boost-a koji izravnava zvuk na svakom podcastu. Podkastove možete preuzeti i za kasnije puštanje, čak i izvan mreže.

Naravno, dobit ćete i personalizirane preporuke i možete stvoriti prilagođene popise za reprodukciju s pametnim filtrima. Istodobno, nema dodatnih značajki ili nepotrebne gužve. Najbolji dio je koliko je prilagodljiv. Na primjer, možete odabrati sheme boja za aplikaciju i biti vrlo precizni prema redoslijedu prikazivanja emisija i epizoda u feedu.

Cijena: Besplatno (9,99 USD za premiju)

preuzimanje datoteka

2. Apple podcasti

Appleova vlastita aplikacija za podcaste izvrstan je izbor za besplatne audio priče koje istovremeno informiraju i zabavljaju. Istražite sve, od vijesti i sporta do komedija i drugih zabavnih audio emisija.

Možete se pretplatiti na bilo koju emisiju besplatno i primati obavijesti kada budu dostupne nove epizode. Preuzmite epizode i slušajte ih sami. Možete istraživati ​​različite kategorije, a odjeljak Editor's Choice pomaže vam pronaći najuzbudljivije emisije koje vrijedi poslušati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Spotify

Najpopularnija aplikacija za streaming glazbe jednako je fantastična za podcaste. Uživajte u audio zabavi u pokretu sa Spotifyem na zapešću. Čak možete i glasom upravljati reprodukcijom pomoću Sirija.

Možete se čak povezati i kontrolirati reprodukciju na drugim uređajima koji imaju omogućen Spotify Connect. Ako se odlučite za pretplatu na Premium, možete uživati ​​u boljoj kvaliteti zvuka, iskustvu bez oglasa i reprodukciji izvan mreže.

Cijena: Besplatno (12,99 USD za premiju)

preuzimanje datoteka

4. TuneIn

Kombinirajte svoje slušanje podcasta s radiom, vijestima, sportom i svom najboljom audio zabavom. To je sveobuhvatna audio aplikacija koja nevjerojatno lako omogućuje informiranje i slušanje nečega u čemu uživate gdje god se nalazili.

Možete se prijaviti za premium pretplatu za doživljaj bez oglasa uz vijesti, radio glazbu i podcastove. Sučelje Apple Watch je čisto i jednostavno za upotrebu. Savršen je za putnike jer se možete prilagoditi s bilo kojeg mjesta na svijetu i pratiti svoje omiljene emisije.

Cijena: Besplatno (Premium počinje od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. iHeart

Kao što i samo ime govori, ova aplikacija daje vam zvuk koji će se svidjeti vašem srcu. Nudi glazbu, radio i, naravno, podcaste. Slijedite svoje omiljene podkastove i pobrinite se da ne propustite nijednu značajku ove aplikacije.

Aplikacija prikuplja sve pjesme koje volite u jednoj besplatnoj personaliziranoj postaji nazvanoj "My Favorites Radio", koja je jedinstveno pripremljena samo za vas. Popisi za reprodukciju nisu ograničeni samo na vašu omiljenu glazbu i pjesme; aplikacija također liječi popis pjesama na temelju vaših omiljenih podcastova i izvođača.

Cijena: Besplatno (iHeartRadio Plus: 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Castbox

Ova je aplikacija jedna od najboljih aplikacija za podcast za Apple Watch koja vam omogućuje da u bilo kojem trenutku pronađete, spremite, preuzmete i slušate svoje omiljene podkastove. Ova aplikacija također ima izvrsne FM radio kanale, zajedno s desecima audio knjiga, da vas zabave.

Otkrijte popularne podcaste o raznim temama, uključujući TV serije, vijesti i politiku, hobije i igre i još mnogo toga. Možete pristupiti preko 95 milijuna dijelova audio sadržaja i brojanja, uključujući podkastove, audio knjige, FM radio h u više od 27+ zemalja.

Cijena: Besplatno (Castbox Premium: 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Deezer

Ovo je personalizirana aplikacija za podcast koja je jednostavna za navigaciju i nudi vam puno mogućnosti za promjenu kvalitete zvuka i uštedu na mobilnim podacima ako trebate. Slušajte globalne hitove i dobivajte personalizirane preporuke i istražujte nova audio iskustva.

Kada se prijavite za Premium, možete preuzeti svoje omiljene pjesme ili podcastove i slušati offline bilo gdje. Dobit ćete i vrhunsku kvalitetu zvuka, neograničeno preskakanje i više opcija.

Cijena: besplatno (12,99 USD za premium)

preuzimanje datoteka

8. Spušteno

Pogledajte ovaj moćan, sveobuhvatan i jednostavan za korištenje podcast playera koji će vam pomoći otkriti, slušati i upravljati izvrsnim sadržajem podcasta baš onako kako želite. To je najbolji izbor za prilagođavanje i organiziranje vaših feedova.

Nadalje, neke značajke naprednih korisnika čine to vrijednim cijene. To uključuje odluku o epizodama za streaming, a koje za preuzimanje, započinjanje epizoda od kasnije točke za preskakanje oglasa i mogućnost spremanja audio datoteke epizode u oblak.

Cijena $2.99

preuzimanje datoteka

9. Castro

Castro podcast uređaj prepun je značajki koje olakšavaju praćenje vaših trenutnih podcastova. Aplikacija vam također omogućuje istovremeno upravljanje više emisija, točno na vašem pametnom satu. Držeći sve to prikladno na zapešću, lako možete kontrolirati svoje audio iskustvo.

Ova aplikacija za podcast ima jednostavno sučelje s kojim možete povjetati. Pregledajte svoju biblioteku da biste pregledali katalog, brzo pristupili emisijama sa zvjezdicom i pristupili povijesti slušanja sa samo nekoliko dodira.

Cijena: Besplatno (Castro Plus: 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Džepni odljevci

Ova aplikacija pruža iskustvo slušanja na sljedećoj razini s pouzdanom sigurnosnom kopijom alata za pretraživanje i otkrivanje. Ima jedinstveni skup moćnih značajki koje su jednostavne za upotrebu. Možete uživati ​​u neograničenoj bazi podataka podcasta koja će zasigurno imati puno toga u čemu uživate.

Neke funkcije uključuju mogućnost automatskog stvaranja reda reprodukcije iz vaših emisija, skraćivanje tišine radi ubrzavanja epizoda i podešavanje promjenjive brzine reprodukcije s bilo kojeg mjesta između 0,5 i 3x.

Cijena: Besplatno (plus godišnje: 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. Odbačeni za stražu

Pogledajte ovaj samostalni uređaj za podcast za Apple Watch koji je idealan za preuzimanje i reprodukciju podcasta dok ste u pokretu. Kad izradite popis pjesama, sljedeća epizoda automatski započinje, čak i kad je Outcast u pozadini.

Prikazuje grafiku i opise epizoda na zaslonu sata, a digitalnu krunicu možete koristiti za pomicanje prema naprijed ili s lakoćom. Ono po čemu se ova aplikacija ističe je kako se prema Watchu odnosi prema odvojenom entitetu od iPhonea kada je u pitanju slušanje podcasta.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

Najpopularnije aplikacije za Podcast za Apple Watch koje biste trebali isprobati

Dakle, koja vam je od ovih aplikacija za podcast za Apple Watch najdraža? Recite nam u komentarima ispod i podijelite i svoje preporuke za podcast!

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Najbolje aplikacije Apple Watch za studente
 • Kako zatvoriti aplikacije na Apple Watchu
 • Najbolje aplikacije za bilješke za Apple Watch