Blog

Kerf iPhone 6 / 6s Plus čisto drveni koferi 2021. godine

Možda ste primijetili da smo veliki ljubitelj iPhone slučajeva. Pregledali smo mnoge lijepe slučajeve i napravili niz pregleda u različitim kategorijama. Od svih popisa i recenzija koje radimo, jedna od naših omiljenih kategorija su drveni koferi. Razlog zbog kojeg skloni smo preispitivanju drvenih kućišta je taj što je jedinstven, izdržljiv i najvažniji je što su jedinstveni. Nikada ne vidimo isti slučaj ni s kim drugim na svijetu. Danas smo se vratili s jednim čudesnim drvenim kućištem za iPhone i zove se KerfCase.

Kerf drvena futrola za iPhone 6 i 6s Plus

Ben Saks osnovao je KerfCase 2013. godine, od tada se tvrtka usredotočila na najfinije drvene futrole za iPhone. Drvo koje se koristi u kutijama dobiva se lokalno od stabala koja umiru, a koja inače završavaju malčem. Pregledali smo slučajeve s detaljima i dali detaljni rezultat u nastavku.

  • 100% drvo

Svaki slučaj KerfCase napravljen je od najkvalitetnijih drvenih trupaca. Kutije za drvo uključuju drvo bocote, drvo kanari, drvo trešnje, drvo Bubinga i mnoge druge vrste za koje možda nismo ni čuli. Svi ti slučajevi prolaze kroz detaljan postupak proizvodnje.

  • Oblikovati

Svaki slučaj tvrtke KerfCase jedinstven je na svoj način. Kao što je aludirano na ranije, ti su slučajevi izrađeni od drveta i stoga isti slučaj nikada nećete pronaći. Ako vam se sviđa bilo koji slučaj naveden na web mjestu KerfCase, trebali biste djelovati brzo i izvršiti kupnju. Za razliku od konkurenata, KerfCaseove drvene futrole pružit će vam čisti drveni osjećaj kad ih držite u rukama.

  • Zaštita

Drvo je po prirodi izdržljivo i na to možete računati. Kućišta su izrađena s najvećim savršenstvom kako bi pružila sjajan izgled uz potpunu zaštitu. Sva su četiri ugla vaših iPhone 6 Plus i 6s Plus temeljito pokrivena, ne ostavljajući mogućnost oštećenja. Iako u potpunosti pokriva vaš uređaj, neće izgledati glomazno niti ga je teško držati u rukama.

  • Pristupačnost

Drvo nije tako fleksibilno kao plastika ili bilo koji drugi materijal koji se koristi za izradu iPhone slučajeva. Čak i tada, teško ćete osjetiti nelagodu prilikom pristupanja bilo kojim priključcima ili funkcijama iPhonea 6 / 6s Plus. Precizni rezovi za kameru, priključak za slušalice i priključak za grom gotovo se osjećaju kao da uopće nemaju kućište. Kućišta je jednostavno instalirati, samo gurnite iPhone na njega i nježnim pritiskom. Vaš dragocjeni iPhone držite nježno trenjem i nećete mu dopustiti da isklizne.

  • Paleta proizvoda

KerfCase's nudi širok spektar dizajna izrađenih od različitih vrsta šuma. Tvrtka ima slučaj za sve. Dizajni će odgovarati svima bez obzira na njihov profil. Bez obzira jeste li student ili holivudska slavna osoba, zasigurno ćete se istaknuti iz mase ovim drvenim koferima.

  • Cijene

Ako si možete priuštiti kupnju iPhonea 6 / 6s Plus, zasigurno ćete si priuštiti kupnju ovih futrola. KerfCaseovi nisu jeftini, ali ako ste vi ti koji ocjenjujete kvalitetu, tada ćete znati vrijednost ovih slučajeva. Dostupni su različiti slučajevi s različitim oznakama cijena. Raspon kreće se od 99 dolara, a ide do 329 dolara.

Zaključak

KerfCaseovi slučajevi zasigurno su glomazni na vašim novčanicima, ali kvaliteta i izrada vrijede svake lipe. Kućišta su vrhunska, a utjecaj će im pružiti njihova elegancija dizajna i osjećaja.

Raspon cijena: $99-$329

Kupite ga na KerfCase.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found