Blog

Najbolje iPad aplikacije za pisce u 2021. godini

Zahvaljujući tehnologiji i, tačnije, Steveu Jobsu, i umjetnost pisanja je porasla! Postoji stvar pod nazivom iPad za koju ste vjerojatno već čuli nekoliko milijuna puta (osim ako niste s Marsa) koja ima neke fantastične aplikacije za nadobudne pisce. Sasvim je prirodno da vas ugrize greška u pisanju, pogotovo ako pisanje nije samo vaša strast već i metoda samoizražavanja koju ne možete kanalizirati jer negdje ili negdje zapnete. Dakle, evo popisa koji će vam pomoći. Sastavili smo nekoliko najboljih iPad aplikacija za pisce koje će vam pomoći u pisanju i osigurati da napišete na pravi način!

1. Medvjed

Za pojednostavljeno iskustvo pisanja, "Medvjed" je idealan izbor. Aplikacija je zapakirana u nekoliko prikladnih alata za uređivanje koji vam pomažu u pisanju s potpunim mirnim svijetom. Postoje i mnoge impresivne teme koje će vam omogućiti da unesete neku cool prilagodbu u kombinaciju.

Jednostavno formatiranje jednim dodirom i mogućnost izvoza vaše priče u više formata kao što su HTML, PDF, DOCX, MD, JPG i EPUB nude vam veću fleksibilnost. Osim što je koristan alat za pisanje, Bear je i elegantno sredstvo za bilježenje. Štoviše, dizajniran je za besprijekoran rad s Apple Pencilom kako bi vam omogućio crtanje slika i skiciranje mašte.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Književnik

Ono što ovu aplikaciju čini tako korisnim alatom jest sposobnost da vam puno lakše pomogne u stvaranju bilješki i priča. Osim toga, možete snimati tijekom pisanja kako biste pratili svoj napredak. Omogućuje vam i brzo snimanje fotografija i dodavanje omiljenih slika u priču kako bi bila živopisnija.

Kako su priče kodirane bojama, moći ćete ih pronaći i promijeniti boju - ako je potrebno. Još je bolje, postoji i mogućnost postavljanja budućih podsjetnika na upozorenja na određene bilješke kako bi se pamtile važne stvari.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Werdsmith

"Werdsmith" vas motivira da date svojih 100% i na kraju izvuče najbolje iz vas - pisca. Sadrži pet fascinantnih tema koje će vaš zadatak u potpunosti razveseliti. Uz puno mogućnosti formatiranja, imate potrebnu slobodu da osmislite priču po svom ukusu.

Da biste postigli željeni rezultat, postavite pravila i ciljeve riječi koje želite religiozno slijediti i vodite računa o svakodnevnom izvršavanju zadatka. Pomoći će vam u poboljšanju vaše vještine. Sigurnosna kopija vašeg rada automatski se izrađuje u oblaku i ostaje zaštićena vašim Touch ID-om.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. iA Writer

Želite poboljšati svoje iskustvo pisanja i pojednostaviti svoj zadatak? Trebate "iA Writer" kako biste poboljšali svoje pisanje i produktivnost potrebnom učinkovitošću.

Prilagodljiva tipkovnica ubrzava vaše tipkanje čineći je jednostavnijom. Možete izgraditi više rukopisa iz više poglavlja i ugraditi datoteke izvornog koda kao blokove koda i ugnijezditi tekstualne datoteke jedna u drugu.

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

5. Popisi za pisce

"Popisi za pisce" osmišljeni su kao vrlo koristan alat. S višestrukim popisima uputa, crta radnje, karakternih osobina, ideja koje mijenjaju igru, zanimanja i još mnogo toga, to ne samo da oduzima puno tereta već i daje vašoj priči pravi kut. Ono što je najzanimljivije, može se savršeno uklopiti u koncept bilo koje vrste priča poput fantastike, pisanja nacionalnog romana, kreativnog pisanja, kratke priče ili esejističkog zadatka.

Zahvaljujući podršci za rječnik, ne morate napustiti aplikaciju da biste saznali značenje bilo kakvih složenih riječi. Postoji značajka bilježnice koja vam omogućuje prikupljanje popisa stavki koje izazivaju razmišljanja i jednostavnije uređivanje.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

6. TeX Writer

Smatrate li da je pomalo nezgodno pisati i kompajlirati TeX datoteke? Morate imati "TeX Writer" da biste ubrzali pisanje i zadatak učinili nekompliciranim.

