Blog

Najbolji iPhone 11 slučajevi od Spigena 2021. godine

Spigen je jedan od prvih brendova koji dolazi s vrhunskim futrolama za iPhone. U roku od nekoliko dana od najave iPhonea, Spigen preplavi tržište zaštitnim futrolama. Ovaj brzi odgovor pobrao je veliki pljesak kupaca koji planiraju kupiti najnovije iPhone uređaje. Slijedeći svoju dugu tradiciju, Spigen je lansirao neke od najbolje iPhone 11 futrole.

1. Spigen Neo Hibrid

Neo hibrid tvrtke Spigen kombinacija je modernog dizajna i zaštite. Teksturirani geometrijski uzorak opire se otiscima prstiju, a isti uzorak ovaj slučaj čini elegantnim. To je savršen materijal za privlačenje mladih korisnika iPhonea koji se vole razmetati svojim novim iPhoneom 11. Dubina vašeg uređaja je 0,3 ″, a kućište će dodati samo 0,16 ″.

Ovo tanko i lagano kućište ima taktilne gumbe koji pružaju solidne povratne informacije i jednostavan pritisak. Možete brzo kontrolirati tipke za glasnoću i napajanje; prekidaču za zvono dostupan je i kada želite iPhone prebaciti u tihi način.

USP: Geometrijski uzorak

Pogledajte na Amazonu

2. Spigen Ultra Hybrid s postoljem

Postolje čini razliku u ovom Spigen Ultra Hybrid kućištu za iPhone. Spigen zna da ovakav jeftini uređaj može biti neizmjerno popularan među studentima i mladim korisnicima koji bi htjeli uštedjeti svoje obrazovne materijale i zabavne sadržaje. Za čitanje tekstova i gledanje videozapisa mogu se koristiti ovim postoljem, koje se može podesiti pod različitim kutovima.

Spigen je koristio hibridnu tehnologiju koja je izrađena od TPU odbojnika s izdržljivim leđima računala. Metalni nosač može se otvoriti i zatvoriti magnetskim ugrizom za jednostavnu upotrebu. Cijenite kristalno čistu prozirnost koja pokazuje originalni dizajn i boje vašeg iPhonea.

USP: Metalni nosač

Pogledajte na Amazonu

# 3. Tanki oklop Spigen

Tanki oklop tvrtke Spigen ističe se na ovom popisu dizajnom tanjim od novčanika. Zapravo je slučaj vašeg vlasnika kartice koji može pohraniti dvije kreditne / debitne kartice i društvene iskaznice. Na poleđini ovog kućišta možete pritisnuti klizač da biste pronašli futrolu novčanika.

Za zaštitu vašeg iPhonea, Spigen je upotrijebio dvoslojne slojeve i tehnologiju zračnih jastuka. Unutra se nalazi TPU koji apsorbira udarce, a izvana ćete naći polikarbonat. Iako je torbica za novčanik, Spigen je zadržao minimalan dizajn koji izgleda elegantno.

USP: Minimalan dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Spigen Ultra Hybrid

Kristalno čista prozirnost obilježje je izvrsnosti za Spigen. Sjaj dizajna i originalnih boja vašeg iPhonea možete pokazati prijateljima i kolegama. Za hibridnu obranu, Spigen je besprijekorno uklopio TPU odbojnik s izdržljivim leđima računala.

Objektivi fotoaparata i zaslon osjetljiv na dodir najosjetljiviji su organi vašeg iPhonea, a kako bi zaštitio oboje, Spigen je podigao okvire koji čuvaju kameru i zaslon na ravnim površinama.

USP: Podignuti okviri

Pogledajte na Amazonu

5. Novčanik Spigen

Spigen nije ograničio svoju izradu na kućišta odbojnika; marka se također upustila u područje futrola za novčanike, za kojima je uvijek velika potražnja. Ova torbica za novčanik izrađena je od vrhunske sintetičke kože s ugrađenim TPU kućištem. U džep možete spremiti tri kreditne / debitne kartice i nešto novca.

Ovu torbicu novčanika možete pretvoriti i u nosač. Preklopite prednji poklopac pod pravim kutom kako biste ovaj slučaj pretvorili u postolje za gledanje videozapisa, filmova i TV emisija u načinu rada bez ruku. Ne propustite magnetsku traku koja štiti vaš telefon i plastični novac pohranjen unutra.

