Blog

Najbolji slučajevi bežičnog punjenja iPhonea 6 / 6s 2021. godine

Futrola za bežično punjenje može biti modna izjava za mlade korisnike iPhonea 6 i iPhone 6s. Ipak, za svakog profesionalnog profesionalca ili poslovnog čovjeka koji mora puno putovati, bežično punjenje je neophodno. Komunikacijski uređaji poput iPhona trebaju snažnu baterijsku podršku, posebno kada su korisnici daleko od kuće ili ureda. Moćna banka dobra je opcija, ali glavnina banke zahtijeva malo prostora u putnim torbama korisnika. Stoga je futrola za bežično punjenje bolja opcija jer ne dodaje masu telefonu.

Štoviše, korisnicima nije potreban zaseban prostor za spremanje kućišta za bežično punjenje. Ovdje smo naveli neke od najboljih slučajeva bežičnog punjenja za iPhone 6 za vas.

 1. Naprave za gorile
 2. Nillkin
 3. ANTYE
 4. ANĐELIOKS
 5. iOttie
 6. MobilePal
 7. Hanende
 8. Antye
 9. Fonesalesman
 10. ZENS
 11. SLAGANO
 12. YTech

1. Naprave Gorilla

Kao što i samo ime govori, Gorilla Gadgets donosi robusnu futrolu za bežično punjenje za vaš iPhone. Sa svojih deset godina proizvodnog iskustva i tisućama jedinica koje ljudi koriste, dobivate potpuni mir. Tvrtka je ovaj slučaj izgradila s najnovijim Qi čipom za bežično punjenje koji pruža najbolje mogućnosti punjenja vašem iPhoneu.

Gorilla Gadgets posvetio je dovoljno pažnje profilu ovog kućišta, koji je izuzetno tanak i moderan; ovaj se slučaj savršeno podudara sa sjajnošću vašeg iPhonea. Njegov TPU okvir drži kućište fleksibilnim i apsorbira udarce.

USP: Izuzetno tanak i moderan dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. Nillkin

iPhone 6 i iPhone 6s ne podržavaju bežično punjenje. Međutim, s Nillkinovom futrolom za bežično punjenje možete koristiti bežični punjač za napajanje dva pametna telefona.

Osim bežičnog punjenja telefona, ovaj kućište štiti vaš uređaj od ogrebotina i klizanja jer je izrađen od žilave ljuske. Kućište je izrađeno od tvrdih okolišnih PC materijala i oblikovano je vrlo preciznim strojem za brizganje.

USP: Izrađen od tvrdog okolišnog PC materijala

Pogledajte na Amazonu

3. ANTYE

Antye je proizveo ovu futrolu za bežično punjenje za vaš iPhone 6 ili 6S. Mat površina na poleđini ovog kućišta stvara neodoljivu privlačnost.

Antye je upotrijebio izdržljivu tvrdu plastiku s mat površinom za uklanjanje otisaka prstiju, prašine ili prljavštine. Pogledajte precizne izreze kako biste u potpunosti pristupili telefonu, iako je omotan futrolom za bežično punjenje. Upotrijebite njegov fleksibilni konektor za grom i sinkronizirajte i napunite telefon bez uklanjanja futrole.

USP: Jednostavno za sinkronizaciju i punjenje

Pogledajte na Amazonu

4. ANĐELIOKS

ANGELIOX vjeruje u bežičnu kompatibilnost i sigurnost. Ovo kućište za bežično punjenje certificirano je od FCC, CE, RoHS i ugrađenog sustava višestruke zaštite. Prije nego što slučaj napusti tvornička vrata, njegova se kvaliteta ispituje tri puta. To osigurava 100% sigurnost vaših vrhunskih iPhonea.

Kada svoj iPhone želite napuniti kabelom, ne biste trebali ukloniti ovaj kućište jer dolazi s priključkom za punjenje iPhonea. ANGELIOX je proizveo visokokvalitetnu futrolu od TPU materijala koja vam pomaže da brže napunite telefon. Materijal je mekan, jak i osjeća se dobro kad ga dodirnete.

USP: Ulaz za punjenje kabela

Pogledajte na Amazonu

5. iOttie

iOttieova futrola za bežično punjenje je Apple MFI certificirani proizvod za iPhone 6 i iPhone 6s. Punjač radi na vašem iPhoneu bežično s bilo kojim Qi-kompatibilnim uređajem za punjenje. Uklanja potrebu za spajanjem kabela za punjenje kad god želite napuniti svoj uređaj.

Dizajniran je lijepo kako bi zadržao tanak profil i vrhunski; moderan dizajn štiti vaš iPhone od ogrebotina, prašine i udubljenja. Cijenite ergonomski stisak koji pruža ugodan osjećaj u vašim rukama.

