Blog

Najbolji nosači za bicikle iPhone 7 i iPhone 7 Plus 2021. godine

Vožnja bicikla oduvijek mi je bila pri srcu. Uživam voziti bicikl sa svojom bandom prijatelja koji su jednako strastveni u tome. Kad god krenemo na nevjerojatno putovanje, pratimo svoju vožnju i uz pomoć GPS-a koristimo se za jednostavnu navigaciju. Čisto na temelju vrhunskih kvaliteta potrebnih za osvjetljavanje iskustva vožnje biciklom, ovo su moji najbolji nosači za bicikle iPhone 7 i iPhone 7 Plus.

# 1. Roam

Nosač za bicikl Roam sigurno drži vaš uređaj; pružajući optimalan kut gledanja. Izrađen od visokokvalitetne plastike, držač je izuzetno izdržljiv. Uz poboljšano držanje i silikonsku mrežu, nosač održava vaš uređaj netaknutim.

Držač štiti vaš uređaj od ogrebotina i u potpunosti je sposoban oduprijeti se udarcima. Možete jednostavno instalirati svoj uređaj i ukloniti ga iz postolja. Kompatibilan je s bilo kojim pametnim telefonom širine do 3,5 inča.

USP: Sigurno držanje

Pogledajte na Amazonu

# 2. Lifewell

Ovaj iz Lifewalla je univerzalan; to znači da može stati na gotovo svaki iPhone i gotovo sve bicikle na tržištu. Zahvaljujući silikonskim trakama i također držaču koji se lijepi oko šipke.

Silikonske trake omotat će se oko vašeg iPhonea dok vi uživate u pustolovnoj vožnji. Bendovi su nježni prema ekranu i ne grebu ga. Osim toga, iPhone možete i rotirati kako želite; korisno za navigaciju pomoću Karata.

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 3. Vibrelli

Držač za nosač bicikla Vibrelli omogućuje rotaciju od 360 stupnjeva kako biste osigurali željeni kut gledanja na pogonu. Podesiva stezaljka sa silikonskom trakom drži vaš uređaj čvrsto na mjestu. Udobno ćete pristupiti svim značajkama svog pametnog telefona.

Nosač podržava bilo koji uređaj širine do 4,5 inča. I na kraju, silikonske vrpce dolaze u tri boje poput crne, sive i crvene.

USP: Podesiva stezaljka

Pogledajte na Amazonu

# 4. Bovon

Najbolji dio ovog nosača za bicikl je instalacija. Za instaliranje ovog na vaš bicikl neće vam trebati nikakav komplet alata; jednostavno je poput nošenja ručnog sata. Osim instalacije, silikonske trake sigurno drže vaš iPhone.

Također, ovaj nosač možete postaviti vertikalno ili vodoravno prema vašim zahtjevima za gledanje. Cjelokupni dizajn nosača dovoljno je čvrst i izdržljiv da ga možete koristiti jako dugo.

USP: Čvrst i izdržljiv

Pogledajte na Amazonu

# 5. Kost

Bone je ovaj nosač za bicikl izradio u potpunosti koristeći mekani, ali izdržljivi silikon. Prednost je što bez problema može stati u gotovo sve bicikle. Osim toga, silikon također štiti uređaj tijekom neravne vožnje.

Slično onome gore, i ovo je jednostavno instalirati, slično nošenju ručnog sata. Jednostavno prilagodite nepropusnost nosača prema vašoj potrebi. Jedino ograničenje je da svoj iPhone ne možete okretati kad je montiran, ali ga možete postaviti okomito ili vodoravno.

USP: Jednostavna instalacija

Pogledajte na Amazonu

# 6. SCOSCHE magicMOUNT

SCOSCHE magicMOUNT obdaruje izuzetno funkcionalnim dizajnom koji ga čini neophodnim za putnike. Uz zemaljske magnete i magicPLATES, držači osiguravaju da vaš pametni telefon ostane čvrsto na mjestu. Silikonska traka dodatno poboljšava sigurnosni faktor smanjujući svaku mogućnost proklizavanja.

Možete prilagoditi i rotirati svoj uređaj pod bilo kojim kutom kako biste imali nevjerojatan kut gledanja. Udobno ćete pristupiti svim značajkama svog uređaja. magicMOUNT dostupan je u samo dvije boje poput crne i bijele.

USP: Dizajn bez ogrebotina

Pogledajte na Amazonu

# 7. Ogaming

Ogaming držač nosača ima dijagonalni dizajn stezaljki koji može držati vaš uređaj uz potrebnu sigurnost. Prilično je lagan i sportskog je izgleda. Gumeni držač protiv klizanja dodatno osnažuje zaštitu.

Metalna baza pruža joj veću čvrstoću. Nećete imati poteškoća u podešavanju držača tako da ima fantastične kutove gledanja.

USP: Dijagonalni dizajn stezaljki

Pogledajte na Amazonu

# 8. Tackform rješenja

Ponašajući se izuzetno sigurnim prianjanjem, Tackform Solutions je ono koje biste trebali odabrati kako biste maksimalno iskoristili svoju nevjerojatnu vožnju. Držač nosača potpuno je podesiv kako biste osigurali da uređaj možete upotrebljavati prema svojoj udobnosti. Obložen vrhunskim materijalom, opremljen je da podnosi redovito trošenje.

Imat ćete besplatan pristup svim značajkama i funkcijama svog uređaja. Dostupnost četiri silikonske trake s različitim bojama pojačava količnik stila.

USP: Ergonomski dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 9. Ailun

Ailun je dovoljno dobar da vaš iPhone zadrži potrebnu zaštitu. Nosač za bicikl ima sve značajke koje biste očekivali od značajnog držača. Jedna stvar koja mi se jako sviđa kod nje je sposobnost pružanja jednostavne instalacije.

Podesive ruke čvrsto drže vaš pametni telefon; pružajući izvrstan kut gledanja. Držač je potpuno odvojiv i prema potrebi se može produžiti. Dolazi s crnim i crvenim silikonskim trakama.

USP: Odvojivi držač

Pogledajte na Amazonu

# 10. CAW.CAR pribor

Ovaj nosač za bicikl tvrtke CAW.CAR Accessories blagoslovljen je gumiranom kopčom sa silikonskim remenima koji čvrsto drže vaš uređaj. Trake omotavaju četiri kuta vašeg iPhonea osiguravajući da ostane čvrsto netaknut.

Druga vrlo važna kvaliteta koju posjeduje je dizajn otporan na udarce. Čak i ako vaš uređaj slučajno padne, ostat će siguran. Držač se u idealnom slučaju može fino prilagoditi prema vašem željenom kutu.

USP: Otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

Završavati

Pretpostavljam da ste za svoj iPhone odabrali jedan od ovih nosača za bicikl. Koji je to i zašto ste ga uzeli? Bilo bi strašno znati to!

Ovi nosači za bicikl imaju sve kvalitete da osvijetle vaše vrijeme vožnje i omoguće vam praćenje vožnje s optimalnom lakoćom. Održavaju vaš uređaj netaknutim; pružajući kut gledanja od 360 stupnjeva. I upravo su zbog tih osobina ljudi koji im žele učiniti vožnju nezaboravnom.

Siguran sam da biste i vi voljeli pogledati ove popise dodatne opreme:

  • Najbolji nosači za automobil iPhone 7/7 Plus
  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth slušalice
  • Najbolje Power iPhone banke iPhone 7/7 Plus
  • Najbolje priključne stanice za iPhone 7/7 Plus