USP: Vrhunska sintetička koža

Pogledajte na Amazonu

6. Spigen Gauntlet

Gauntlet izdanje Spigen posebno je dizajnirano za ljubitelje avanture. Robusni profil ovog slučaja može se nositi sa svim ekstremitetima koje sretnete tijekom svojih avantura. Kako bi podnio udarce, Spigen je upotrijebio penu za ekstremne udare u ovom ekstra zaštićenom okviru odbojnika kućišta.

Za zaštitu od pada Spigen je dodao dodatne jastučiće na uglove; ovi jastučići mogu učinkovito podnijeti udarce uzrokovane naglim padovima ili neravninama. Izrazitim tipkama možete upravljati tipkama za glasnoću i napajanje na iPhoneu.

USP: Izgovoreni gumbi

Pogledajte na Amazonu

7. Silikonska futrola

Silikonska futrola izgleda izuzetno elegantno na vašem iPhoneu. Možda su iz tog razloga takvi slučajevi poznati među pro-iPhone korisnicima i najvišim rukovoditeljima divovskih korporacija. Ova silikonska futrola tvrtke Spigen čvrsto grli vaš iPhone i daje vam mekan osjećaj na rukama. Međutim, pruža poboljšano prianjanje i pouzdanu zaštitu od kuta i leđa.

Možete brzo pritisnuti tipke za glasnoću i napajanje jer se kućište može pohvaliti taktilnim tipkama koje daju solidne povratne informacije. Za napajanje iPhonea upotrijebite podlogu za bežično punjenje, jer ovaj slučaj ima kompatibilnost s bežičnim punjenjem.

USP: Pojačano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

8. Čvrsti oklop

Život postavlja mnoge izazove koji vas mogu dovesti u različite situacije. Iako neke situacije testiraju vašu mentalnu ravnotežu, druge vas mogu natjerati da pokažete svoju fizičku sposobnost. Za potonje morate zaštititi iPhone od fizičkih oštećenja. Spigen's Tough Armor stvoren je da podnosi takve ekstremne uvjete; zaštitite svoj uređaj od kapi i ogrebotina kućištem od TPU-a i polikarbonata.

Osim robusnih materijala, Spigen nudi pojačani nosač s podignutim usnama kako bi zaštitio kameru i zaslon osjetljiv na dodir na vašem telefonu. Spigen je tehnologiju zračnih jastuka zaštitio vaš telefon od udaraca.

USP: Tehnologija zračnih jastuka

Pogledajte na Amazonu

9. Robusni oklop

Poput žilavog oklopa, i robusni oklopi tvrtke Spigen poznati su po svojoj sposobnosti da zaštite vaše iPhone uređaje u različitim uvjetima. Ovo mat crno kućište ima elastičnu apsorpciju udara i dizajn s karbonskim vlaknima. Uzorak paukove mreže jedna je od jedinstvenih značajki ovog kućišta, koje također ima fleksibilni TPU. Štoviše, podignute usne futrole štite zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona.

Spigen je upotrijebio svoju tehnologiju zračnih jastuka i u ovom robusnom oklopu; ovo štiti uređaj od udaraca. Kompatibilan s bežičnim punjenjem, futrola čini vaš iPhone tankim. Bezvremenski izgled ovog slučaja nikada ne izlazi iz mode!

USP: Dizajn ugljičnih vlakana

Pogledajte na Amazonu

10. Spigen Classic

I na kraju, ali ne najmanje važno, Spigenova klasično dizajnirana futrola za iPhone za vas. Značajna značajka ovog slučaja je da ima QNMP utor kompatibilan; ovaj slučaj podržava magnetne nosače automobila. Kućište je besprijekorno izrezano i ima odzivne gumbe. Za veću udobnost i udobnost, Spigen je upotrijebio mekani SF premaz kako bi vam pružio bolje prianjanje. Klasično kućište kompatibilno je s bežičnim punjenjem.

USP: Utor kompatibilan s QNMP-om

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelji!

Odjava ...

Spigen je naziv za računanje visokokvalitetnih kućišta koja štite vaše uređaje. Možete vjerovati ovoj marki jer je u prošlosti osvojila nebrojene lovorike. Međutim, marka se uvijek razvijala s vremena na vrijeme. Spigen zadovoljava svoje potrošače dizajnirajući moderne i robusne futrole za iPhone.

Povezane objave:

  • Najbolje bežične slušalice za iPhone
  • Punjači za automobil za iPhone
  • Najbolje staklene zaštitne zaslone za iPhone
  • Najbolji slučajevi držača prstena za iPhone

Koji biste od Spigen iPhone 11 kućišta željeli kupiti s popisa? Ostavite svoje komentare u nastavku.