Blog

Najbolji iPad nosači za automobile u 2021. godini

Ne iznenađuje, puno je manje mogućnosti kada je riječ o iPad stalku za automobil (u usporedbi s iPhone nosačima za automobil). Ipak, iPad je vrlo koristan za GPS, za glazbu i za razne druge stvari koje biste možda željeli koristiti u automobilu. Kada upotrebljavate iPad u automobilu, čak i ako je samo za usmjeravanje, trebat će vam nosač za automobil iPad. Iako se univerzalni nosači za automobile za tablete mogu dobiti po bilo kojoj jeftinoj cijeni, malo je teže pronaći kvalitetan dodatak. Ovdje smo pokušali pregledati dostupne opcije.

# 1. iOttie Easy Smart Tap 2

iOttie stoji točno na vrhu bijednog niza nosača za automobil iPad. Ali to je jedan od najfinijih nosača koji ćete dobiti. Dizajniran je za iPad Mini (i ostale tablete od 7 ″). Usisna pločica se lijepi na meke površine (armaturne ploče i vjetrobransko staklo).

Možda ćete morati ukloniti kućište iPada Mini (ali specifikacija kaže da odstojnike možete ukloniti s donje strane kako bi se iPad Mini uklopio u kućište). Sustav montiranja jednim dodirom obećava jednostavan nosač za automobil.

Kompatibilnost: iPad Air / 4/3/2 iPad Mini

USP: Sustav ugradnje jednim dodirom

Pogledajte na Amazonu

# 2. Lamicall

Nosač naslona za glavu tvrtke Lamicall za vaš iPad Air kompatibilan je sa gotovo svim automobilima na tržištu. Može se pričvrstiti na naslon za glavu bilo kojeg od prednjih sjedala. Također, svoj iPad možete rotirati za 360 stupnjeva, što vam omogućuje da ga punite kako želite ili da radite bilo što drugo.

Lijeva i desna strana nosača imaju velike prazne rupe, što vam omogućuje prolazak kabela kroz njega. Na kraju, postoje dva izbora boja koja odgovaraju interijeru vašeg automobila - crna i crvena.

Kompatibilnost: iPad 2017 Pro 9.7, 10.5, Air mini 2 3 4

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 3. APPS2Automobil

"APPS2Car" ima divnu 2-u-1 funkcionalnost. Možete ga koristiti i za svoj pametni telefon i tablet. Dizajn baze zaključan vijkom omogućuje vam jednostavnu ugradnju; bez utjecaja na reprodukciju vašeg CD playera.

Zahvaljujući rotaciji od 360 stupnjeva, nosač automobila nudi praktičniji kut gledanja. Stoga imate poboljšani hands-free doživljaj vožnje. Sastavljen s gumenom podlogom, nudi dodatno prianjanje uz istovremeno zadržavanje ogrebotina.

Kompatibilnost: Svi iPadi osim iPad pro 12,9 inča

USP: Dizajn baze s vijcima

Pogledajte na Amazonu

# 4. DigitlMobile

Ako želite poboljšati kut gledanja za nosačem automobila, DigitlMobile bi bila jedna od boljih opcija za razmatranje. Ovaj nosač tableta bez napora možete postaviti u svoje vozilo. Omogućuje vam postavljanje iPada i okomito i vodoravno.

Uz siguran mehanizam zaključavanja, držač drži tabletu netaknutom. Čvrsta konstrukcija sposobna je smanjiti vibracije na cesti. Zahvaljujući uglavnom laganoj strukturi, možete je prikladno nositi bilo gdje.

Kompatibilnost: Svi iPadovi od 7-12 inča

USP: Mehanizam opružnog zahvata

Pogledajte na Amazonu

# 5. Cellet

Cellet je već dugo jedan od mojih omiljenih nosača za automobile. Ono što ga čini tako impresivnim je instalacija bez poteškoća, zahvaljujući potpuno podesivoj bazi. Osim toga, tu je i gumb za otpuštanje koji vam omogućuje deinstalaciju uređaja bez ikakvih bolova.

Vaš iPad drži besprijekorno, tako da imate ugodno hands-free iskustvo. Jednostavno možete okretati tablet da biste imali poboljšani kut gledanja. Osim toga, gumirani držač nudi ne samo mnogo poboljšano prianjanje, već također ne dopušta da ogrebotine oštete vaš uređaj.

Kompatibilnost: iPadovi širine do 9,7 inča

USP: Podesiva baza

Pogledajte na Amazonu

To je gotovo!

Koji je tvoj najdraži?

Dakle, napokon ste dobili idealan držač za svoj iPad. Bilo bi mi stvarno drago da znam vaš odabir i značajke zbog kojih je to toliko vrijedno.

Ne propustite:

  • Najbolje kožne futrole za iPad 2018
  • iPad 2018 zaštitnici zaslona
  • Najbolji slučajevi tipkovnica za iPad 2018
  • Najbolji futroli za iPad 2018