Blog

Najbolje aplikacije za pozadinu za iPhone u 2021. godini

Pozadina može odražavati vašu osobnost i sklonosti ili vas nasmijati kad god pogledate iPhone. Srećom, postoji mnoštvo aplikacija koje pružaju nepregledan izbor pozadina koje odgovaraju svakom ukusu i kriterijima, od scena prirode do citata, grafika, animacija i, naravno, uvijek popularnih živih pozadina. Neka vam početni zaslon i zaključani zaslon izgledaju svježe uz ove najbolje aplikacije za pozadinu za iPhone.

 1. Izrađivač pozadina za živo 4K
 2. Live Pozadine za mene
 3. Vellum Pozadine
 4. Kappboom
 5. Everpix Cool pozadine
 6. ZEDGE pozadine
 7. Radovi.co
 8. Čarobni zaslon
 9. Rasprši
 10. Walli - Cool pozadine HD

1. Izrađivač pozadina za živo 4K

Oživite svoj zaslon pomoću vlastitog živog pozadinskog zaslona koji vam omogućuje lijepljenje dragocjenih uspomena na početni ili zaključani zaslon. Dalje, možete preuzeti i nove kolekcije pozadina iPhone 4K na različite teme kao što su sport, životinje, svemir, sažetak, priroda, obrasci i još mnogo toga.

Nadalje, ova se aplikacija može pohvaliti mnogim drugim cool stvarima, poput jedinstvenih tema uživo i tipkovnica za vaš iPhone. Možete se pretplatiti na neograničen pristup tim i više značajkama.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Pozadine uživo za mene

Animirajte svoj iPhone zaslon sa zapanjujućim krajolicima s vremenskim intervalima, intrigantnim uzorcima, slatkim kućnim ljubimcima, kozmičkim dizajnom i još mnogo toga pomoću ove potpuno učitane aplikacije za pozadinu za sve modele iPhonea. Nove pozadine uživo i dinamične teme dodaju se tjedno, tako da ćete uvijek imati nešto za dati svoj novi izgled početnom zaslonu i zaključanom zaslonu.

Dalje, pozadine možete spremiti i pohraniti kao favorite da biste im se vraćali kad god želite. Za još više slika možete se odlučiti za jednomjesečne, tromjesečne i godišnje pretplate.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Vellum pozadine

Jednom kada isprobate ovu aplikaciju, vjerojatno vam neće trebati nijednu drugu za sve potrebe pozadine. Ponosi se stotinama zapanjujućih slika koje vašem iPhoneu mogu dati poseban izgled. Novi se paketi ažuriraju svakodnevno, a svaki dan možete dobiti i potpuno novu pozadinu ograničenog izdanja.

Pomoću alata za zamućivanje možete stvoriti nježnu pozadinu koja na vašem zaslonu izgleda privlačno. Nadalje, možete stvoriti komplementarni efekt gradijenta. Na kraju, možete nadograditi na premium verziju za nekoliko dolara da biste pristupili još kuriranijim slikama.

Cijena: Besplatno (Vellum Premium - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Kappboom

Odaberite između više od 200 000 zadivljujućih pozadina u ovoj aplikaciji. Nudi intuitivnu i brzu navigaciju, kao i prezentaciju za brzo pronalaženje slika koje volite. Također možete pretraživati ​​slike i pregledavati više oznaka, boja i kategorija.

Štoviše, puno je više od samo pozadina. Na primjer, kontaktima možete dodijeliti fotografije ili dobiti cool iMessage teme. Pozadine možete dijeliti i putem Poruka, E-pošta, Kopiraj + Zalijepi i AirDrop.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Cool pozadine Everpix

Omogućite svom kreativnom izražavanju živopisnu kolekciju retina i HD pozadina na ovoj aplikaciji. Postoji mnoštvo kategorija i tema koje možete odabrati za svaku vrstu slike, od prekrasnog krajolika do apstraktne umjetnosti i još mnogo toga.

