Blog

Kako riješiti problem iCloud Restore Stuck Issue na iPhoneu i iPadu

Tijekom obnavljanja, mnogi korisnici Applea izvijestili su da iPhone i dalje govori „restore iz iCloud sigurnosne kopije. " Čini se kaoiCloud sigurnosna kopija zaglavila i ne pomiče se naprijed. Pronašli smo nekoliko testiranih rješenja za rješavanje problema. Ali prvo, shvatimo zašto se to događa.

Zašto iCloud Restore Stuck?

Prije svega, to je rijetko pitanje. U većini slučajeva to se događa zbog loše Wi-Fi povezanosti ili ako vaš iPhone izgubi Wi-Fi i prebaci se na mobilne podatke.

Također je vjerojatno da kada pokušavate vratiti iz sigurnosne kopije iCloud, Apple poslužitelji možda privremeno ne rade.

I na kraju, zastarjeli iOS na vašem iPhoneu možda uzrokuje zastoj obnavljanja. Ali ovdje imamo nekoliko zaobilaznih rješenja koja će vam pomoći da se riješite ovog problema. Pogledaj.

5 rješenja za popravak iCloud Restore Stucka na iPhoneu

 1. Provjerite status sustava iCloud
 2. Wi-Fi je isključen
 3. Vrati pomoću druge mreže
 4. Ažurirajte iOS, a zatim pokušajte vratiti
 5. Ponovo izbrišite svoj iPhone i vratite ga iz iClouda

1. Provjerite status sustava iCloud

Da biste provjerili status Apple sustava, prijeđite na ovu stranicu. Vidi to iCloud sigurnosna kopija, Apple ID, iCloud račun i prijava rade. Ako je sve u redu, vidjet ćete zelenu točku pored njih.

U slučaju da ne rade, morat ćete pričekati neko vrijeme. Jednom kada Apple riješi probleme s poslužiteljem, iCloud vraćanje dovršit će se bez ikakvih intervencija s vašeg kraja.

2. Wi-Fi je isključen

Iz iClouda ne možete vratiti podatke putem mobilne mreže. Stoga provjerite je li vaš uređaj povezan s Wi-Fi mrežom (jakom) tijekom postupka obnavljanja. Svoj iPhone možete povezati s Wi-Fi mrežom tako što ćete otvoriti aplikaciju Postavke → Wi-Fi.

Također, isključite Wi-Fi Assist tako da se iPhone, kada oslabi Wi-Fi veza, ne prebaci na mobilne podatke.

Da biste onemogućili Wi-Fi Assist:

 1. OtvoriPostavke aplikacija →Stanični.
 2. pomaknite se do kraja i onemogućitePomoć za Wi-Fi.

3. Vratite pomoću druge mreže

Prije svega upotrijebite tipku za napajanje na Wi-Fi usmjerivaču ili zidnom prekidaču da biste je isključili, a zatim UKLJUČILI. Pogledajte radi li ovaj jednostavni korak za vas ili ne.

Ako i dalje zapinjete pri vraćanju iClouda, pokušajte povezati iPhone s drugom Wi-Fi mrežom.

4. Ažurirajte iOS, a zatim pokušajte vratiti

Krenite premaPostavke aplikaciju i dodirniteOpćenito.

Zatim dodirniteAžuriranje softvera. Ako imate ažuriranje na čekanju, dodirnitePreuzmite i instalirajte.

Nakon instalacije ažuriranja, iCloud sigurnosna kopija možda više neće zaglaviti. Ili, ako i dalje jest, morat ćete izbrisati uređaj i ponovo sve vratiti s iClouda.

5. Ponovo izbrišite svoj iPhone i vratite ga iz iClouda

Da biste izbrisali iPhone, otvoritePostavke aplikaciju i dodirniteOpćenito.

Zatim dodirniteResetiraj, a zatim dodirniteIzbriši sav sadržaj i postavke.

Sada dodirnite Izbriši sada unesite svoj iPhone zaporka i potvrdi. Ovo će izbrisati sve s vašeg iPhonea. Dalje ćemo vratiti iCloud Backup.

Nakon završetka brisanja prijeđite na osnovni postupak postavljanja. A kada dobijete opciju za vraćanje (Aplikacije i podaci zaslon), odaberiteVrati iz sigurnosne kopije iCloud. Odaberite odgovarajuću sigurnosnu kopiju.

Odjava ...

Ovo je nekoliko rješenja za rješavanje problema zaglavljenog iCloud Restore. Ako ništa ne pomogne, potražite pomoć Appleove podrške.

Također, imajte na umu da ponekad treba dugo vremena za obnavljanje. To se događa ako je sigurnosna kopija ogromna. Ovisi i o čimbenicima poput brzine vašeg interneta.

Pročitajte dalje:

 • Kako izbrisati sigurnosnu kopiju iCloud da biste oslobodili prostor za pohranu
 • iPhone zapeo na skočnom prozoru "Prijavi se na iCloud"? Kako to popraviti
 • Kako oporaviti izgubljene datoteke i dokumente s iClouda
 • iCloud sigurnosna kopija nije uspjela na iPhoneu ili iPadu? Kako to popraviti!