Blog

Najbolje aplikacije za putovanje za iPhone i iPad u 2021. godini

Prije planiranja cestovnog putovanja obavezno provjerite nekoliko stvari kao što su karta, restorani, provjera goriva, održavanje automobila i druge stvari. Puno je aplikacija koje vam mogu pomoći u svemu, zajedno s informacijama o rutama kojima se krećete, zaustavljanjima, praćenju goriva i još mnogo toga. Pogledajte ovu posebnu kolekciju najboljih aplikacija za putovanje za iPhone i iPad.

# 1. Putnici

Uz "Roadtrippers" uživat ćete u nezaboravnom putovanju i lako otkriti poznata mjesta, lokalne večere, slikovite točke i još mnogo toga. Putovanje možete planirati izravno iz aplikacije i podijeliti ga s prijateljima.

Aplikacija također dodaje vrijedan prijedlog da vaš plan oduševi. Mjesta koja vam se sviđaju ili putovanja koja spremite na iPhone automatski će se sinkronizirati na vašim iOS uređajima. Jedina je mana, ako postoji, što je njezin sadržaj trenutno usmjeren samo na SAD.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. uRoute

Ako se igrate s idejom da idete na fantastično putovanje, svakako pođite "inRoute" na vožnju kako biste pametno isplanirali putovanje. Upotrijebite vrijeme, nadmorsku visinu, temperaturu, vlažnost, krivulje i ostale važne podatke kako biste osigurali da vaše putovanje bude nevjerojatno koliko želite.

Detaljna uputstva s glasovnom navigacijom pomoći će vam da lako putujete na nepoznato mjesto. Budući da automatski provjerava vaše mjesto zbog loših vremenskih uvjeta (upozorenja su trenutno dostupna za oko 100 lokacija samo za područja SAD-a i Velike Britanije), možete biti sigurni i izbjeći da vas uhvati loše vrijeme. Možete tražiti duž rute kako biste otkrili hotele, zanimljiva mjesta i još mnogo toga. Još bolje, omogućuje vam besplatno korištenje svih profesionalnih značajki tijekom 7 dana.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Waze

Budući da je najveća aplikacija za promet i navigaciju u zajednici, "Waze" je osmišljen kako bi vaše putovanje učinilo nevjerojatnim iskustvom. Zahvaljujući prometu i informacijama o cestama u stvarnom vremenu možete uštedjeti puno vremena, goriva i izbjeći zaglavljivanje u gustom prometu.

Upozorenja o putu na vašoj ruti informiraju vas o obližnjim hotelima, poznatim mjestima i još mnogo toga. Također možete dodati informacije o lokalnim mjestima i tvrtkama te prijaviti nesreće. Osim toga, također vam omogućuje da vidite procijenjeno vrijeme dolaska vaših prijatelja ako i oni idu na isto odredište.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Popis putovanja

Planiranje vašeg sljedećeg putovanja postalo bi zadovoljstvo s "Popisom putovanja". Ne morate trošiti puno vremena na stvaranje liste za pakiranje. Aplikacija se brine o svemu što je potrebno da se nađe na vašem popisu.

Budući da su unaprijed postavljene postavke potpuno prilagodljive, imate potpunu slobodu dodavanja stavke na popis. Svakako izradite podsjetnike kako ne biste propustili neke bitne stvari. Osim toga, popis možete sinkronizirati na svim uređajima i podijeliti ga s prijateljima.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

# 5. Road Warrior Route Planer

Idealno namijenjen putnicima i prodajnim predstavnicima, trgovcima nekretninama i profesionalcima u vožnji, "Road Warrior" omogućuje vam brzo stvaranje ruta s više odredišta. Na temelju vaših potreba i prometa u stvarnom vremenu, idealno možete optimizirati svoje rute.

Dodajte vremenske prozore dostupnosti kako biste mogli doći na neko mjesto tijekom radnog vremena. Pruža vam mogućnost navigacije pomoću vaše omiljene navigacijske aplikacije kao što su Google Map, Apple Maps, HERE Maps, Waze itd. Osim toga, možete provjeriti lokacije kako biste pratili svoje aktivnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Route4Me

S više od 1.000.000 korisnika, „Route4Me“ jedna je od najboljih aplikacija za planiranje ruta. Ono što se ističe je sposobnost optimizacije rute na bolji način. Tvrdi da će vam ruta biti kraća za 25-35% nakon optimizacije.