Aplikacija vam omogućuje da pažljivo prilagodite svaku pozadinu veličini zaslona za optimalan izgled. Nadalje, preporučuje slike koje bi najbolje izgledale na vašem telefonu i odgovarale vašoj osobnosti. Tjedna pretplata kreće se od 1,99 USD.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. ZEDGE pozadine

Pregledajte nebrojene kategorije s tisućama pozadina podržanih mrežnicom visoke razlučivosti koje odgovaraju vašoj osobnosti i ističu vaš početni i zaključani zaslon. Štoviše, za iMessage također možete dobiti melodije zvona i naljepnice.

Bez obzira tražite li nešto inspirativno, apstraktno ili zapanjujuće, u ovoj ćete aplikaciji to sigurno pronaći. Napokon, super je jednostavno preuzeti i postaviti pozadine kad god želite.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Radovi.co

Evo iPhone aplikacije za pozadinu s prekrasnim, visokokvalitetnim kolekcijama slika, neupadljivim oglasima i apsolutno nikakvom komponentom "plati za pobjedu". Knjižnica je stvorena s pogledom na kvalitetne, estetske i promišljene pozadine koje su zadivljujuće za pogledati.

Nadalje, brzo i jednostavno korisničko sučelje dodaje privlačnost. Jedna od najistaknutijih značajki je ta da prije preuzimanja možete pregledati kako će ikone i tekst izgledati na odabranoj pozadini. Prilično korisno!

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Čarobni zaslon

Ova aplikacija za pozadinu za iPhone omogućuje vam stvaranje vlastitih pozadina s raznim efektima i komponentama, kao što su vaše ime, omiljene fotografije i citati. Naljepnice i tekstualni efekti dodatno dodaju zabavu i prilagodbu.

Magic Screen može se pohvaliti s 35 kreativnih efekata, preko 150 fontova, 20 prekrasnih predložaka i mnogim drugim alatima. Sučelje je jednostavno za upotrebu, a slike možete i uvoziti / izvoziti putem Wifi veze između aplikacije i računala.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Rasprši

Ovaj nije samo za pozadine, već i za sve vaše potrebe za slikama. Ponosi se sve većom kolekcijom prekrasnih slika bez autorskih prava koje mogu privući svaku estetiku. Aplikacija ima čisto sučelje koje vam preporučuje pozadine te vam omogućuje da tražite ono što želite.

Štoviše, svima je lako poslati vlastite slike i pomoći u povećanju kolekcije. U stvari, Unsplash sadrži slike koje su snimili neki od najboljih profesionalnih i amaterskih fotografa iz cijelog svijeta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Walli - Cool pozadine HD

Ova dinamična aplikacija donosi vam slike izravno od umjetnika koji ih stvaraju. Na taj ćete način zajamčeno uvijek pronaći nevjerojatne i nadahnjujuće pozadine. Služi kao trenutno podizanje raspoloženja svaki put kad pogledate iPhone.

Ono što se u Walliju ističe uistinu je jedinstvena kolekcija slika odabranih od kreatora širom svijeta. U drugim aplikacijama nećete pronaći ništa slično. Dakle, to je izvrstan način za otkrivanje i podršku novim umjetnicima. Aplikacija također dijeli zaradu s autorima.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati

Dakle to je to. Nabavite jednu ili sve ove iPhone aplikacije za pozadinu i preuzmite svoje omiljene pozadine za uljepšavanje iPhonea. Koju od ovih najboljih aplikacija za pozadinu volite imati na iPhoneu? Javite nam u komentarima u nastavku, zajedno sa svim ostalim koji smo možda propustili.

Možda ćete voljeti pogledati i:

 • Aplikacije upravitelja lozinki za iPhone
 • Aplikacije za govornu poštu na iPhoneu
 • IPhone aplikacije za učenje stranih jezika
 • Juxtapose posebno izdanje serija tapeta za iPhone