Blog

Najbolje aplikacije za zumiranje kamere za iPhone i iPad 2021. godine

Jedan od najpametnijih načina za snimanje lijepih fotografija ili sjajnih videozapisa je pravilno zumiranje ili udaljavanje objekta. Srećom, neke su vrhunske aplikacije za zumiranje fotoaparata dostupne u App Storeu, što vam omogućuje da sa stilom snimite fotografije slične DSLR-u. Provjerimo što su još najbolje pripremile ove najbolje iPhone aplikacije za zumiranje fotoaparata!

  1. Dvogled
  2. Kamera + 2
  3. Zum kamere 4
  4. Kamera zuma 100x
  5. Night Vision Zoom 10x
  6. Povećalo 30x zum
  7. Digitalna video kamera sa zumom od 30x

1. Dvogled

Vrijeme je da svoj iOS uređaj pretvorite u punopravni dvogled s 32X ekstremnim zumom. Želite li bliži pogled na prirodu ili čudo koje je stvorio čovjek? Povjerite ovaj digitalni dvogled za fotografije ili videozapise visoke razlučivosti u ekstremnom načinu zumiranja.

Aplikacija koristi rezoluciju punog senzora iPhonea kako bi prikazala neobično povećanje zuma u stvarnom vremenu sa stabilizacijom. Zahvaljujući pametnom GPS ugrađivanju, aplikacija omogućava pristup jednim satelitskim snimkom iz zraka jednim dodirom. Štoviše, značajka pamti točne koordinate zemljopisne širine i dužine vaših slika ili videozapisa.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

2. Kamera + 2

Ako želite imati elegantnu aplikaciju za zumiranje fotoaparata, vrijedi pokušati. Naprednom digitalnom obradom zumirat ćete do 6x; uz održavanje kvalitete. Kamera + 2 posebno je savršena ako tražite sveobuhvatnu aplikaciju za kameru kako biste podigli svoju fotografiju.

Nadograđena verzija uključuje automatske i ručne kontrole, RAW snimanje i dubinsko snimanje. Uz više načina snimanja, uključujući usporeni okidač, rafalno snimanje, tajmer, osmijeh i način stabilizatora, aplikacija omogućuje snimanje i uređivanje savršenih videozapisa i slika.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

3. Zum kamere 4

Što se tiče snimanja zapanjujućih snimaka, „Zumiranje kamere 4“ da bi bio izvrstan, aplikacija vam omogućuje povećavanje i umanjivanje do 12x samo pomicanjem klizača tijekom snimanja fotografija.

Možete snimati nevjerojatne HD videozapise pomoću značajke Video Zoom, koja je dostupna putem kupnje u aplikaciji od 0,99 USD. Nudi timere od 3, 10 i 20 sekundi, a tu je i značajka automatske stabilizacije. Možete dodirnuti za fokusiranje i dvaput za izlaganje.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

4. Zumiraj 100x kameru

Kamera Zoom 100x moćna je snaga koju moraju imati ljudi koji vole mobilnu fotografiju. Aplikacija podržava zum od 189x za iSight kameru). Omogućuje vam zumiranje do 145x zuma za selfie kameru.

Štoviše, možete se prebacivati ​​između telefoto kamere i širokokutne kamere (iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus). Aplikacije fotoaparata učinkovito djeluju omogućujući vam snimanje jasnih snimaka.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

5. Zum za noćni vid 10x

Fotografija i videografija tijekom noći ili na tamnije osvijetljenim područjima lukava je umjetnost. Dodajte mu zum i hvatanje tog trenutka postaje glavobolja. Ne više, jer ova aplikacija uspijeva raditi čak i pri najmanjoj osvjetljenosti bez dodatnih uređaja.

Uz to, možete dinamički promijeniti osjetljivost fotoaparata i istovremeno postaviti bilo koji zum od 1-8x. Iako iPhone 11 serija omogućuje izvrsno fotografiranje u noćnom načinu, još nemaju svi najnoviju verziju. Dakle, evo prikladne alternative.

Cijena: Besplatno (Ukloni dodavanje - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Povećalo 30x zum

Uvećavanje teksta zuma dolazi s klizačem za zumiranje koji vam omogućuje zumiravanje ili umanjivanje sa savršenom lakoćom. Povećalo ZoomText s pogonom povećava sve stvari na zaslonu.

Omogućuje vam zumiranje do 30x. Pomoću HD foto i video načina snimat ćete kadrove vrhunske kvalitete. Iz slike možete odmah pristupiti svim svojim slikama. Tu je i LED svjetlo koje postaje vrlo korisno, posebno kad snimate u okruženju s osvjetljenjem.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Digitalna video kamera s 30x zumom

Ono što ovu aplikaciju čini tako zgodnom je mogućnost omogućavanja zumiranja do 30x. Postoji klizač za zumiranje koji vam omogućuje zumiranje bez napora. Sadrži HD foto i video način rada koji vam omogućuje snimanje ili snimanje zapanjujućih snimaka.

Aplikacija ima jednostavno korisničko sučelje što je čini vrlo jednostavnom za upotrebu. Opcija za dijeljenje videozapisa na Facebooku i Twitteru pruža vam priliku da svoje sjajne videozapise predstavite prijateljima i osvojite mnoštvo priznanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Završavati!

Pomoću ovih vrhunskih aplikacija za zumiranje fotoaparata tako je jednostavno povećati i smanjiti. Zgrabite super praktičnu aplikaciju za snimanje fantastičnih videozapisa i snimanje zapanjujućih kadrova po volji. Bez obzira jeste li početnik ili profesionalac, svidjet će vam se ove super aplikacije. Pa, koja vas je osvojila jedna od ovih aplikacija za zumiranje kamere? Javite nam svoj omiljeni odabir!

Možda biste htjeli provjeriti

  • Aplikacije za video uređivanje za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za uređivanje glazbe za iPhone