Blog

Pošaljite iMessage s reflektorima i eho efektima na iPhoneu

iMessage je dobio dva potpuno nova efekta na zaslonu, kao što su "Spotlight" i "Echo" u iOS-u 11. Dok prvi ističe vašu poruku stavljanjem velikog svjetla reflektora, drugi umnožava poruku po cijelom zaslonu; donoseći pritom obilje zabave u predstavu. Kako bi bilo da probate ove nove efekte na ekranu? Prođite kroz ovaj brzi vodič za slanje iMessagea s efektima zaslona Spotlight i Echo na iPhoneu i iPadu

Kako poslati iMessage s reflektorima i eho efektima na iPhoneu

Korak 1. Pokreni Poruke aplikaciju na vašem iOS uređaju → Otvorite bilo koju razgovor.

Korak 2. Sada dodirnite iMessage tekstualno polje → Tip poruka.

Korak # 3. Dalje, dodirnite i zadržite gumb za slanje.

Korak # 4. Sljedeće trebate odabrati Zaslon kartica na vrhu.

Sad, samo naprijed poslati svoju poruku s omiljenim efektima zaslona.

Pošaljite iMessage s Echo Screen Effect: Echo je prvi efekt zaslona u iOS-u 11. Jednostavno dodirnite strijela gumb za slanje.

Pošaljite iMessage s efektom zaslona reflektora: Da biste poslali poruku s Reflektor, samo prijeđite prstom lijevo po zaslonu, a zatim pritisnite gumb za slanje. Drugo je na popisu - od početka.

Isto tako, prijeđite prstom slijeva nadesno nalijevo da biste pristupili većem broju efekata zaslona, ​​poput ljubav, konfetiitd.

Pošaljite fotografiju / video i GIF s Echo / Spotlight Screen Effect u iMessage na iPhoneu

Također možete slati GIF, fotografije i videozapise s efektima odjeka i reflektora. Ako želite poslati fotografiju / video s efektom zaslona, ​​dodirnite fotoaparat ikona → ili odaberite isječak iz vaše knjižnice ili snimite novu → Dodirnite i držite poslati gumb → Odaberi efekt zaslona → zatim pošaljite kao i obično.

Isto tako, da biste poslali GIF s efektom zaslona, ​​dodirnite Trgovina aplikacijama ikona → Dodirnite crvena pretraga gumb na dnu → odaberite bilo koji cool GIF a zatim ga pošaljite kao što je gore spomenuto.

Vaši omiljeni efekti na ekranu?

Volim slati iMessage s efektima zaslona jer pružaju prava krila osjećajima. Među svim efektima na devet zaslona volim Love, Echo i Spotlight, naravno. Tako sam tužna kad znam da u iPhoneu nema novih efekata mjehurića.

Koji je vaš omiljeni efekt na zaslonu? Podijelite svoje misli u komentarima.

Pogledajte i ove povezane postove:

  • Kako poslati / primiti Apple Pay Cash na iPhoneu
  • Sakrij upozorenja za pojedinačni iMessage razgovor