Blog

Najvažniji iPad mini dodaci 2021. godine

Osim iskustva, sve ostalo u vezi s iPad Mini je malo. Očito je da bi trebao biti most između pametnog telefona i tableta u smislu prenosivosti. Pametni telefoni trebali bi biti izuzetno prenosivi; tableti su dobri i za mobilnost, ali su pomalo glomazni. Tu iPad iPad postiže dobre rezultate.

Prirodno, kad govorite o iPad Mini dodaci, morate se usredotočiti na funkciju. Mnoge ljude dovodi u iskušenje izgled i prividne značajke dodataka, ali pametni kreću drugim putem.

Ako imate iPad Mini, velike su šanse da više cijenite "male" stvari i zalažete se za dobru prenosivost i mobilnost. Iako je bezbroj dodataka za iPad Mini već u prodaji, vrlo malo njih dolazi kao stvarno funkcionalno proširenje uređaja. Razmatramo tako bitnu dodatnu opremu za iPad Mini koja je uistinu minimalna, jednostavna, prijenosna i izuzetno korisna.

5 osnovnih dodataka za iPad Mini 2021. godine

1. iPad mini futrola

To je očito. Dobili ste iPad Mini; sljedeća stvar koja vam treba na vašem popisu je futrola za iPad Mini. Tržište je preplavljeno bezbroj iPad Mini futrola, ali ono što nam je zapelo za oko je folio slučaj od Ztotopa.

Navlaka je jednostavnog dizajna i profesionalnog izgleda. Uredno je izrađen i u potpunosti sposoban zaštititi vaš kompaktni tablet od udara i ogrebotina. Također ima unutarnju traku za ruku koja olakšava držanje iPada. Štoviše, naslovnica Ztotop folio dolazi u preslatkim bojama.

USP: Dizajn profesionalnog izgleda

Pogledajte na Amazonu

2. iPad mini tipkovnica + futrola

S korisnicima iPad uređaja, potreba za tipkovnicom osjetila se brzo. Nisam siguran bi li korisnici zaista toliko energično radili na svojim iPad Minijima (u usporedbi s iPadom), ali uvijek postoje iznimke.

ZAGGKeys Mini jedan je od najboljih primjera iPad Mini kućišta s tipkovnicom. Riječ je o jasno dizajniranom kućištu s fantastičnom Bluetooth tipkovnicom. Dizajn u „otočnom stilu“ nudi vrlo jednostavno iskustvo tipkanja, a kućište s iPadom Mini prilično je čvrsto i sastoji se od vrlo izdržljive i čvrste ljuske.

USP: Tipke u otočnom stilu

Pogledajte na Amazonu

3. Mini zvučnici

Gotovo svi vole glazbu i iPad Mini, pretpostavljam, bio bi jednako snažan uređaj za reprodukciju glazbe kao iPad ili iPhone. Ljudi će slušati glazbu na stereo zvučnicima iPad Minija, ali imati zaseban set mini zvučnika bilo bi nevjerojatno iskustvo.

Puno je opcija od Bosea, JBL-a i drugih marki, ali krenuvši ovdje isplativim putem, otkrili smo da je Philips SoundShooter dobar kao i bilo koji drugi.

S ocjenom snage zvuka od 3 W, imamo mini zvučnik koji je dovoljno glasan, ali ne na razini kada zvuk postane previše nejasan ili glasan za nelagodu. Savršen je pratitelj za vaš iPad Mini - posebno za one zabave u zatvorenom i noćne mjuzikle.

USP: Prilično kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Adapter za napajanje

Appleov adapter za napajanje - nedavni 12W - pomalo je blagodat. Ovaj je malo moćniji od starijih adaptera od 10 W pa možete očekivati ​​brže punjenje. Apple Power Adapter 12W kompatibilan je sa cijelom lepezom iDevicesa, uključujući iPad Mini, i jedan je od najsigurnijih punjača koje možete dobiti.

USP: Sigurno punjenje

Pogledajte na Amazonu

5. Leće

U redu, ovaj je izuzetno kul. Što ako možete snimati riblje oko, širokokutne / telefoto i makro fotografije pomoću iPada Mini? Ne stvarno! Kul mali komad gadgeta koji izgleda skupo zbog veličine, ali može vam donijeti zapanjujuće snimke.

To je ono što je ZWARTpro. Komplet dolazi s više leća koje vas mogu učiniti trenutnim fotografom profesionalnog tipa. Dakle, bez obzira želite li snimiti impresivne grupne selfieje ili snimiti atraktivnu sliku cijelog krajolika, ove se leće mogu jako dobro uklopiti u vaše potrebe.

USP: Jednostavan za korištenje dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je poprilično to! Dakle, to sažima našu liniju najslađih dodataka za iPad mini.

Koji je vaš odabir?

Pod pretpostavkom da ste pronašli idealnu imovinu za svoj kompaktni iPad. Jesam li propustio neku dostojnu opciju? Ne zaboravite to izbaciti u komentare i možda ćemo ga smisliti uključiti u pregled.

Voljeli biste pogledati i ove postove:

  • Najbolje banke moći za iPhone i iPad
  • 2018 futrole za tipkovnicu za iPad od 12,9 inča
  • Najbolji slučajevi tipkovnice za iPad Pro od 11 inča za 2018
  • Najbolje kožne futrole za iPad od 12,9 inča za 2018