Blog

Najbolji nosači bicikla za iPhone 6 / 6s 2021. godine

Biciklizam vas ne bi trebao spriječiti da upućujete i primate pozive, gledate videozapise, slušate pjesme i sve one aktivnosti koje biste mogli raditi sjedeći u svom naslonjaču. Stoga se stvaraju nosači za bicikle. Ovaj popis iPhone 6 / 6s nosača za bicikl uključuje najbolje proizvode koji vam mogu pomoći da ostanete povezani sa svojim voljenima čak i dok vestate biciklima po glatkim i neravnim terenima.

1. IPOW

IPOW-ovi nosači za bicikl čvrsto drže vaš iPhone 6 kada instalirate uređaj na nosač. Pogledajte silikonske leptirne trake koje čvrsto drže vaš iPhone 6. Nikada nećete osjetiti kako vam se telefon trese čak i dok veslate po neravnim terenima.

Pogledajte linije meke gume za stezaljku; ove gumene linije zasigurno smanjuju vibracije i štite zaslon telefona od ogrebotina.

USP: Linije od mekane gume

Pogledajte na Amazonu

2. Bamija

Bez obzira koji bicikl ili motocikl imate, ovaj nosač bicikla iz Okre stane na sve upravljače. Štoviše, ovaj nosač možete koristiti i na željezničkoj šini, na šipci za kolica itd. Ova jednodijelna konstrukcija osigurava dugotrajnu upotrebu.

Za instalaciju neće trebati više od deset sekundi. Jednostavno pričvrstite nosač na svoj bicikl tako što ćete zakačiti podesivu silikonsku traku. Nosač će se lako rastezati tako da stane na bilo koji upravljač bilo kojeg bicikla ili motocikla.

USP: Univerzalni fit

Pogledajte na Amazonu

3. iKross

Bilo da više volite biciklizam po glatkim cestama ili na planinama, ovaj nosač bicikla za iPhone 6 čvrsto će se držati za šipku. Na iPhoneu je glatko, ali dovoljno čvrsto da ga drži na svom mjestu. Kut gledanja prilagodljiv je vašim željama.

Za razliku od ostalih nosača za bicikl, za instalaciju vam neće trebati komplet alata. Osim toga, izrađen je od ABS plastike i metala, koji su savršeni za vanjsku upotrebu. I na kraju, cijena je konkurentna i vrijedi kvalitete.

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

4. CAW.CAR pribor

Rotacija od 360 stupnjeva čini veliku razliku kada vozite bicikl s iPhoneom 6 postavljenim na upravljaču. Bez obzira gledate li videozapis (ne preporučujemo vam da to radite) ili koristite karte za navigaciju putem, telefon možete okretati kako biste dobili najbolji prikaz. To je moguće s CAW-ovim nosačem za bicikl za iPhone 6.

Najbolji dio ovog nosača za bicikl je što vam omogućuje upravljanje telefonom kada ga instalirate na nosač. Za glazbu možete koristiti zaslon telefona, gumbe i utičnicu za mikrofon. Ne morate demontirati telefon da biste ga koristili.

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

5. Vibrelli

Značajka brzog puštanja ovdje treba posebno spomenuti. Postoje neke prilike kada morate obratiti pažnju na svoj telefon - važan poziv ili poruku na koju treba brzi odgovor. U ovoj se situaciji možete osloniti na Vibrellijev nosač za bicikl; telefon možete pričvrstiti i isključiti za nekoliko sekundi.

Za dodatnu sigurnost vašeg telefona, Vibrelli’s nudi tri silikonske trake; možete upotrijebiti još dva pojasa kako biste osigurali čvrsto držanje i upotrebu telefona bez podrhtavanja.

USP: Brzo otpuštanje

Pogledajte na Amazonu

6. Aduro

Adurovo postignuće leži u proizvodnji nosača za bicikl koji vam omogućuje upravljanje telefonom jednom rukom. Kad vozite bicikl, obje su vam ruke zauzete; a što se tiče upravljanja telefonom, morate se poslužiti jednom rukom. Aduro nosači za bicikl izvrsni su u tome što vam nude najbolje upravljanje telefonom jednom rukom.

Kako bi vam pružio najbolje iskustvo gledanja, Aduro je proizveo nosač za bicikl s podesivom rotacijom od 360 stupnjeva. Ovaj nosač za bicikl dolazi s doživotnim jamstvom tako da ćete dobiti zamjenu ili dobiti puni povrat novca.

USP: Operacija jednom rukom

Pogledajte na Amazonu

7. AILUN

Čak i nosači za bicikl mogu vaša jutra učiniti živopisnima. Pogledajte nijanse nosača za bicikle koje je predstavio Ailun. Možete odabrati bilo koju od pet živih boja u kojima je Ailun proizveo nosače. Kupite svih pet i mijenjajte nosač svaki dan.

Nosač je izrađen od super čvrstog, neklizajućeg silikona koji može apsorbirati udarce i čvrsto drži vaš uređaj. Vaš je iPhone 6 siguran na ovom nosaču za bicikl. Ne zaboravite ukloniti telefon kad se vratite kući.

USP: Šareni asortiman

Pogledajte na Amazonu

8. Bovon

Jedna od upadljivih značajki Bovonovog nosača za bicikl je višenamjenska. Ovaj nosač možete instalirati na svoj bicikl i motocikl; dodatno, možete ga vezati oko ručke dječjih kolica i košarice.

U manje od 10 sekundi možete pričvrstiti ovaj nosač za bicikl zahvaljujući njegovom silikonskom remenu koji vam olakšava postavljanje i uklanjanje nosača s upravljača bilo koje veličine na biciklu, motociklima ili dječjim kolicima.

USP: Višenamjenski

Pogledajte na Amazonu

9. MaxMiles

Ovaj nosač za bicikl smatra se najjačim i najpouzdanijim nosačem za bicikl dostupan na tržištu. Ako ste uvijek u pokretu, MaxMiles je vaš pouzdani partner koji će vaš telefon čvrsto držati u svom jakom aluminijskom okviru.

Dizajn ovog nosača za bicikl izgleda nespretno i složeno, ali kad primite paket, shvatit ćete kako je lako montirati nosač na svoj bicikl. Podesiva stezaljka jednostavno se postavlja na potporne cijevi vašeg bicikla pomoću alata za ugradnju isporučenih s paketom.

USP: Aluminijski okvir

Pogledajte na Amazonu

10. iOttie

Ovo je još jedan jednostavan nosač za bicikl koji nema nijednu sitnicu. Upečatljiva značajka iOttie-ovog nosača za bicikl je da možete učinkovito upravljati telefonom čak i dok vozite bicikl umjerenom brzinom.

Nosač ima kvadratni dizajn koji vam omogućuje da svoj iPhone 6 montirate u pejzažnom ili portretnom načinu. Portretni način možete koristiti za FaceTime i druge video chatove uživo.

USP: Svestrana montaža

Pogledajte na Amazonu

To su svi prijatelji!

Jeste li spremni za vožnju?

Trake se smatraju najboljim partnerima za ljude koji vježbaju na otvorenom. Međutim, oni imaju svoja ograničenja jer tijekom vježbanja ne možete provjeravati kartu ili razgovarati s drugima. Nosači za bicikle imaju rub preko traka za ruke. Samo instalirajte telefon na nosač i spremni ste za kretanje.

Možda biste željeli uputiti:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6
  • Najbolji nosači za automobil iPhone 6

Pa, koji ćete nosač za bicikl kupiti? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.