USP: Apple MFI certificirani slučaj

Pogledajte na Amazonu

6. MobilePal

MobilePal nudi stil i zaštitu u svojoj bežičnoj futroli za punjenje za iPhone. Tanak i kristalno jasan odbojnik jača kutove i podignute rubove. Slučaj je prikladan odgovor na ljepotu vašeg iPhonea 6 ili 6s. Najbolja stvar u ovom slučaju je njegova sposobnost da koristi TI čipset koji ima veliku zavojnicu.

Radi praktičnosti možete jednostavno postaviti iPhone na podlogu za bežično punjenje i uređaj će se automatski napuniti. IPhone možete brzo uzeti čak i dok je na podlozi za bežično punjenje.

USP: Moderan i zaštitni

Pogledajte na Amazonu

7. Hanende

Hanende ne nudi samo futrolu za bežično punjenje za iPhone 6 / 6s, već ima i jastučić za punjenje. Nećete ga trebati kupiti zasebno. Futrola je tanka, izdržljiva i dovoljno zaštitna da vaš iPhone bude siguran. Štiti uređaj od ogrebotina, prašine i prljavštine.

Podloga za punjenje izrađena je od vrhunskog ABS-a i akrilnog materijala koji je izdržljiv i istovremeno dobro izgleda. Na kraju, tijekom kupnje ne možete birati boje.

USP: Uključena je bežična podloga za punjenje

Pogledajte na Amazonu

8. Antye

Još jedno bežično kućište tvrtke Antye zadržava svoje mjesto na popisu. Što se tiče slučaja, gotovo je identičan onome gore na popisu. Ono što izdvaja je jastučić za bežično punjenje uključen u kupnju. Zašto kupiti dvije stvari odvojeno, a onda brinuti o kompatibilnosti?

Jastučić za bežično punjenje ima ugrađene sigurnosne značajke koje štite vaš iPhone od prekomjernog punjenja, prekomjernog strujanja, pregrijavanja i drugih problema povezanih s punjenjem. I na kraju, dostupan je samo u crnoj boji.

USP: Ugrađene sigurnosne značajke

Pogledajte na Amazonu

9. Fonesalesman

Mnogo je atraktivnih značajki ovog bežičnog kućišta za iPhone 6 / 6s. Prvo na popisu je da je certificiran za Apple MFi. Kao drugo, ima ugrađenu bateriju od 1550mAh, što je velika prednost. Na kraju svoj iPhone ili bateriju možete napuniti mikro-USB kabelom, bez potrebe za uklanjanjem kućišta.

Osim toga, kućište je opremljeno s gotovo svim sigurnosnim značajkama za sigurno punjenje uređaja. Na kraju, ne postoje dostupni odabiri boja, ali značajke vrijedi pokušati.

USP: Ugrađena baterija od 1550mAh

Pogledajte na Amazonu

10. ZENS

Zens je stvorio tanku futrolu za bežično punjenje za iPhone 6 / 6s zajedno s jednako atraktivnom podlogom za punjenje. Ako svoj iPhone želite puniti tradicionalno, priključite mikro-USB kabel. Ne morate ukloniti slučaj.

Jastučić za punjenje također je prilično naočit za držanje na uredskom stolu, jer je tanak bez nepotrebnog sloma. Na kraju, na raspolaganju je nekoliko varijacija modela.

USP: Prezentativni dizajn

Pogledajte na Amazonu

11. SLAGANO

Pozdravite se s kabelom za punjenje i ponesite kući svestrano bežično kućište baterije. Jedna od najkorisnijih karakteristika kućišta je da je i kućište baterije. Baterija s napajanjem od 2750mAh pruža vam 100% dodatnog soka.

Baterija na iPhoneu 6 ili iPhone 6s nikad vam ne ostaje bez baterije. U jednom proizvodu dobit ćete zaštitno kućište za punjenje, zaštitni zid za bežično punjenje i moćno kućište za bateriju.

USP: Bežično punjenje + kućište baterije

Pogledajte na Amazonu

12. YTech

YTech je proizveo nevidljivu futrolu za bežično punjenje za vaš iPhone 6 / iPhone 6s. Jednom kada kućište instalirate na telefon, teško ćete primijetiti njegovo prisustvo tamo.

Kućište je kompatibilno sa svim pločicama za bežično punjenje; trebate induktivnu podlogu za punjenje za bežično punjenje iPhonea. Tanko i lagano kućište lako se postavlja na vaš iPhone i ne dodaje masu vašem telefonu.

USP: Neprimjetan slučaj

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaše uzimanje!

Po mom mišljenju, kućište baterije je spas, pogotovo kad ste daleko od tradicionalnih izvora napajanja. Za razliku od baterija za napajanje i automobilskih punjača, futrole za baterije ugodnije su za nošenje jer se na telefon drže kao poklopac ili futrola.

Možda biste željeli uputiti:

 • Najbolje kožne futrole za iPhone 6
 • Najbolji punjači za automobile iPhone 6
 • Tanke futrole za iPhone 6
 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found