Blog

Najbolje iPhone i iPad aplikacije za učenje glazbe (2021)

Učenje sviranja instrumenta ili pjevanja može biti jedno od najizazovnijih, ali najisplativijih iskustava. Postoji i nekoliko iOS aplikacija za učenje glazbe koja vam može pomoći na putu. Omogućuju samostalno učenje glazbe putem samostalnih video lekcija, zabavnih igara i još mnogo toga. Štoviše, oni mogu biti puno povoljniji od privatnih učitelja. Pa, želite li se okušati u gitari, klaviru, bubnjevima, violini ili trenirati glas za pjevanje, pogledajte neke od ovih najboljih iPhone i iPad aplikacija za učenje glazbe.

 1. Yousician
 2. Jednostavno klavir
 3. Justin Guitar Power Lections
 4. Flowkey
 5. Melodičan
 6. Tempo
 7. Idi bubnjevi
 8. Napomene - Trener za čitanje vida
 9. Trala
 10. Nauči pjevati

1. Yousician - najbolja aplikacija za učenje višestrukih instrumenata

Pozdravi svog osobnog učitelja digitalne glazbe da naučiš svirati gitaru, ukulele i bas. Ima tisuće pjesama koje možete naučiti reproducirati dok aplikacija sluša kako bi vam pružile trenutne povratne informacije. Također možete vježbati svoje pjevanje.

Posebno mi se sviđa kako nudi izvrsne uvide, a pritom vam omogućuje da učite vlastitim tempom. Pomoći će vam da poboljšate vrijeme i točnost kako biste pogađali sve prave note i nadogradili svoje glazbene sposobnosti. Štoviše, pogodan je za glazbenike svih razina, od potpuno početnika do profesionalaca.

Ova je aplikacija izvrsna za ostanak motivacije za učenje svaki dan uz postupne video upute, sučelje igranja i sažete povratne informacije. Isprobajte sami, a vi ćete htjeti prihvatiti članstvo kako biste uistinu ozbiljno shvatili svoj put učenja glazbe.

Cijena: Besplatno isprobavanje (19,99 USD mjesečno za učenje jednog instrumenta)

preuzimanje datoteka

2. Jednostavno klavir - najbolja aplikacija za učenje klavira

Ovdje je zabavan i brz način da pokupite glasovir ili tipkovnicu. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni, ova klavirska aplikacija može biti prikladan način za učenje i vježbanje svih vaših omiljenih pjesama. Uključuje tečajeve za različite glazbene razine i sklonosti.

Možete postaviti vlastiti tempo učenja i usporiti pjesme kako bi ih pravilno ispravili. Naučite čitati notne zapise i postupno prelazite na igranje objema rukama. Postoje i personalizirani petominutni treninzi osmišljeni kako bi vam omogućili dosljedno vježbanje i napredovanje.

Cijena: 119,99 USD godišnje

preuzimanje datoteka

3. Justin Guitar Power Lessons - Najbolja aplikacija za učenje gitare

Evo aplikacije za učenje gitare s jednim od najboljih svjetskih učitelja - Justin će vas voditi videozapisima s poukama, inovativnim vježbama i kolekcijom skladbi u stilu sviranja koje ćete moći odsvirati u trenu.

Naučite sve, od svojih prvih akorda do omiljenih pjesama iz biblioteke s preko tisuću popularnih melodija. Postoji i sustav samoprocjene za praćenje vašeg napretka. Aplikacija je pomogla više od milijun ljudi da nauče svirati gitaru, dokazujući učinkovitost korištenih metoda.

Cijena: Besplatno (8,99 USD za jedan mjesec potpunog pristupa)

preuzimanje datoteka

4. Flowkey - najbolje za pijaniste početnike

Kad prvi put otvorite ovu aplikaciju za učenje klavira, postavlja vam nekoliko pitanja kako biste procijenili svoje sposobnosti. Zatim predlaže određene tečajeve učenja koji su za vas najkorisniji. Budući da sam potpuni početnik, cijenio sam osnovno znanje koje pruža kroz videozapise s podukama. Također možete pretraživati ​​među tisućama pjesama i naučiti ih svirati korak po korak.

Međutim, ako ste već napredni svirač klavira, ovo vjerojatno nije aplikacija za vas, jer su lekcije vrlo temeljne i prikladnije za one koji su još na početku svog učenja.

Cijena: Besplatno (19,99 USD za premiju)

preuzimanje datoteka

5. Podesiv - Najbolja aplikacija za glazbenu praksu

Evo aplikacije za učenje glazbe koja je slična onom s instruktorom u džepu. Možete snimiti vježbanje i dobiti tablicu rezultata za neke uvide u to kako ste prošli. Omogućuje vam da vizualizirate koliko stabilno svirate ili pjevate - dosljedna visina rezultira ravnom bijelom linijom.

Zatim, postoji generator tonova i akorda za reprodukciju i održavanje akorda s različitim opcijama tona. Također možete snimati prakse i izvedbe i dodati odjeku za profesionalni dodir. Aplikacija također olakšava dijeljenje snimaka s drugima.

