Blog

Najbolji bežični punjači za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max 2021. godine

Uređaji iPhone 11 serije mogu se pohvaliti izvrsnim vijekom trajanja baterije, ali svejedno je pri ruci imati bežični punjač. To olakšava punjenje telefona bez gnjavaže s kabelima. Također je siguran i štiti od pregrijavanja. Bežični punjači mogu raditi s većinom zaštitnih futrola ako u njima nema metalnih komponenata. Obavezno uklonite takve elemente i uživajte u udobnosti korištenja ovih najboljih bežičnih punjača za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max.

 1. Anker Qi-certificirani bežični punjač
 2. Yootech 7,5 W bežični punjač
 3. Bežično punjenje Powerwave Pad tvrtke Anker
 4. Jastuk za brzo bežično punjenje Hevanto
 5. Jastučić za bežično punjenje tvrtke CHOETECH
 6. ESR stalak za bežično punjenje
 7. Kožni jastučić za brzo punjenje tvrtke EasyAcc
 8. Vebach bežični punjač s aluminijskim okvirom
 9. Bežični punjač s adapterom tvrtke TORRAS
 10. Dvostruka brza bežična pločica za punjenje CHOETECH

1. Anker Qi certificirani bežični punjač

Nazvan postoljem PowerWave 7.5, bežični punjač Anker za iPhone 11 Pro Max, 11 Pro i iPhone 11 podržava vodoravno i okomito postavljanje uređaja. Zahvaljujući dvostrukim zavojnicama za punjenje možete surfati, licemjeriti, koristiti prepoznavanje lica, gledati videozapise i raditi puno više u prikladnoj orijentaciji dok se uređaj puni.

Stalak podržava brzo punjenje, čak i s futrolom za telefon; tako da ne morate svaki put svući svoj uređaj za punjenje. Kako bi podmirio sve nevolje prilikom punjenja, punjač ima ugrađenu zaštitu od prekomjernog punjenja, kontrolu temperature i otkrivanje stranih predmeta.

USP: Podržava vodoravnu ili okomitu orijentaciju

Pogledajte na Amazonu

2. Bežični punjač snage 7,5 W tvrtke Yootech

Tanak bežični punjač za iPhone 11 serije koji uključuje višenamjensku inteligentnu tehnologiju zaštite koja štiti vaš uređaj tijekom punjenja. Stalak pruža kontrolu temperature, zaštitu od prenaponskih udara, sprječavanje kratkog spoja, osiguravajući sigurno i učinkovito punjenje.

Dizajn indikatora ugodan za spavanje također se brine za vas; LED indikatorska lampica će treptati 16 sekundi, a zatim se ugasiti. Zbog svog laganog i tankog dizajna, udobno i pametno stoji za vašim uredskim stolom ili noćnim ormarićem. Punjač podržava kućišta debljine 4 mm ili manje. Pogledajte ove tanke futrole koje će se savršeno uklopiti u bilo koji od ovih punjača.

USP: Dizajn ugodan za spavanje

Pogledajte na Amazonu

3. Anker bežično punjenje Powerwave Pad

Kada se marka može pohvaliti s preko 30 milijuna sretnih korisnika, njezin proizvod trebao bi imati neke zasluge. Estetski ugodan tanak dizajn koji također sprečava vaš uređaj da lako sklizne; zahvaljujući svojoj TPU površini za punjenje. Informativni indikator treperi različitim lampicama kako bi vam poslao određene poruke.

Trepćuće plavo svjetlo ukazuje na metalne prepreke, a zeleno treperi za nekompatibilni AC adapter ili kabel. Puno plavo znači da se uređaj aktivno puni. Nadalje, jastučić za bežično punjenje uključuje poravnate zavojnice za punjenje koje osiguravaju stabilno punjenje. Za najbolje rezultate postavite telefon u središte.

USP: Informativni LED indikator

Pogledajte na Amazonu

4. Brza bežična pločica za punjenje tvrtke Hevanto

Uređaj elegantnog izgleda, lagan, kompaktan i uglađen, što ga čini korisnim dodatkom za ljubitelje putovanja. Stabilna baza osigurava da vam uređaj ne sklizne. Dalje, na dnu se nalaze rashladni omotači koji održavaju nižu temperaturu punjenja za bežičnu pločicu za punjenje.

Ugrađen u silikonske nožice, koji sprječavaju da punjač sklizne sa stola ili bilo koje druge površine. Jedan od rijetkih uređaja na tržištu koji može podržati kućišta debljine do 6 mm, osim kućišta koja imaju metal. LED svjetlosni indikator ostaje upaljen tijekom punjenja; međutim, svjetlo se namjerno održava tamnijim kako bi bilo ugodno za spavanje.

USP: Podržava kućišta debljine do 6 mm

Pogledajte na Amazonu

5. Jastučić za bežično punjenje CHOETECH

Kaljeno staklo i legura cinka oblikovani su u sažeti dizajn koji nudi prenosivost i veliku toplotnu disipaciju. Nadalje, stakleni vrh dodaje još jedan sloj sofisticiranosti bežičnom punjaču iz iPhonea 11 serije. Neklizna silikonska podloga osigurava da podloga za punjenje ne sklizne ili ne sklizne.

