Blog

Najbolji stolovi za MacBook Pro ili Air 2021

Unce prevencije vrijedi pola kilograma lijeka! Da li nekoliko sati neprekidnog rada izaziva bol u leđima ili koči vašu izdržljivost da daje sve od sebe? Stol koji stoji može igrati vitalnu ulogu u ne samo rješavanju boli već i u punjenju vaše energije; osnažujući vas da dugo ostanete proaktivni. Povrh svega, lijepo izgledajući stolić također može vašoj radnoj stanici dati profesionalan izgled. Pregledavajući brojne dostupne opcije, sastavili smo najbolje stojeće stolove za MacBook Pro / Air, iMac ili stolna računala kako bismo vam pomogli u odabiru bolje opcije.

1. Prkosite stolu

Defy Desk ima profinjeni dizajn koji se može složiti s bilo kojim dekorom kuće ili ureda. S robusnom čeličnom bazom i pneumatskim cilindrom za zrak za praktično podizanje i spuštanje, stol za sjedenje i postolje za iMac dobro je izrađen i izuzetno je izdržljiv.

Zahvaljujući ergonomskom podešavanju visine, omogućuje više od 200 položaja podesivih po visini. Maksimalna visina od 16,9 above iznad trenutnog stola čini uspon stola idealnim za ljude između raspona visine od 5 ′ do 6’3.

S površinom veličine 32 "x 22", stolni pretvarač u potpunosti je sposoban izdržati do 30 kg. Štoviše, nudi dovoljno prostora za postavljanje dva 21 inčna monitora.

USP: Ergonomsko podešavanje visine

Pogledajte na Amazonu

2. VARIDESK Pro Plus 36

Ako želite za svoj iMac imati izgledni stojeći sto, ozbiljno razmislite o VARIDESK Pro Plus 36. Dvorazinski dizajn osigurava vam dovoljno prostora za monitor na gornjoj površini i prostranu donju površinu za tipkovnicu i miš. Gornja površina je toliko prostrana da može udobno držati vaš iMac i MacBook Pro.

Još jedna značajna značajka ovog stojećeg stola je funkcionalniji sustav prilagodbe visine. Na temelju vaše razine udobnosti, možete prilagoditi visinu u 11 različitih položaja.

S mehanizmom za podizanje s oprugom može bez napora podići težinu do 35 kg. Budući da je stolno postolje savršeno sastavljeno, za njegovu instalaciju neće vam trebati nikakav alat.

USP: Dvorazinski dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. BackPainHelp

BackPainHelp je dizajniran da bude jednostavna radna stanica za sjedenje. Ljubaznošću snažne konstrukcije; ovaj stol može primiti do 40 kg na gornjoj polici i 11 kg (5 kg) na ladici tipkovnice. Velika površina omogućuje vam držanje dva računalna monitora ili prijenosnih računala. Dužina stola je 31,75 ″, a duboka 20,5 ″.

Pomoću ručnih ručica potpomognutih oprugom možete brzo prilagoditi ovaj uredski stol iz sjedećeg u stojeći položaj. Može se pohvaliti trajnom strukturom, dugotrajno je sredstvo za vaše računalo. Osim toga, ovaj iMac stojeći stol isporučuje se u potpunosti sastavljen, tako da nećete trebati ništa učiniti da ga dovedete u stanje pripravnosti.

USP: Izuzetno izdržljiv

Pogledajte na Amazonu

4. EleTab

Prikazujući elegantan dizajn, EleTab je pripremljen da bude vaša preslatka radna stanica. Na temelju vaše pogodnosti, idealno možete fino podesiti visinu da radi glatko.

Gornja površina dimenzija 31,5 x 15,7 inča nudi puno prostora za postavljanje monitora i prijenosnog računala. Pomoću sustava lebdenja s plinskom oprugom možete ga udobno podići (podesivi raspon: 4,2 ″ do 19,7 ″) kako biste postigli željeni kut gledanja.

Kad se ne koristi, možete ukloniti površinu tipkovnice kako biste smanjili veći dio. Čvrsta čelična struktura okvira ima neklizajuću bazu koja nudi veću stabilnost. Osim toga, stojni sto za MacBook Pro može držati do 18 kilograma težine.

USP: Sustav lebdenja plinske opruge

Pogledajte na Amazonu

5. VIVO

VIVO je posebno pripremljen za uredsko okruženje visokog profila. Najveći vrhunac ove stojeće radne površine je prostrani radni prostor. To znači da nećete imati problema s držanjem jednog monitora, dvostrukih monitora ili računala i prijenosnog računala. Kapacitet 37,5 lbs čini ga dostojnim stojećim stolom.

Zahvaljujući dvostrukoj sili plinske opruge, moći ćete bez napora prilagoditi visinu tako da dobije željeni kut gledanja (podesivi raspon: 6,5 ″ do 16 ″). Dvorazinski dizajn osigurava vam više prostora za držanje tipkovnice i miša.

USP: Dvostruka sila opruge plina

Pogledajte na Amazonu

6. Deskool

Ako tražite minimalistički stolić, pružite Desktoolu dobru priliku da vas impresionira. Stojni pretvarač stola potpuno je prilagodljiv i brzo se penje gore / dolje.

Maksimalna visina stajanja od 16 inča dovoljno je dobra da ispunite svoje osnovne potrebe. Jedna ravna površina ima dovoljno prostora za vaš monitor, prijenosno računalo, tipkovnicu i miš.

Izdržljiva čelična baza s pumpnim mehanizmom pojačava i trajnost i stabilnost.

