Blog

Najbolje aplikacije za bilježenje za iPad Pro i Apple Pencil u 2021. godini

Aplikacija Note na iPhoneu i iPadu široko se koristi otkad je predstavljena i pruža gotovo sve što nam treba. Ali to ne znači da se ne bismo trebali iseliti iz zone komfora i pokušati nešto drugo. Nije važno jeste li student ili profesionalac; bilježenje je nešto što svi rade.

Mnoge alternative aplikacije Notes mogu odgovarati vašim zahtjevima. Umjesto da gledate tu i tamo, zašto ne nabavite popis najboljih aplikacija za bilježenje za iPad Pro i Apple Pencil? Upravo me to navelo da skoknem do App Storea i pronađem neke dragulje. Popis aplikacija za bilješke bio je ogroman, pa sam ga morao suziti ručnim isprobavanjem mnogih od njih. Provjerimo!

Najbolje aplikacije za iPad Pro i Apple Pencil Note 2021. godine

Ljepljiva napomena: "Apple Notes" uvelike se poboljšao i postao izvrsna aplikacija za bilježenje. Kako je riječ o dionici, nismo je uvrstili u sljedeću postavku. Da biste istražili ovu aplikaciju ili izvukli maksimum iz nje, pogledajte ovih 16 savjeta.

1. Značajnost

U Notabilityu se može puno toga voljeti! Iskreno govoreći; ovo mi je jedan od omiljenih za bilježenje i za uređivanje PDF-a. Iako je tako moćna aplikacija, prilično je jednostavna za upotrebu. I to je ono što ga čini tako primjetnim.

Aplikacija savršeno radi s Apple Pencilom (i prva i druga generacija). Dakle, možete dizajnirati svoje bilješke i pisati sa željenim štihom.

Također ćete svoje rukom napisane bilješke pretvoriti u tekst, napraviti popise i impresivne okvire za tekst. S vrlo praktičnim alatima za bilješke možete ukrasiti svoje slajdove, slike i dnevni red. I na kraju, Notability omogućuje dijeljenje datoteka putem AirDropa, e-pošte, Dropboxa, Google diska, Boxa i OneDrivea.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

2. Dobre bilješke 5

Ako volite rukom napisane bilješke, “GoodNotes 5” može biti izvrstan odabir za vas. Na raspolaganju vam je nekoliko jednostavnih alata, koje vješto izrađujete. Možete crtati oblike, umetati slike, pa čak i umetati PDF u bilješku.

GoodNotes je također učinkovit PDF označivač i radi s Microsoft Wordom i PowerPointom. Nudi širok raspon korica i papira kako biste mogli dizajnirati bilješke. Osim toga, dodati ćete i vlastiti predložak za veću personalizaciju.

Automatski izrađuje sigurnosnu kopiju podataka na Boxu, Dropboxu, Google disku i OneDriveu. Nadalje, GoodNotes 5 kompatibilan je s mnogim jezicima, uključujući engleski, nizozemski, francuski, njemački, talijanski, japanski i još mnogo toga.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

3. MyScript Nebo

Kao jedna od najtraženijih aplikacija za bilježenje, "MyScript Nebo" ima puno toga za ponuditi. A ako volite koristiti Apple Pencil za bilježenje svojih misli ili izradu detaljnih ljestvica, velika je vjerojatnost da se nikada nećete umoriti koristeći ovu potpuno opremljenu aplikaciju.

To čini formatiranje teksta izuzetno jednostavnim, omogućujući vam da svom projektu pružite profesionalni izgled, uključujući popise s grafičkim oznakama i dodajući odgovarajući naslov. Dobivate i mogućnost dodavanja pronicljivih dijagrama za živo iznošenje istraženih podataka.

Još jedna vrlo zapažena značajka ove aplikacije je sposobnost da vam omogućuje rješavanje izračuna i njihovo kopiranje u LaTeX ili kao slike. Nakon što stvorite svoju priču, moći ćete je dijeliti u više formata, uključujući PDF, word i HTML.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

4. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote prepun je svih značajki koje biste očekivali od vrhunske aplikacije za bilješke. Ovu aplikaciju možete koristiti za brzo bilježenje ideja, bilježenje misli i održavanje svih bilješki u potpunosti organiziranim prema vašem tijeku rada.

Aplikacija vam također omogućuje stvaranje kontrolnih popisa kako ne biste zaboravili izvršiti važne stvari. A pomoću značajke prikvačivanja možete lako pronaći popis koji se često koristi.

