Blog

iOS 14: Kako koristiti YouTube u slici u načinu slike u iPhoneu na iPhoneu

S iOS-om 14 možete gledati YouTube videozapise u načinu slike u slici na iPhoneu. Zvuči uzbudljivo! Ali kvaka je u tome što za to trebate koristiti preglednik. Službena aplikacija YouTube iOS podržava samo reprodukciju zvuka u pozadini, i to ako ste premium pretplatnik. U svakom slučaju, metoda preglednika dobro funkcionira! Dopustite mi da vam pokažem korake za korištenje YouTubea u načinu Slika u slici na iPhoneu i iPadu.

 • Kako koristiti YouTube u slici u načinu slike u načinu iOS 14
 • Kako koristiti YouTube u slici u načinu slike u iPadu

Kako koristiti YouTube u slici u načinu slike u načinu iOS 14

 1. Otvorite željeni YouTube videozapis pomoću Safarija, Chromea ili bilo kojeg drugog preglednika iOS.
 2. Zatražite desktop verziju web stranice: Za to u Safariju dodirnite A A gumb s gornje lijeve strane. Zatim dodirnite ‘Zatražite web stranicu za radnu površinu. ’U Chromeu dodirnite ikona s tri točke u donjem desnom kutu, a zatim dodirnite 'Zatražite web mjesto za radnu površinu.’
 3. Sad pustite video. Otvorit će se preko cijelog zaslona. Dodirnite PiP ikona s gornje lijeve strane.

To je to! Uživate u YouTubeu u slici u slici na iPhoneu sa sustavom iOS 14.

Kako koristiti YouTube u slici u načinu slike u iPadu

Ažuriraj: Ova metoda djeluje (za besplatne i premium korisnike) samo na iPadu s iPadOS-om 14 i 13. Ranije je to djelovala kao čar i na iPhoneu s iOS-om 14. No, kao što je MacRumors izvijestio, YouTube je to uklonio za iPhone ako niste premium korisnik.

Novo ažuriranje (2. listopada 2020.): Opet, YouTube možete koristiti u PiP načinu na iPhoneu bez potrebe za verzijom web stranice za radnu površinu. (čak i ako niste premium član) Pogledajte korake u nastavku.

 1. Otvorite bilo koji preglednik kao što su Safari, Chrome, Firefox.
 2. Idite na YouTube.com i pustite željeni videozapis.
 3. Dodirnite ikona na cijelom zaslonu.
 4. Dodirnite Ikona načina slika u slici.
 5. Videozapis se počinje reproducirati u malom prozoru. Možete prijeći prstom prema gore ili pritisnuti gumb Početna i nastaviti koristiti druge aplikacije.

Prilagodite PiP prozor

PiP prozor možete prilagoditi prema svojim potrebama.

 • Premjesti videozapis - Jednostavno držite i povucite minimizirani video bilo gdje na zaslonu.
 • Promijenite veličinu videozapisa - Stisnite minimizirani prozor za povećavanje ili smanjivanje.
 • Slušajte u pozadini - Ono što je sjajno jest da video možete sakriti ili saviti u stranu. Iako skriveni od pogleda, i dalje možete uživati ​​u njegovom zvuku. Samo povucite prozor PiP prema kutu da biste ga smanjili i dodirnite strelicu da biste ga vratili.
 • Onemogući PiP način - Dodirnite ikonu PiP Mode u gornjem desnom dijelu minimiziranog zaslona da biste se vratili na cijeli zaslon.
 • Zatvorite PiP način - Dodirnite križ u gornjem lijevom dijelu minimiziranog zaslona.
 • Onemogućite način rada Auto-PiP u iOS 14 i iPadOS 14 - Način PiP automatski je omogućen u podržavajućim aplikacijama kada prijeđete na početni zaslon. Međutim, možda ćete htjeti da se pozove samo kad dodirnete ikonu načina PiP. Za to idite na Postavke → Općenito → Slika u slici → isključite Pokreni PiP automatski. Nakon toga, videozapis će se prestati reproducirati kad se maknete iz aplikacije, kao prije. Za iPadOS 13: Onemogući Slika u slici iz aplikacije Postavke → Početni zaslon i priključna stanica.

To je sve!

Odjava ...

Na ovaj način možete koristiti YouTube u programu "Slika u slici" na iPhoneu i iPadu. Za macOS, provjerite vidite li kako se koristi PiP način na vašem Macu. Osim toga, iOS 14 je kupio još nekoliko nevjerojatnih novih značajki. Svakako ih i provjerite.

PROČITAJTE DALJE:

 • Kako se koristi prepoznavanje zvuka u iOS 14 i iPadOS 14
 • Biblioteka aplikacija na iPhoneu u iOS-u 14
 • Kako se koristiti Natrag Dodirnite iPhone s iOS-om 14
 • Kako uključiti ili isključiti YouTube obavijesti na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found