Blog

Najbolje aplikacije za trgovanje kriptovalutama za iPhone / iPad u 2021. godini

Kasno je kriptovaluta u porastu. Brzo rastuća popularnost Bitcoina i masivan skok njegove vrijednosti pokrenuli su tržište. Nije iznenađujuće što danas veliki broj ljudi želi započeti kripto trgovanje. Pretpostavimo da ste i vi razvili želju za kriptovalutama ili ste već bili proinvestitor. U tom slučaju, ove najbolje aplikacije za trgovanje kriptovalutom za iPhone i iPad mogu se pokazati kao pucanj u ruke vašem portfelju!

Pažljivo pratite najnovije cijene kovanica, pohranite svoje privatne ključeve s potrebnom sigurnošću i upotrijebite personalizirano upozorenje da nikada neka velika riba ne isklizne iz vaše mreže! Ne zaboravite stići sve glavne vijesti i upotrijebiti analitičke savjete i ubojite savjete kako biste bili ispred svih. Pređite preko skoka da biste saznali što više može učiniti za vas ovih 10 najboljih aplikacija za kripto trgovanje za iOS.

1. Coinbase

S više od 10 milijuna korisnika, Coinbase je daleko najpopularnija aplikacija za kripto trgovanje. Ima sve što biste željeli kupiti, koristiti, pohraniti i prihvatiti kriptovalute poput bitcoina, bitcoin gotovine, ethereuma, litecoina i još mnogo toga.

Pomoću nekoliko karata možete lako pripaziti na cijenu kovanica u stvarnom vremenu. Izmijenjena upozorenja pomažu vam da budete u toku s najnovijim promjenama i vijestima. Pogledajte povijest transakcija i sve detalje za svoj račun. Ljubaznošću osiguranja na razini banke, vaši podaci imaju prijeko potrebnu sigurnost.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Crypto Pro: Bitcoin Ticker

Crypto Pro: Bitcoin Ticker je cjelovit paket i savršena imovina za kripto trgovce. Prva stvar koja mi je privukla pažnju kada sam pokrenuo ovu aplikaciju je izuzetno intuitivno korisničko sučelje, koje praćenje cijena i ključnih podataka čini ugodnim iskustvom.

Aplikacija podržava više od 1000 kriptovaluta i tokena te ima poseban odjeljak vijesti za kovanice. Dakle, u trenu ćete moći pratiti sve povezane informacije.

Pogledajte grafikone povijesti cijena i volumena i usporedite cijene na svim burzama. Za zaštitu računa koristite Face ID i Touch ID. Osim sigurnosti, za poboljšanje doživljaja gledanja možete koristiti i mračni i noćni način rada.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

3. Blockfolio Bitcoin / Altcoin App

Je li vam teško ili malo komplicirano upravljati svojim kriptovalutama? Morate dati priliku Blockfoliou da sredi nered i omogućiti vam upravljanje digitalnim valutama bez ikakvog stresa.

Aplikacija nudi nekoliko izuzetno jednostavnih alata za praćenje vaših ulaganja. Koristeći detaljne tržišne informacije o bilo kojoj valuti, možete donijeti bolju odluku o ulaganju.

Možete pregledati sva svoja ulaganja i dobiti temeljite informacije o svakom novčiću putem grafikona svijećnjaka, knjige narudžbi i podataka o tržištu. Najbolje od svega je što aplikacija omogućuje praćenje preko 2000 kripto valuta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Delta

Ako vam je praćenje portfelja glavni prioritet, trebali biste razmotriti Delta. Pruža pregled vašeg ukupnog stanja portfelja, ukupne dobiti ili gubitka. Trend vaših ulaganja u kriptovalute možete saznati i putem osobnog grafikona portfelja.

Moći ćete nadzirati sve kriptokovanice, uključujući Bitcoin, Ethereum, Litecoin itd. Budući da podržava više od 2000 altcoina, nikad vam neće ponestati mogućnosti.

Međutim, najveći naglasak ove aplikacije je taj što vam omogućuje i dodavanje "Prilagođenih novčića". Stoga ćete moći pratiti svoju investiciju bez potrebe za dodavanjem fiat transakcija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Evercoin - kripto razmjena

Jeste li ikad poželjeli kripto trgovanje učiniti malo lakšim? Ako je odgovor da, ne biste trebali gledati dalje od Evercoina.