OneNote nudi besprijekorno iskustvo suradnje koja vam omogućuje rad s vašim timom. Ako svojim bilješkama želite dodati dodatni zaštitni sloj, upotrijebite lozinku kako biste spriječili bilo tko da im pristupi. Nadalje, vaši se podaci sinkroniziraju s OneDriveom radi povećane sigurnosti i univerzalne dostupnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Bilježnica

Oduvijek sam vrlo dobro ocjenjivao "Bilježnicu" tvrtke Zoho Corporation. Tri stvari vrijede pokušati.

Prvo, unatoč tome što je potpuno besplatna, aplikacija ima gotovo sve bitne značajke koje dugoročno pružaju mnoge premium aplikacije.

Drugi; Značajke poput skeniranja posjetnica, skiciranja slika i vođenja rukom napisanih bilješki čine ga prilično korisnim. Jedna od značajnih značajki ove aplikacije je da automatski formatira vaš sadržaj na različite kartice poput recepta, videozapisa, veza i još mnogo toga.

I treće, aplikacija nudi neke cool mogućnosti prilagodbe. Na primjer, možete podesiti boju bilješki, promijeniti naslovnicu i izraditi lijepu naslovnicu za veću personalizaciju. Osim toga, sadrži i noćni način rada s tamnom temom koji štiti vaše oči.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Evernote

Kad bih odabrao samo jednu aplikaciju za upravljanje zadacima, brze bilješke i održavanje sinkronizacije s nadolazećim događajima, uvijek bih išao s Evernoteom. "Svestran" bila bi prava riječ da to sažmem.

Prvo i najvažnije, aplikacija vam omogućuje bilježenje vaših misli u nekoliko formata kao što su tekst, isječak s weba, zvuk, snimka zaslona i još mnogo toga. Dakle, nije važno jeste li na sastanku ili u pokretu, moći ćete s lakoćom zabilježiti svoje misli.

Napravite osobne popise za provjeru, bilježite dokumente i pišite bilješke za trenutno izvještavanje. Za izradu prezentacija možete koristiti i neke osnovne alate. Štoviše, ne zaboravite postaviti podsjetnike da nikada hitni zadaci ne propuste krajnji rok.

Evernote radi i s Apple Watchom. Stoga možete diktirati svoje misli i aplikacija će ih odmah prepisati u bilješke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. StickMe bilješke

Ako vam je bilježenje dosadna vježba, dajte priliku "StickMe Notes" da to postane zabavno iskustvo.

Pomoću ove aplikacije napravit ćete bilješke u prekrasnim bojama. Dodajte fotografiju, snimite zvuk, crtajući slike lijepog izgleda kako biste istakli svoje priče. I oh, svoju bilješku možete postaviti i kao pozadinu.

Također učinkovito djeluje kao zgodan upravitelj zadataka koji vam omogućuje da svoje zadatke rješavate željenim štihom. Zahvaljujući ugrađenom alarmu, nećete zaboraviti završiti bilo koji posao na vrijeme.

StickMe Notes nudi sedmodnevno besplatno probno razdoblje. Nakon toga morat ćete nadograditi na godišnji plan od 15,99 USD, polugodišnji 8,99 USD ili mjesečni plan od 1,99 USD za nastavak.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Medvjed

Za impresivno pisanje i brzo vođenje bilješki, "Bear" je pravi alat. Aplikacija ima niz alata za pisanje i nudi željenu slobodu za slobodno pisanje. Bez obzira jeste li bloger, učitelj ili student, to će vam biti od velike pomoći.

Zahvaljujući prilagođenoj traci prečaca moći ćete s lakoćom formatirati tekst. Odaberite između nekoliko tema kako biste svom članku dali idealan izgled.

Svojom Apple olovkom možete crtati slike i elegantno skicirati svaku misao. Dodajte bilješke kako biste bili sigurni da vam ništa neće nestati s radara.

S nekoliko opcija izvoza, kao što su HTML, PDF, DOCX, MD, JPG i EPUB, Bear vas je u potpunosti pokrio.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. LiquidText

Postoji nekoliko načina na koje "LiquidText" može poboljšati vaše iskustvo vođenja bilješki. Jedna od mojih najdražih značajki ove aplikacije je niz organizacijskih alata koji osiguravaju da svi vaši dokumenti budu lijepo organizirani. I što je još važnije, manje je šanse za nered.