Za sveobuhvatnu zaštitu koristi se sustav višestruke zaštite koji štiti od prekomjernog punjenja, prenapona, previsoke temperature i prekomjerne struje. Ugrađeni pametni čip i velika neovisna zavojnica izrađena od bakra visoke čistoće pruža veće područje punjenja i bolju učinkovitost.

USP: Sofisticirani izgled

Pogledajte na Amazonu

6. Bežično postolje za punjenje tvrtke ESR

Često za brzo i učinkovito punjenje uređaja trebate pronaći ‘slatku točku’, uglavnom središte svoje bežične pločice za punjenje. ESR vam uklanja tu gnjavažu dizajnom s dvostrukom zavojnicom koji stvara šire područje punjenja. Dakle, svoj iPhone 11 seriju možete napuniti bežično u portretnoj ili pejzažnoj orijentaciji.

Sigurna opcija za vaš uređaj jer ima Qi, CE, FCC i RoHS certifikat te ugrađenu zaštitu od pregrijavanja i kratkog spoja. Dvostruko crveno / plavo indikatorsko svjetlo vodi vas o statusu punjenja, puni li se, u stanju čekanja ili kada se otkrije strani objekt.

USP: Dizajn s dvostrukom zavojnicom

Pogledajte na Amazonu

7. EasyAcc kožna brza podloga za bežični punjač

Koliko god bili elegantni, bežični punjač EasyAcc iPhone izrađen je od 100% ručno prošivene visokokvalitetne PU kože. Iako ga kožni pokrivač s obje strane čini dobrim, on također služi kao protuklizna površina i ne dopušta vibracijama ili gravitaciji da ometaju punjenje.

Nadalje, materijal je izdržljiv, jednostavan za čišćenje, otporan na moljac i antibakterijski. Jedan od najtanjih jastučića za punjenje, debljine je samo 6,5 mm i savršen je za stol, uredski stol, noćni ormarić i još mnogo toga. Prilagođen je kućištu i podržava kućište debljine do 5 mm.

USP: Vrhunski izgled

Pogledajte na Amazonu

8. Bežični punjač s aluminijskim okvirom tvrtke Vebach

Izrađena od zrakoplovnih aluminijskih traka i trajnog PMMA panela s efektom prednjih i stražnjih ogledala, bežična podloga za punjenje Vebach iPhone 11 serije ima izvrstan vizualni i ručni osjećaj. Napredna tehnologija punjenja osigurava da se vaš uređaj puni stabilnije i brže.

Uz značajke kao što su napredna sigurnost, kontrola temperature, otkrivanje stranih predmeta, zaštita od prenapunjenja zračenjem, jastučić pruža sigurno punjenje. Također utvrđuje stanje baterije i zaustavlja se kada je uređaj potpuno napunjen. LED će vas redovito informirati o statusu punjenja.

USP: Efekt aluminija i stakla

Pogledajte na Amazonu

9. TORRAS bežični punjač s adapterom

Polirana slitina klase 100% dijamanta oblikovana je u elegantan dizajn bežičnog jastučića za punjenje nadahnut misterioznim NLO-om. Polirano kućište od legure pruža značajku protukliznosti i ogrebotina, dodajući sjajni, luksuzni osjećaj punjaču. Ugrađeni dvoslojni sustav hlađenja podržava brže odvođenje topline.

Nadalje, pametni kondenzatori nude fiksnu frekvenciju koja stabilizira struju sprječavajući kratki spoj, prekomjernu struju i druge srodne probleme. 30% veća zavojnica omogućuje šire područje punjenja na cijelom uređaju, a meka indikatorska lampica ne remeti slatki san.

USP: Pametni čipovi

Pogledajte na Amazonu

10. CHOETECH dvostruka brza podloga za bežično punjenje

Zašto se nagoditi s jednim kad CHOETECH bežični punjač za iPhone 11 Pro Max, 11 Pro i iPhone 11 može puniti dva Qi-kompatibilna uređaja odjednom. S ugrađenim dizajnom od 5 zavojnica, podržava brzu brzinu punjenja za oba uređaja postavljena na prostirku za punjenje.

Nadalje, tehnologija ubija potrebu za podešavanjem telefona na prostirci, samo ga držite kako želite. Napravljeno od površine PU kože koja sprječava klizanje vaših uređaja. Jastučić za noge protiv klizanja drži jastučić na mjestu. Dno također ima rupe za odvođenje topline kako bi telefon i hladnjak punjača bili hladniji.

USP: Dvostruki punjač

Pogledajte na Amazonu

Manje žica, manje brige

Iako bežični punjač za sada koristi žicu za samo punjenje, pruža mi slobodu bežičnog punjenja telefona. Ne moram se priključivati ​​i provjeravati je li punjenje počelo ili nije. Ni prije nego što nazovem ne moram biti svjestan sigurnog uklanjanja punjača. Moj je telefon bežičan i potpuno se manje brinem.

Znate li da takvu vrstu bežične veze možemo postići čak i u našim automobilima? pogledajte ove bežične nosače za automobil za svoj uređaj.

Bežični uređaji su trenutno u modi i vjerojatno će zadržati svoju popularnost i u budućnosti. Zapravo, vjerujem da Apple uskoro planira lansirati potpuno bežični telefon. Kakva su vaša razmišljanja o tome? Podijelite svoje stavove s nama u odjeljku za komentare u nastavku.

Čitaj više:

 • Što je MagSafe za iPhone 12?