Za početak unesite poštanski broj, zračne luke, državu, grad i ostavite ostatak. Jednom kada vidite svoju rutu na Karti, pomoću navigacijskih aplikacija poput Google Mapsa ili Apple Mapsa lako ćete doći do odredišta. Ako se krećete na putovanje s više odredišta, to biste trebali iskoristiti kako biste uštedjeli puno vremena i olakšali putovanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Put 66

"Route 66" jednostavan je, ali vrlo učinkovit planer putovanja. Ovisno o vašem interesu, putovanje možete prilagoditi svom ukusu. Nakon što isplanirate putovanje, koristite kartu kako biste stigli do odredišta. Jednostavne značajke u kombinaciji s čistim korisničkim sučeljem čine ovu aplikaciju vrlo praktičnom za putnike.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

# 8. Sygic Travel: Planer putovanja i Gradski vodič

"Sygic Travel" je turistički vodič koji morate u potpunosti uživati ​​u bilo kojem putovanju. Osim što prikazuje dobro poznata mjesta i turistička odredišta, osigurava vam da navigacijom do svojih omiljenih mjesta možete kretati čak i izvan mreže.

Što ako iznenada odlučite promijeniti svoj plan? Ovaj planer putovanja može vam čak preporučiti mjesta koja biste željeli posjetiti. Prikazuje radno vrijeme zajedno s kontaktnim podacima za popularne znamenitosti. Koristite vremenske prognoze kako biste lakše planirali prema nadolazećem vremenu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Planer putovanja

Želite punopravnog planera putovanja? Ako je odgovor da, ne biste trebali gledati dalje od ove jedne od najboljih aplikacija za putovanje za iOS.

Za početak samo unesite detalje svog zabavnog putovanja i aplikacija će vam pomoći da napravite idealan plan putovanja. Uz nekoliko važnih informacija poput ukupnih troškova putovanja, ukupnih troškova goriva, slike karte s pribadačama i rutama, uputa za vožnju i još mnogo toga, aplikacija osigurava da vaše putovanje postane ugodno iskustvo.

Još jedna značajna stvar u vezi s ovom aplikacijom je ta što vam omogućuje odabir između više navigacijskih aplikacija kao što su Apple Maps, OpenStreet Maps i još mnogo toga. Štoviše, svoj plan puta možete i ispisati i podijeliti s prijateljima.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

# 10. TripList

Niste baš zadovoljni načinom na koji čitate listu za pakiranje i često zaboravite ponijeti potrebne stvari? "TripList" je rješenje po mjeri za vas. Omogućuje vam pripremu popisa pakiranja i upravljanje popisima obveza puno brže i brže.

Svi su predmeti pohranjeni u katalogu koji možete prilagoditi u skladu sa svojim zahtjevima. Besplatna verzija aplikacije omogućuje vam pohranjivanje 250-300 predmeta u katalog. Budući da podržava više korisnika, bilo koji član vaše obitelji može uređivati ​​i sinkronizirati popise na svojim iOS uređajima. Desetodnevna vremenska prognoza olakšava vam pakiranje popisa na temelju vremena. Nakon završetka putovanja možete spremiti popis da biste ga kasnije koristili. Nadogradite na pro verziju aplikacije da biste koristili nekoliko praktičnih značajki poput čarobnjaka koji dodaje stavke na vaš popis prema odredištu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

BONUS

Putna Amerika

Kao putnički izletnik, voljeli biste da vam je na raspolaganju Roadside America. Pomoću aplikacije možete otkriti nezaboravne znamenitosti, muzeje, grobove, kipove i još mnogo toga. Osim toga, pomaže vam i u otkrivanju tajanstvenih mjesta.

Uzmite pomoć aplikacije za savršeno planiranje rute i koristite kartu za jednostavnu navigaciju. Pročitajte terenska izvješća i pogledajte nevjerojatne fotografije.

Obavezno provjerite ocjene urednika kako biste brzo pronašli mjesta koja morate posjetiti. Štoviše, aplikacija se može pohvaliti s više od 70 tema kao što su Atomic, Music, Celebrities, Tech, Zombie Army i još mnogo toga kako bi začinila vaše iskustvo.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Vaša najbolja oklada?

Sada povezite ove aplikacije za putovanje kako biste svoj put planirali na najbolji mogući način i otkrili sjajna mjesta. Sigurno će se suprotstaviti vašim očekivanjima da vam olakšaju putovanje. Ne bi vam trebao vodič koji će vam pomoći u navigaciji lokalnim područjima sve dok su ove aplikacije uz vas. Stoga, pobrinite se da uživate u lokalnim večerama i pogledajte slikovite točke.

Pogledajte i donje postove:

  • Najbolje aplikacije planera putovanja za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za iPhone i iPad
  • Najbolje kalendarske aplikacije za iPhone i iPad

Koja je vaša omiljena aplikacija za putovanje i zašto? Podijelite svoje misli o tome u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found