Ima podršku i običnog TeX-a i LaTeX-a. Koristite pametne naredbe, isticanje sintakse i brzi odabir teksta za jednostavno uređivanje LaTeX-a. Prilagodljiva pomoćna tipkovnica omogućuje vam jednostavno umetanje posebnih znakova. Sinkronizirajte svoju datoteku s Dropboxom kako biste je zaštitili.

Cijena: $14.99

preuzimanje datoteka

7. Byword

Apsolutno ne možete bez uređivača teksta, draga spisateljice! Ovdje je Byword, fantastičan jednostavan, čist uređivač teksta. Za 6 dolara doista nije loša stvar.

Možete prelaziti prstom ili se prebacivati ​​između broja riječi, alata za ugradnju poput veza i slika i interpunkcije. Byword poziva Markdown sintaksu koja koristi znakove u običnom tekstu za označavanje oblikovanja. Dokumente Markdown možete izvesti u PDF i HTML dokumente. Upotrijebite tamnu temu u uvjetima slabog osvjetljenja kako biste pružili ugodu svojim očima. Značajke poput Split View, Multitasking i 3D Touch prečac na kompatibilnom iPhoneu čine ga prilično impresivnim. Objavite svoje najbolje članke na WordPressu, Tumblru, Bloggeru i Evernoteu.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

8. Dice priče: Ideje za pisce

Izvrsne ideje čine bilo koju priču zanimljivom. "Story Dice" nevjerojatan je alat za brzo kreativno pisanje koji nudi ideje za lik, radnju i postavku. Još bolje, ove ideje možete koristiti ne samo za pisanje već i za usmeno pripovijedanje.

S grafikom visoke rezolucije ima impresivan dizajn. Sadrži više od 200 piktograma u rječniku, puno mirnih slika i zvukova kockica kako bi vam olakšali zadatak pisanja nečeg vrlo posebnog.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

9. P pisanje

"P pisanje" je jednostavna aplikacija za pisanje koja bi trebala učinkovito obaviti vaš posao. Dobivate sve potrebne alate za pisanje članaka i njihovo oblikovanje u željenom formatu. S 12 različitih vrsta fontova imate dovoljno slobode za bolji izgled teksta.

Odaberite između različitih stilova papira i isključite vodeni žig prema vašim zahtjevima. Također možete postaviti autorska prava da biste zaštitili svoj sadržaj. Štoviše, postoji i opcija postavljanja glavne pozadine.

Nakon što napišete priču, svoje članke možete dijeliti putem nekoliko društvenih aplikacija kao što su Facebook, Twitter, Tumblr i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Rječnik komora

S ovom se aplikacijom više nikada nećete izgubiti na riječima! 13. izdanje sastoji se od 260 000 riječi, fraza, spojeva i izvedenih oblika. Nove su riječi objašnjene na bolji način kako biste ih lakše razumjeli.

Nova upotreba starih riječi i njihov ažurni izgovor mogu značajno pojačati vašu zalihu rječnika. Što je najvažnije, možete filtrirati rezultate pretraživanja, pa čak i prilagoditi opcije pretraživanja. Jamči vam pomoć u boljem pisanju!

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelju!

Završavati!

Te vam aplikacije mogu neizmjerno pomoći u tome da svojoj priči date željeni kut i učinite je zanimljivijom za čitatelje. Ljubaznošću korisnog alata i omogućuju vam da bez napora zacrtate svoju priču. Dakle, iskoristite sve prednosti ovih najboljih aplikacija za pisanje za iPhone i poboljšajte svoje umijeće.

Kao književnik, voljeli biste istražiti ove posebne popise, uključujući:

  • Najbolje aplikacije za učenje jezika za iPhone
  • IPhone Apps za prijevod jezika
  • Najbolje enciklopedijske aplikacije za iPhone i iPad

Jesam li propustio uvrstiti bilo koju od vaših omiljenih aplikacija za pisanje na ovaj popis? Obavijestite nas u okviru za komentare.