Pomoću ove aplikacije na iOS uređaju možete udobno prodavati i kupovati novčiće čak i u pokretu. Jedna stvar koju jako cijenim u vezi s ovom aplikacijom jest da ne trebate unositi svoje podatke za prijavu. To znači da svoj posao možete brzo obaviti i ujedno zaštititi privatnost. Trenutno aplikacija podržava Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Dash (DASH), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCC) i Dogecoin (DOGE).

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. CryptoTrader tvrtke Zerion

Zerionova aplikacija CryptoTrader prilično je lagana, ali idealno može ispuniti vaše zahtjeve. Možete koristiti trend tracker da odmah saznate koje valute donose naslove na tržištu. Interaktivne ljestvice cijena ne samo da vam pružaju bolji uvid, već vas vode i korak ispred.

Prije pametnog ulaganja možete provjeriti detaljan prikaz svake valute i pristupiti njezinim povijesnim podacima. Prilagodljiva upozorenja osiguravaju da ne propustite ništa što vam je važno. Podrška više valuta kao što su Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash itd. Čine CryptoTrader vrlo jednostavnim za upotrebu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. CryptoTrax

CryptoTrax je jednostavna aplikacija za bitcoin i portfelj kriptovaluta za vaš iPhone i iPad. Budući da je aplikacija tržišni pratilac, lako možete usporediti svoja kripto skladišta s aktivnim cijenama.

Možete dodati više altcoin-a i tokena svojim trenutnim fondovima. Postoji više od 1000 altcoina i tokena poput Bitcoina, Ethereuma, Litecoina i drugih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Crypto Trader Pro

Poboljšajte svoj portfelj kripto trgovanja donošenjem pravovremenih odluka i nikada ne dopustite da vam prilika izmakne iz ruku! Crypto Trader Pro drži se na čelu neprestano mijenjajućeg se tržišta kriptovaluta i pomaže vam da lako otkrijete kriptokovanice koje vladaju najvećim brojem. Stoga možete unovčiti svaku priliku i ostvariti profit.

Pametno filtriranje kroz brojne mogućnosti ulaganja omogućuje vam pronalazak vruće ponude. Možete trgovati s više kripto valuta, uključujući Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin i još mnogo toga. O da, aplikacija također nudi nekoliko sjajnih savjeta za upravljanje rizikom!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. BitTrader kripto signali

U svijetu kripto trgovanja isplati se biti proaktivan. A s BitTrader kripto signalima, ne samo da možete pristupiti svim vrstama informacija koje lome internet, već i donijeti pametne odluke koje neizmjerno pokreću repo vašeg portfelja.

Prvo, imate jedinstveni feed vijesti koji vam donosi sve potrebne informacije. Uživo trgovanje razmjenskim cijenama i povijesnim kartama osigurava samo jedan pogled na sve ključne informacije. Štoviše, pravovremene obavijesti o visokim i niskim ograničenjima održavaju vas ažurnim!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Indacoin

Glavni razlog zašto sam na ovaj top-popis uvrstio "Indacoin" jest taj što je prilično jednostavan za upotrebu. Dakle, čak i ako niste sasvim pametni, moći ćete svladati ovu aplikaciju bez ikakvog napora.

Pomoću svoje kreditne ili debitne kartice možete kupovati i prodavati bitcoin, litecoin, ethereum, ripple, crtice, valove i druge kriptovalute. Pohranite sve svoje digitalne valute s potrebnom sigurnošću i upravljajte njima baš onako kako želite.

Postoje i brojne ljestvice koje vam omogućuju praćenje kripto trendova. Još bolje, za bilo kakvu pomoć možete i chatati s korisničkom podrškom izravno iz aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Vaša najpouzdanija oklada?

Pretpostavljam da vam se svidjelo istraživanje gornjih aplikacija i neke ste odabrali kako biste povećali svoj portfelj i pametno trgovali. Mogu li znati naziv aplikacija koje ste odabrali?

Čitaj više:

  • Najbolje iPhone aplikacije za trgovanje za aktivne trgovce
  • Aplikacije za kriptovalute za iPhone i iPad
  • Najbolji hardverski novčanici za kriptovalute
  • Kako kupiti i prodati Bitcoin na iPhoneu i iPadu