Blog

Kako promijeniti naziv albuma na iPhoneu i iPadu

Možda imenovanje tog albuma "Piknik" zapravo nije bila dobra ideja? Mnogo je puta kada album počinje sadržavati slike koje naziv albuma ne opisuje dobro. U tim je slučajevima najbolje promijeniti naziv albuma na iPhoneu u skladu s tim kako biste mogli brzo pristupiti određenim uspomenama.

Jedna stvar koju trebate znati je da ne možete promijeniti naziv zadanih albuma kao što su: Snimak zaslona, ​​Snimke zaslona, ​​Ljudi, Nedavno izbrisani, Fotografije uživo, My Photo Stream, Animirani, Selfiji, Videozapisi i Mjesta. Moći ćete preimenovati samo prilagođene mape - bilo one koje su automatski generirane na temelju određene aplikacije poput Instagrama ili one koje ste napravili.

Kako promijeniti naziv albuma na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Pokreni Aplikacija Fotografije na vašem iOS uređaju.

Prema zadanim postavkama dospjet ćete na zaslon Albumi aplikacije Fotografije.

Korak 2. Dodirnite Vidi sve iz gornjeg desnog kuta.

Korak # 3. Zatim dodirnite Gumb Uredi iz gornjeg desnog kuta.

Možete vidjeti crvena točka u blizini lijevog kuta albuma, koji se mogu uređivati. Apple ne dopušta korisnicima uređivanje nekih zadanih albuma kao što su Camera Roll, Favoriti, My Photo Stream itd.

Imajte na umu da uvijek možete uređivati ​​albume kao što su Instagram, Twitter, WhatsApp i drugi.

Korak # 4. Sada dodirnite naziv albuma za promjenu imena i unos novog imena. Napokon, dodirnite Gotovo gumb u gornjem desnom kutu.

To je sve!

Ima li pitanja?

Aplikacija Fotografije doista se poboljšala u posljednje vrijeme. Postao je funkcionalniji i omogućuje vam ne samo da oživite svoja sjećanja već i uredno uredite svoje snimke. Štoviše, možete napraviti prezentacije, upotrijebiti alat za označavanje kako biste ukrasili slike po svom ukusu.

Kakav je vaš stav o aplikaciji Fotografije? Jeste li impresionirani njegovim poboljšanjima u novije vrijeme? Podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

Željeli biste provjeriti ove povezane postove:

  • Kako isključiti automatsku reprodukciju videozapisa na iPhoneu i iPadu
  • Kako dodati filtar u videozapise na iPhoneu i iPadu u iOS 13
  • Brzo pretvorite fotografiju uživo u video u iOS 13 na iPhoneu
  • Najbolje aplikacije za zamjenu lica za iPhone i iPad