Blog

Kako igrati iPhone ili iPad igre na Macu

Osim zdravlja, financija, zabave i poziva, postoji još jedan uzbudljiv način na koji možete koristiti iPad i iPhone; to je igranje. iPhone i iPad potpuno su opremljeni za igranje visokokvalitetnih igara. Jedan od mojih omiljenih je Need for Speed ​​No Limits by Electronic Arts.

Ali ono što me proganja je želja da je pustim na velikom platnu kako bih iz nje izvukla najbolje. Postoji jedan način na koji možemo uživati ​​u takvim visokokvalitetnim igrama: igrajte ih na Macu pomoću QuickTime playera. To je najsigurniji i najbolji način jer nisu uključene aplikacije trećih strana.

Kako igrati iPhone ili iPad igru ​​na Macu koristeći QuickTime Player

Korak 1. Povežite svoj iPhone ili iPad s Mac računalom pomoću munjevitog kabela.

Korak 2. Otvoren QuickTime player nakon što se vaš uređaj poveže s vašim Macom.

Korak # 3. Klik "Datoteka" s trake izbornika u QuickTime playeru.

Korak # 4. Sada kliknite na "Nova filmska snimka."

Korak # 5."FaceTime HD kamera" bi se odabralo prema zadanim postavkama; samo ga promijenite u svoj iPhone ili iPad koji se nalaze odmah ispod ove opcije.

QuickTime će sada početi zrcaliti prikaz vašeg uređaja na vašem Macu. Da biste imali prikaz na cijelom zaslonu, jednostavno kliknite zelenu ikonu na cijelom zaslonu.

Najbolje je to što će vaš iOS uređaj raditi kao kontroler, dok će se vaš Mac koristiti kao zaslon.

Uz to, QuickTime će se automatski prebaciti iz pejzažnog u portretni način, ovisno o kretanju vašeg uređaja. Tako ćete uživati ​​u istom uzbuđenju igranja na Macu kao i na iPhoneu ili iPadu.

Tako? Koja je prva iPhone igra koju ste igrali na Macu? Podijelite s nama u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found