Blog

Najbolji iPhone 6 Plus slučajevi iz Spigena 2021. godine

Kada su u pitanju slučajevi iPhone 6 Plus, Spigen je odlučio osvojiti tržište i prije početka natjecanja. Imaju neke od najljepših naslovnica za iPhone 6 Plus od 5,5 inča. Spigen ima ponešto za svakoga; naći ćete elegantne futrole i tešku zaštitnu školjku pod istim flagshipom. Nudi široku paletu opcija koje korisnici mogu odabrati i poboljšati izgled već modernog iPhonea 6. Pogledajte neke od iPhone 6 Plus kućišta tvrtke Spigen.

1. Spigen Ultra Hibrid

Spigen predstavlja prozirno tvrdo kućište za računalo s TPU odbojnikom. Omogućite vrhunsko prijanjanje i tanak profil s ovom futrolom koja se razmeće intenzivnom prozirnošću. Ovaj slučaj prikazuje originalnu ljepotu i dizajn vašeg vrhunskog iPhonea.

Spigen je ovaj slučaj proizveo s vrhunskim sastojcima kako bi dao blistavu jasnoću. Tehnologija zračnih jastuka značajna je značajka ovog kućišta jer nudi zaštitu od pada.

USP: Blistava jasnoća

Pogledajte na Amazonu

2. Spigen hrapava kapsula

Evo slučaja koji pruža robusnu zaštitu vašem iPhoneu. Napravljen je od jednoslojnog TPU-a koji je fleksibilan i izdržljiv kako bi se točno uklopio. Nadalje, ima izvrsno prianjanje za sprječavanje slučajnih proklizavanja.

Čak i kad vam telefon padne, tehnologija zračnog jastuka pojačava zavoje i brani se od malih udaraca i udaraca. Također ima izdignutu usnicu i izrez kamere za podizanje zaslona i leće s ravnih površina. To sprječava ogrebotine i vaš uređaj dulje održava netaknutim.

USP: Izvrsno prianjanje

Pogledajte na Amazonu

3. Spigen Tough Armor

Vrlo malo teških slučajeva može izgledati tako divno kao Tough Armor. Zahvaljujući mješavini robusnog računala i mekog TPU-a, hibridna konstrukcija s lakoćom apsorbira udarce. Tehnologija zračnog jastuka dodatno pojačava kućište.

Navlaka ima ugrađeni nosač koji vam omogućuje odmor ruku i ugodnije uživanje u video zapisima. Jednostavno možete pritisnuti prekrivene gumbe i preciznim izrezima moći ćete bez problema pristupiti priključcima i zvučnicima.

Nadalje, Tough Armor izgleda zamjetno u ružičastom zlatu, crnoj boji i oružju.

USP: Zaštitni, ali preslatki dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Spigen tanki oklop

Za razliku od tvrdog oklopa, tanki oklop izgleda pomalo stilski. Zakrivljene stranice i glatka završna obrada poboljšavaju njegov profil, a istovremeno nude i bolje prianjanje.

TPU i tvrdi PC otporni na udarce kombinirali su se kako bi iPhoneu pružili vojnu zaštitu. Uz to, tu je i super praktičan stalak koji ugodan prikaz pejzaža čini.

Zaslon osjetljiv na dodir ima obranu od ogrebotina u obliku prednje usne. Osim toga, Slim Armor dostupan je u ružičastom zlatu i šampanjcu.

USP: Moderan dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Spigen Thin Fit Hybrid

Spigen je ovo dvodijelno kućište proizveo od tvrdog računala i mekšeg TPU-a. Ova dva materijala kombiniraju se u tankom profilu s podignutim usnama. Ovaj slučaj dolazi s namjenskim utorom za Quantum neodimijsku magnetsku ploču (QNMP), koji vam omogućuje upotrebu iPhonea s magnetskim nosačem automobila Spigen.

Spigen je gumbe presvukao metalom kako bi vam pružio ugodan osjećaj i pritisak. Njegov prednji otvor zvučnika učinkovito preusmjerava zvuk.

USP: Gumbi presvučeni metalom

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode! Koji je vaš omiljeni slučaj od Spigena?

Pristupačno i impresivno ...

Najbolja stvar kod slučajeva iz Spigen-a je što su oni pristupačni, ali vrlo primjetni. Dakle, ako želite za svoj iPhone imati vrhunske futrole bez probijanja troškova, uvijek trebate ovog dobro poznatog proizvođača držati na svom radaru.

Pogledajte i donje postove:

  • Najbolji slučajevi za iPhone 6 Plus
  • Najbolji iPhone 6 Plus jasni slučajevi
  • iPhone 6 Plus futrole za novčanik
  • Najbolje drvene futrole za iPhone 6 Plus