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

6. Tempo - najbolja aplikacija Metronome

Ovo je jedna od najboljih aplikacija za glazbenike koja radi precizno i ​​pomaže vam s lakoćom vježbati. Sadrži inovativno sučelje koje nudi pet načina metronoma na vašem iPhoneu. To uključuje Basic, Preset, Setlist, Practice i Gig. Isprobajte ih sve kako biste istražili različite kombinacije funkcionalnosti optimizirane za zadati zadatak.

Možete dobiti vizualne povratne informacije u obliku pulsirajućih LED dioda. Postoji 35 različitih vremenskih potpisa, uključujući složena i složena brojila. Nadalje, možete maksimalno iskoristiti niz značajki, uključujući napredno upravljanje setlistom, uključujući pretraživanje, prepisivanje, kopiranje između setlista i višestruko brisanje.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

7. Go Drums - najbolja aplikacija za učenje bubnjeva

Pogledajte ovu bubnjarsku aplikaciju koja vam daje autentične lekcije bubnjeva od početnika do profesionalca. Naučite se igrati kroz format igre i pokupite sva bitna znanja i vještine kako biste poboljšali svoj osjećaj za ritam i vrijeme.

Možete naučiti bubnjati po raznim stilovima, od reggaea do hip-hopa, popa, rocka i još mnogo toga. Postoje detaljni planovi lekcija dizajnirani za svaku razinu, a možete čak i vježbati koristeći način besplatne igre. Ima sveobuhvatan skup značajki za sve vaše potrebe bubnjanja.

Cijena: Besplatno (9,99 USD za mjesečnu premiju)

preuzimanje datoteka

8. Napomene: Trener za čitanje vida - naučite čitati glazbu

Čitanje notnih zapisa može biti izazov, ali bitno je da se nastavite na glazbenom putu. Ova aplikacija može vam pomoći jer je dizajnirana da oponaša izgled i stil stvarnih notnih zapisa. Tako možete lako prijeći s upotrebe aplikacije na čitanje glazbe.

Jednostavno korisničko sučelje omogućuje vam prirodan prijelaz s aplikacije na notne zapise. Postoje mnoge prilagodljive mogućnosti vježbanja i progresivne lekcije za visoke, bas i veliko osoblje. Možete čak koristiti i opcionalna vizualna pomagala sa savjetima kada zapnete.

Cijena: Besplatno (2,99 USD za premiju)

preuzimanje datoteka

9. Trala - Najbolja aplikacija za učenje violine

Violina je jedan od najtežih instrumenata za učenje, ali ova aplikacija može vam pomoći. Savršeno je za unapređivanje vaših violinskih vještina od početničke do napredne kroz video lekcije poznatih violinista. Dobivate trenutne povratne informacije o visini i ritmu i možete vježbati bilo kad i bilo gdje.

Uz svaku lekciju dobivate uvid u povijest pjesme, različite tehnike potrebne za sviranje; Postoje i svakodnevne vježbe za vježbanje vještina kao što su prelazak žica i intonacija. Nadalje, uključuje "playboard" - inačicu notnih zapisa za video igre u kojoj možete osvajati bodove udarajući bilješke dok se pojavljuju na zaslonu.

Cijena: Besplatno (19,99 USD za premiju)

preuzimanje datoteka

10. Naučite pjevati - najbolja aplikacija za treniranje glasa

Postoji nešto tako duševno i zadovoljavajuće u pjevanju vaših omiljenih melodija. Glazbeno se izražavanje sjajan je način za usmjeravanje kreativne energije, a ova vam aplikacija može pomoći da uvježbate svoj glas da bolje pjeva.

Može se pohvaliti tehnologijom What You See Is What Sing koja otkriva i prikazuje vašu točnost visine pjevanja u stvarnom vremenu. To vam može pomoći da prilagodite svoj glas kako biste poboljšali svoje pjevačke sposobnosti. Možete pjevati bilo koju pjesmu iz svoje glazbene biblioteke, dodavati studijske efekte i dijeliti svoje snimke s drugima. Sve u svemu, to je obavezna aplikacija za svaku pjevicu vani!

Cijena: Besplatno (29,99 USD za godišnje članstvo)

preuzimanje datoteka

Poboljšajte svoje vještine s 10 najboljih iOS aplikacija za učenje glazbe

Mislim da iako aplikacije ne mogu u potpunosti zamijeniti lekcije s mentorom, oni su nevjerojatno prikladan način za samostalno vježbanje i učenje. Pa, jeste li već isprobali bilo koju od ovih aplikacija da biste pobrali ili vježbali svoje glazbene vještine? Podijelite svoje iskustvo sa mnom u komentarima ispod. Možda biste htjeli pogledati i najbolje karaoke aplikacije kako biste izdvojili svoje omiljene melodije.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

 • Aplikacije za brzo čitanje za iPhone i iPad
 • Aplikacije za pozadinu uživo za iPhone
 • Aplikacije za održavanje automobila za iPhone
 • Aplikacije za astrofotografiju za iPhone