USP: Minimalistički dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. Rocelco

Zanosna mješavina jednostavnosti i praktičnosti, Recelco zaslužuje pronaći mjesto na ovom popisu. Stol može stajati do 35 kg. Njegov dvostupanjski dizajn nudi veću fleksibilnost. Još bolje, visinu svake ladice možete prilagoditi i mehanizmom za brzo zaključavanje i otpuštanje.

Jednostavno podešavanje visine osigurava vam ugodniji kut gledanja. Stoga bolovi u vratu neće ometati vaš rad. Štoviše, Rocelco dolazi i s prostirkom protiv umora.

USP: Konstrukcija od visokokvalitetnog čelika

Pogledajte na Amazonu

8. DeskDoc

Uz ultra tanku površinu, DeskDoc prikazuje sofisticiraniji izgled. Ono što mi se sviđa kod ovog stojećeg stola je ušteda prostora, a ipak prostrani dizajn. Iako je to potpuno za iMac ili MacBook Air, oboje možete zadržati zajedno s Bluetooth tipkovnicom i mišem.

Moći ćete mu brzo prilagoditi visinu. Dok je minimalna visina stola koji stoji 2,5 inča, maksimalna je 17 inča. I na kraju, ne postoji nijedan izbor boja, osim zadane crne.

USP: Sofisticirani dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. FlexiSpot

FlexiSpot donosi potpuno novi koncept u upravljanju radnom površinom. Ovo će zamijeniti vašu tradicionalnu radnu površinu ili stol koji ste koristili do danas. FlexiSpot-ov pretvarač stola krajnje je rješenje za postavljanje vašeg iMac Pro-a i ostalih Appleovih proizvoda i dodataka.

Ovaj stojni pretvarač stola može podesiti visinu stola na razinu koja vam savršeno odgovara s različitim postavkama visine. Prostrana radna površina daje vam potpunu slobodu širenja jer postoji izuzetno velika radna površina za vaš monitor, papire i dodatke za stol.

USP: Uklonjiva ladica za tipkovnicu

Pogledajte na Amazonu

10. FlexiSpot M2B

Vaš bi visokotehnološki studio volio imati zapanjujući stolić kao što je "FlexiSpot M2B." Ono što ovaj stolni stolni stol čini tako lijepim odabirom je izuzetno prostrana širina od 35 ”koja vam omogućuje da na njemu držite Macbook Pro kao i iMac.

Dizajn s jednom ručkom omogućuje vam jednostavno podešavanje visine stola. Postoji čak 12 različitih razina visine kako biste osigurali potrebnu fleksibilnost. Radna stanica uspravno se podiže i preklapa, čineći je praktičnom uštedom prostora.

U prostranu donju ladicu može se udobno smjestiti veća tipkovnica, miš i podloga za miša. Dizajn s brzim otpuštanjem lako možete ukloniti ladicu tipkovnice kada je ne koristite.

USP: Prostrana 35 ″ širina

Pogledajte na Amazonu

11. FlexiSpot (stoni stolić od 28 i 35 inča)

Ovo je još jedan stojni stol tvrtke FlexiSpot. Što se tiče dizajna i funkcionalnosti, jednako je impresivan. Velika gornja površina može sadržavati monitor i prijenosno računalo.

Donja ladica je vrlo prostrana i u potpunosti može držati tipkovnicu i miša u punoj veličini. Ovisno o vašoj upotrebi, možete ukloniti ladicu tipkovnice kako biste smanjili količinu, posebno kada ne izvršavate zadatke.

Zahvaljujući sustavu brzog otpuštanja nećete imati problema s pričvršćivanjem ili odvajanjem donje ladice. Uz to, FlexiSpot dostupan je u dvije boje poput crne i mahagonija; Možete ga odabrati u dvije veličine 28 ″ i 35 ″.

USP: Sustav za brzo otpuštanje

Pogledajte na Amazonu

12. Montiraj!

Izvrsna kombinacija udobnosti i estetskog dizajna, Mount-it! jesi li u potpunosti pokriven. Ima više načina podešavanja visine, koji mogu igrati ključnu ulogu u uklanjanju bolova u vratu. Široka radna površina može primiti dva monitora.

Stalak je izrađen od čvrstih materijala koji mogu držati 20 Lbs težine, što je više nego dovoljno za normalnu upotrebu. I na kraju, ima i držač za čaše za držanje pića dok ste zauzeti poslom.

USP: držač šalice

Pogledajte na Amazonu

# 13. Wuteku

Ovo je vjerojatno jedino stajalište na popisu koje vam omogućuje da u trenu pređete iz sjedećeg u stojeći položaj. Podesivi visinski stol tvrtke Wuteku unaprijed je sastavljen za besprijekorno postavljanje. Kad primite paket / kutiju, uklonite ovaj stol za sjedenje i postavite ga na svoje postojeće radno mjesto.

Za promjenu položaja možete podesiti do 11 različitih visina. Stalak je posebno koristan za profesionalce koji svoj iMac Pro moraju koristiti dulje vrijeme. Ako ste dizajner ili programer i morate sjediti osam do deset sati dnevno, potreban vam je ovaj stalak za promjenu položaja kako biste se opustili.

USP: 11 različitih podešavanja visine

Pogledajte na Amazonu

To je to, ljudi!

Koji je tvoj najdraži?

Pretpostavljajući, odabrali ste vrhunski stojni sto za svoj Mac ili MacBook Pro. Želite li nam reći o osobinama koje ste u tome našli uvidne? Osim toga, recite nam i o bilo kojem stolu koji vrijedi uvrstiti u ovu cijenjenu kolekciju.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolji MacBook Pro / zračni stalci
  • Najbolji iPad Pro / zračni stalci
  • Dvanaest stolnih postolja South Curve Riser za iMac
  • Najbolji rukavi za MacBook Pro