Blog

Najbolje platformer igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Igre platformera oduvijek su me fascinirale. Moj odabir su oni s brzom akcijom i intrigantnim konceptima. A ti? Uskočite desno i zavirite u najbolje platformer igre za iPhone i iPad! Uz ove vrhunske igre na platformi iPhone, dobivate potpunu slobodu da pokažete svoje vještine. Oni nude puno mogućnosti prilagodbe, pa čak vas i nagrađuju za izvanredne. Brojnim izazovnim misijama osiguravaju da se nikada ne izvučete tako brzo.

1. Sonic Dash

“Sonic Dash” jedna je od mojih najdražih igara, uglavnom zahvaljujući uzbudljivom konceptu. Možete igrati kao Sonic koja je u beskrajnoj misiji trčanja kako bi ispucala brojne različite izazove.

Svidjet će vam se skakanje, okretanje i zapanjujuće crtanje u prekrasnim 3D okruženjima. Također vam omogućuje da igrate igru ​​kao jedan od Sonicinih prijatelja poput Tails, Shadow i Knuckles.

Pozovite svoje prijatelje da se natječu s vama i dajte sve od sebe da vladaju ljestvicama. Štoviše, dobit ćete puno nagrada za dobre rezultate.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Rayman pustolovine

Rayman Adventures ima fascinantan koncept. Drevna jaja su ukradena i suočena s ogromnim problemima. Morate pomoći Raymanu i njegovim prijateljima da spase drevna jaja.

U igri se nalazi preko 55 likova koji se mogu igrati, poput Raymana, Barbare, Globoxa, Teensieja i drugih. Morate prikupiti više od 320 jedinstvenih predmeta. Sadrži više od 200 razina, a imate puno mogućnosti za istraživanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Pun je iskri

Ovaj nudi nevjerovatno iskustvo platformiranja, vodeći vas kroz život petarde. Igra ima više od 80 razina i svaka od njih stvorena je za testiranje vaše vještine.

Igrajte pametno da biste prebacivali boje, letjeli, skakali, penjali se, pa čak i izvrdavali. Živopisna glazba nikad ne dopušta tempo. Nadalje, ovu igru ​​(2,99 USD) možete nadograditi kako biste dobili beskrajne živote i igrali je bez ikakvih oglasa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Lepov svijet

Je li vam na radaru vrhunski skakački platformer? Dajte priliku "Lepovom svijetu". Razlog zašto bih vam preporučio ovu igru ​​je taj što nudi zanimljiv način igre. Spojite ovo sa 160 zamišljeno izrađenih razina i dobit ćete pobjednika za beskrajno igranje.

Morate naići na devet moćnih neprijatelja koji su potpuno opremljeni da testiraju vašu vještinu kao igrača. A s načinom za više igrača koji se uvijek sprema, možete se suprotstaviti svojim prijateljima ili drugim igračima kako biste pokazali svoju hrabrost i na vrhu chata uzeli puno dobrih stvari.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Kralj lopova

Izvrsna kombinacija arkada, platforme i PVP-a za više igrača, "King of Thieves" je sisa za igrati. U ovoj igri morate ukrasti što više dragulja kako biste stvorili moćnu tamničku obranu. A kad budete spremni za bitku, pokrenite cehovski rat da desetkujete svoje protivnike.

Da biste ostali ispred svojih neprijatelja, sakupite puno jedinstvenih dragulja iz čarobnih sfera i savladajte čarolije. Iskoristite drevni totem da biste eliminirali svoje protivnike. To nije sve, omogućuje vam i prilagodbu odjeće da izgleda drugačije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Trčanje crva!

"Worm Run" je prilično jednostavno igrati, ali može biti vrlo zarazno. Sve što trebate je samo pametno provući crva izbjegavajući prepreke. Morate biti oprezni i povući se na vrijeme prije nego što vas prepreka pogodi.

Možete pozvati svoje prijatelje da se bore protiv vas. Također vam omogućuje da igrate protiv globalnih igrača. Dakle, stavite svoju blistavu predstavu da se nađete na vrhu ljestvica.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Ptica mačka!

"Cat Bird" je jednostavno cool avantura na platformi. Životinja je u beskrajnoj potrazi za povratkom doma.

Dobit ćete priliku krenuti kroz različite svjetove i susresti se s izazovima. Ugrađen je preko 40 izazovnih razina, ima dovoljno trikova da vas zadivi.

Postoje tri jedinstvena šefa protiv kojih se treba boriti. Uz to, nudi i vremenski pokusni način koji vam omogućuje da se strože izazovete.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Dan Čovjek

Dan The Man akcijski je platformer s kontrolama u retro stilu. Dakle, ako se bavite igrom na platformi koja vas može odvesti u slavne dane arkadnih igara, ova bi mogla biti pravi izbor.

Igra sadrži zabavno igranje s robo-šefovima kako biste testirali vaše igračke sposobnosti. Osim toga, postoje tri načina poput priče, beskonačnog preživljavanja i bitke koji vam omogućuju odabir željenog načina igranja.

Štoviše, ima raznovrsno oružje tako da možete odabrati pravo oružje na temelju preferencija. Uz mnoštvo prilagodbi u ponudi, također dobivate slobodu da dodate malo osobnog dodira u kombinaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. MEGA MAN X

Uz akcijsku priču, "MEGA MAN X" ono je što biste trebali igrati kako biste imali sate radosti. Igra ima tri razine: laku, srednju i tvrdu. Dakle, ako niste dobri u igranju brze igre, možete započeti s lako-srednjom razinom.

Morate se suočiti s 80 izazova i svi su osmišljeni kako bi testirali vašu vještinu. Igrajte pametno igru ​​kako biste pobijedili u bitkama i uspinjali se do vrha na ljestvici.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

10. Cally's Caves 3

Uživate u borbi s epskim bitkama? "Cally's Caves 3" može biti izvrstan odabir ako se čini da vaša sklonost epskom ratu nikada nije dovoljna.

Herbert, negativac, pokušava imati čvrst nadzor nad Špiljom kako bi izvodio svoje zle eksperimente. Cally, glavni junak, ne želi da zla uništavaju mir. Morate pomoći Cally da pobijedi u ratu protiv moćnog moćnog Herberta.

Imajući 120 razina u 8 zona, ova igra ima brojne trikove u rukavu da vas osvoji. Morate se boriti protiv 20 vrsta opakih neprijatelja. Ne brinite, možete iskoristiti 12 vrsta oružja s 89 jedinstvenih efekata da desetkujete svoje protivnike.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Ovo su naše najbolje igre na platformi za iOS. Nadamo se da ste voljeli pomno pogledati što oni nude. Koju ste izabrali za svoje igranje?

Željeli biste pogledati i ove preglede igara:

  • Najbolje simulacijske igre za iPhone i iPad
  • Igre za pucanje od prve osobe za iPhone i iPad
  • Najbolje igre riječi za iPhone i iPad
  • Najbolje akcijske igre za iPhone i iPad