Blog

Kako trajno izbrisati Yahoo Mail račun

Yahoo je još jednom otkrio da su uljezi pristupili oko 32 milijuna računa koristeći krivotvorene kolačiće. To je treće kršenje podataka u posljednjih šest mjeseci.

Yahoo je prvo izvijestio da je hakirano preko 500 milijuna računa. Kasnije su otišli još više otkrivajući da je probijeno više od jedne milijarde računa. Nakon takvog ponovljenog kršenja podataka, bolje je trajno izbrisati Yahoo račun e-pošte i ukloniti sve podatke.

Kako trajno izbrisati Yahoo Mail račun

  • Kada izbrišete svoj račun, vaš Yahoo! Imena ID-a, adrese pošte i profila bit će uklonjena
  • Podaci i postavke vašeg računa na Yahoo! Mreža će također biti uklonjena
  • Sadržaj HotJobs, Yahoo! Mail, Yahoo! Adresar, Yahoo! Malo poduzeće, Yahoo! GeoCities, Yahoo! Aktovka, My Yahoo !, Flickr račun bit će potpuno eliminiran
  • Kada izbrišete svoj račun, on ukida sve plaćene usluge koje imate s ovim Yahoo ID-om
  • Osim toga, ne možete povratiti uplaćene uplate za ove usluge
  • Prije brisanja računa obavezno provjerite da više nemate aktivnih premium usluga
  • Yahoo! prvo deaktivira vaš račun prije nego što ga potpuno izbriše. Potrebno je do 90 dana da biste izbrisali svoj račun. Neki vaši podaci mogu ostati i nakon što ste isključili svoj račun
  • Prijeđite na Pohrana podataka i Anonimizacija kako biste saznali više o podacima koji mogu ostati i nakon brisanja računa

Korak 1. Prvo otvorite bilo koji web preglednik na iPhoneu ili računalu i prijeđite na stranicu Ukidanje vašeg Yahoo računa.

Korak 2. Sada morate unijeti svoj Yahoo ID e-pošte i lozinke za prijavu na svoj račun.

Korak # 3. Dalje, trebate ponovo unesite lozinke da potvrdite svoj identitet.

Korak # 4. Dalje morate unijeti CAPTCHA kod.

Korak # 5. Na kraju dodirnite / kliknite na DA do izbriši svoj Yahoo! račun. Sada biste trebali vidjeti stranicu za potvrdu.

Zamotati:

Preporučljivo je ponuditi potpunu sigurnost svog računa. Morate omogućiti dvofaktorsku provjeru autentičnosti za svoj Apple ID, provjeru u dva koraka za svoj Google račun i pobrinite se da omogućite i potvrdu u dva koraka za WhatsApp. Ako upotrebljavate druge aplikacije i usluge, pobrinite se da su temeljito zaštićene.

Također se isplati imati jake lozinke za svoje račune. Pogledajte ove najbolje aplikacije za upravljanje lozinkom za iPhone kako biste bez napora upravljali većim brojem lozinki. Možda ćete htjeti koristiti i ove najbolje aplikacije VPN (virtualne privatne mreže) za iPhone za sigurnije pregledavanje weba.