Blog

Najbolje alternative Super Mario Run-a za iPhone i iPad 2021. godine

Super Mario Run pravi je dragulj i obožavam ga probati! Nevjerojatan se um vrti, a zidni su me skokovi jako fascinirali. Osim toga, ne mogu se zasititi Toad Rally i Kingdom Builder. Ali to ne znači da sam cijelo vrijeme zaokupljen samo ovom igrom. Ovo su moje najbolje Super Mario Run alternative za iPhone i iPad, u kojima uživam igrati s istim dahom.

# 1. Mario Kart Tour

Igra za više igrača, Mario Kart Tour omogućuje vam igranje protiv još sedam igrača. Ovu igru ​​možete igrati s igračima registriranim kao prijatelji u igri ili u blizini.

Da bi vam pružili stvarni osjećaj, programeri su osmislili tečajeve koji vas vode kroz popularna mjesta i gradove svijeta. Obilasci se rotiraju svaka dva tjedna, a vaši omiljeni likovi Mario Kart dobit će varijacije s lokalnim okusima.

Nabavite brz pristup raznim predmetima koji mogu pomiješati stvari na trkaćoj stazi. Osjetite uzbuđenje uključivanjem novog načina Frenzy. To vam pruža neograničenu zalihu nekih predmeta i čini vas nepobjedivim.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

#2. Temple Run 2

Temple Run ne treba nikakav uvod jer je to već dugo fantastična beskrajna trkačka igra. A njegova najnovija verzija ima puno više kako biste se zaljubili u trčanje, skakanje, okretanje i klizanje.

Trčite kroz šume, mine, zip linije i opasne litice dok pokušavate pobjeći s prokletim idolom. Kako vam se nove prepreke neprestano pojavljuju, morate biti vrlo oprezni pri susretu sa svima. Možete li prošetati razgovor? Udarite o tlo pomoću Temple Run 2!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Fun Run Arena 3

Uživate li igrati igre za više igrača? Fun Run Arena 3 za vas može biti uzbudljiva opcija. Postavite i nadmašite svoje prijatelje ili slučajnog igrača kako bi pokazali vašu sposobnost.

Igra zahtijeva skakanje i izbjegavanje prepreka da biste održali korak. Obavezno ostavite sve da biste pobijedili u utrci. Koncept igre možda zvuči pomalo lako, ali prepun je izazova. Jednako tako, izoštrit će vašu natjecateljsku vještinu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Rayman pustolovine

Rayman Adventures je za ljude koji su jako fascinirani automatskim trčanjem igara. Igra zahtijeva brzo trčanje, skakanje i klizanje na nekoliko različitih razina; svaki ima svoje izazove. Morate skočiti do savršenstva i izbjeći prepreke kako biste osigurali da ostanete na putu.

Dok morate spašavati jaja bespomoćnih Incrediballsa, bit ćete koncentriraniji. Vaš je glavni zadatak otkriti i sakupiti sve nevjerojatne kuglice i dovesti ih kući. Nahranite ih potrebnom pažnjom, igrajte se s njima, a također zajedno stvarajte izvrsnu glazbu kako biste donijeli više zabave.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Kameleonski trk

Chameleon Run je jako brzog ritma i zahtijeva od vas da budete podjednako aktivni za pobjedu u utrci. To je nevjerojatan auto-trkač s lukavim preokretom.

Hajde ... vrijeme je za brzo trčanje, skakanje i prebacivanje kroz izazovne razine! Obavezno pametno ostvarite svoj cilj da biste osvojili nagrade. Nelinearne razine s 3 glavna cilja na svakoj razini drže vas zadubljene u još više. Odlikuje se izvrsnom mehanikom skakanja kao što su skok glavom i dvostruki skok.

Jednostavnim kontrolama s dvije tipke možete bez problema ostati na vrhu igre. Šarene grafike dodaju joj neodoljiv šarm.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

# 6. Gospodine Skoči

Jednom kad započnete s gospodinom Skokom, neće vam biti mirno odmarati se. Eto koliko vam ova igra može biti sretna! Pomozite svom junaku da preskoči robusne razine. Pazite ... Morate biti u svom najboljem razumu da biste postigli željeni rezultat.

Razvijen je da izazove vašu vještinu na zabavan način. Ovu super igru ​​možete nadograditi da biste otključali ključ i igrali je bez ikakvih smetnji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Punch Quest

Zakoračite u ovu blistavu igru ​​probijanja u arkadnom stilu! Pitate se kako biste igrali ovu igru ​​ili bolje rečeno kako biste srušili protivnika udarcem? Možete ga kontrolirati samo tapkanjem pomoću lijevog i desnog palca.

Čudovišta iz slama, aperkata, pummela i japa dok trčite kroz tamnice. Želite biti agresivniji? Vozite opasnog dinosaura koji puca laserom kako bi zdrobio neprijatelje. Još bolje, možete otključati nekoliko snažnih poteza da biste se transformirali u nenadmašnog borca.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Trkačka igra - beskrajno trčanje

Što se tiče nuđenja neograničene zabave, ova je bez premca. To je nova beskrajna trkačka igra koju sam volio igrati.

Morate pomoći velikom čovjeku da trči što je duže moguće pomažući mu da izbjegne prepreke. Trčanje kroz snijeg i led nudi obilje zabave. I usput možete skupiti puno slatkih bobica. Dakle, započnite s ovom jednostavnom igrom trčanja i osvojite tone bodova da biste se pohvalili svojim ubojitim igračkim vještinama!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Mos Speedrun

Tražite li brzu trkačku igru? Mos Speedrun je ono što biste trebali odabrati kako biste postigli nedostatak začina. S čak 25 izuzetno teških faza, imat ćete puno vremena nakon ove igre.

Što reći o tome da prijateljima date do znanja koliko uživate u brzom trčanju? Jednostavno zabilježite svoje najbolje trčanje i podijelite ga. Otključajte svih 12 prekrasnih kostima. Fantastična grafika i nevjerojatna dinamika platforme učinit će vas ovisnima.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

# 10. Vektor

Vector je sjajna igra u arkadnom stilu. Natjerat će vas da se oslobodite i Kickstart pokrenete u beskraju. Uz fantastične poteze nadahnute Parkourom iz ljubaznih Cascadeur animacijskih alata, to je nešto od čega se nećete osjećati tako lako odustati ni nakon što satima svirate.

Izazovne razine ne samo da testiraju vašu vještinu već i unose potrebne začine u iskustvo igranja. Kako se svakim ažuriranjem dodaju novi intrigantni izazovi, uvijek ćete pronaći nešto doista neobično za što se možete prepustiti. Budući da je dostupan i za Facebook, voljet ćete ga popričati sa svojim prijateljima.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

To je sve!

Vaša najbolja oklada?

Pa, koje su igre koje će vam začiniti vrijeme igranja? Bilo bi cool znati njihova imena.

Ne propustite i ove popise igara:

  • Beskrajne igre trkača za iPhone i iPad
  • Najbolje strateške igre za iPhone i iPad
  • iPhone i iPad zagonetke
  • Najbolje trkačke igre za iPhone i iPad