LiquidText vas može natjerati da se zaljubite u bilješke. Stvarno. Osim što vam omogućuje crtanje slika i isticanje teksta, ova vam aplikacija omogućuje i postavljanje dviju stranica jednu do druge tako da možete provjeriti što nedostaje i što je potrebno dodati. Idealno, ako ne volite prečesto skakanje s jedne stranice na drugu!

Osim bilješki, omogućuje vam uvoz nekoliko dokumenata u vaše projekte i omogućuje vam pregled do tri bilješke odjednom. Stoga će upravljanje vašim stvarima biti vrlo jednostavno i ujedno uštedjeti vrijeme.

Na kraju, besplatna verzija aplikacije neće vam omogućiti da isprobate sve dobrote, a morat ćete nadograditi na LiquidText Pro kako biste stavili svoje ruke na sve značajke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. UpWord

"UpWord" je sam po sebi izuzetan. Aplikacija čini stvaranje i upravljanje bilješkama mrtvim jednostavnim ljubaznim gestama prevlačenja. A ponavljajućim podsjetnicima osigurava da ne morate ulagati dodatne napore da biste zadržali kontrolu nad svime.

Mape i prečaci igraju vitalnu ulogu u održavanju svih zadataka organiziranim. Datoteke možete sortirati prema kronološkom ili abecednom redu.

Pruža više veličina fonta tako da možete fino prilagoditi svoje projekte prema vašim potrebama. S višerazinskim poništavanjem / ponavljanjem imate veću slobodu za eksperimentiranje. Štoviše, svoje priče možete spremiti i u Evernote.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Google Keep

Kada se utrkuje pronalaženje aplikacije pametne note koja većinu stvari može obaviti besprijekorno, ne bi bilo pametno propustiti "Google Keep".

Jedan od vrhunaca ove aplikacije jest da vam omogućuje da svoje misli izbacite u nekoliko formata. Dakle, nije važno što namjeravate; moći ćete obaviti svoj posao bez ikakvih gnjavaža.

Snimite glasovnu bilješku i odmah je prepišite. Upotrijebite prikladne naljepnice i odgovarajuće boje da biste sve stavili u red jabučnih pita.

Korisni prijedlozi omogućuju vam da u trenu napravite popise za kupnju. Ne propustite postaviti vremenski podsjetnik tako da ništa ne ostane iza vas!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

12. Namigni

Whink je sveobuhvatna aplikacija za bilježenje pomoću Apple olovke. Ima ugrađenu različitu gel olovku s neograničenim bojama. PDF datoteke možete označiti različitim bojama kako biste ih učinili vidljivijima i učinkovitijima. Osim toga, pomoću aplikacije možete stvoriti i snimanje glasa.

Uz iCloud podršku, sve se bilješke sigurno spremaju preko oblaka. Nećete se morati brinuti da ćete ih izgubiti kada nadogradite iPad ili iPhone. Napokon, aplikacija nije besplatna, ali značajke definitivno vrijede cijene.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

Bonus

PDF Expert by Readdle

Nemojte se iznenaditi kad vidite "stručnjaka za PDF" u ovoj postavi. Iako je ova aplikacija prvenstveno uređivač PDF-a, može učinkovito raditi i kao aplikacija za bilješke.

Može se pohvaliti nizom alata za bilješke koji vam omogućuju precizno podešavanje PDF-a na temelju profesionalne potražnje. Nudi gotove marke poput odobrenih, neodobrenih, povjerljivih itd. Koje vam omogućuju da živo izrazite svoje misli.

Štoviše, oblike možete koristiti za izradu dijagrama i shema za prikaz analitičkih podataka bilo čega. Iskoristite e-potpise za potpisivanje dokumenata i upotrijebite lozinku da biste ih zaštitili.

Osim toga, također možete stvarati brze bilješke i dodavati komentare. Zahvaljujući značajci redakcije; moći ćete sakriti i osobne podatke.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

To je sve narode! Jesu li vam se svidjele ove aplikacije za bilješke? Koji će vam se činiti najdražim?

Odjava ...

Mislim da nije u tijeku vaša potraga za najslatkijom aplikacijom za bilježenje. Volio bih da su vaše misli dolje u komentarima.

Pogledajte i članke u nastavku:

  • Najbolje kalendarske aplikacije za iPhone i iPad
  • Aplikacije za upravljanje projektima za iPhone i iPad
  • Najbolje prezentacijske aplikacije za iPad
  • Najpopularnije aplikacije za Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found