Blog

DearMob iPhone Manager za Mac i Windows

Iako vrlo malo sumnja u iTunes kao vrhunski medijski player, većina iOS korisnika ocjenjuje da aplikacija nije toliko dobar alat za upravljanje iPhoneom. Srećom, prošlo je vrijeme kada ste za upravljanje uređajem morali jako ovisiti o iTunesu. Dolaskom nekoliko sposobnih alternativa poput DearMob iPhone Managera, možete preuzeti nadzor nad svojim uređajem i cjelokupnim podacima učinkovitije nego ikad prije.

Da se pravo izrazimo, postoji poprilično dobro promišljenih značajki zbog kojih se DearMob ističe. Među nekoliko urednih funkcionalnosti koje su mi odmah zapele za oko je mogućnost omogućavanja prijenosa fotografija, videozapisa i kontakata s iPhonea na računalo s šifriranjem brzinom brzinom. Dakle, ako morate premjestiti tone podataka na svoj iOS uređaj s Mac računala ili Windows PC-a ili obrnuto, upravo je to ono što biste trebali iskoristiti da svoj posao obavite sa željenim štihom.

Sigurnosnije kopirajte i vratite svoj iOS uređaj povoljnije

Sigurnosno kopiranje vašeg iPhonea povjetarac je s ovim softverom. Možete brzo izraditi sigurnosnu kopiju svojih fotografija, glazbe, datoteka, kontakata, kalendara, glasovnih bilješki, aplikacija, SMS-a i još mnogo toga. A ako ikada pronađete svoj uređaj, niti radi glatko ili se suočite s tvrdokornim problemima poput neodgovaranja zaslona osjetljivog na dodir, moći ćete ga vratiti s lakoćom.

Da biste ponudili dodatnu zaštitu svojih podataka, možete odabrati da napravite šifriranu sigurnosnu kopiju. U usporedbi s iTunesom, čitav proces plovi nešto brže.

Ako upotrebljavate Appleov alat za upravljanje mobilnim uređajima i više ne želite podnijeti malo složeni postupak, ovaj vam alat može biti od velike pomoći.

Izvrsni upravitelj medija

Još jedna značajna značajka ovog alata je sposobnost savršenog upravljanja medijima. Fotografije i videozapise možete brzo premještati između iOS uređaja i računala.

Uz munjevitu brzinu prijenosa za pokretanje, upravljanje medijima tako je bezbolno iskustvo s aplikacijom.

Možete jednostavno odabrati fotografije koje više ne želite držati na uređaju i sve ih izbrisati samo jednim klikom. Postoji i mogućnost arhiviranja vašeg albuma.

Korištenjem ugrađenog video upravitelja moći ćete prenijeti ili pretvoriti čak 8K videozapisa. Omogućuje vam automatsko okretanje videozapisa za 90 stupnjeva za reprodukciju na cijelom zaslonu. Također postoji mogućnost prepoznavanja videozapisa po kodeku i pretvaranja nepodržanih formata. Još bolje, uz pomoć ovog alata možete komprimirati velike videozapise do 50%.

Još jedna značajka koja mi je privukla pažnju je visoko kompetentan glazbeni menadžer. Omogućuje vam upravljanje glazbom s optimalnom lakoćom. Na primjer, pjesme bez napora možete dodavati, uređivati ​​i izvoziti bez gubitka kvalitete. Štoviše, DearMob automatski pretvara nepodržane formate, uključujući OGG, FLAC, WMA, WAV, itd., U MP3 / AAC, tako da vaše korisničko iskustvo nastavlja glatko ploviti.

Imam dugu naviku stvarati melodiju zvona s iPhone glazbom. Stoga sam očaran kad vidim koliko je zgodno napraviti melodiju zvona pomoću pjesama koje su na vašem posebnom popisu pjesama. Osim toga, ne trebate koristiti pomoć iTunesa da biste prenijeli svoje izrađene melodije zvona na svoj iOS uređaj.

Pregledajte i pretvorite HEIC fotografije u JPEG

Također možete pregledati sve svoje HEIC fotografije i pretvoriti ih u JPEG. Najbolja stvar u vezi s tim je što možete odabrati više fotografija i pretvoriti ih do 20 puta brže od ostalih alata.

Korak 1. Prvo morate na svoj računar preuzeti DearMob iPhone Manager. A zatim, povežite svoj iOS s računalom gromobranskim kabelom.

Korak 2. Sada morate odabrati HEIC fotografije koje želite pretvoriti, a zatim kliknuti padajući izbornik Izvoz.

Korak # 3. Zatim pritisnite "Izvezi HEIC u JPG".

To je to! Sve vaše HEIC fotografije odmah će se pretvoriti u JPEG.

Ponudite šifriranje najviše razine svojoj datotecikoristeći DearMob

Kako bi se osiguralo da vaši cjelokupni podaci imaju potrebnu sigurnost i privatnost, softver je usvojio (256-bitni AES, 1024-bitni RSA, PBKDF2, Argon2 tehnologija šifriranja) najvišu razinu tehnologije šifriranja. S obzirom na to koliko je privatnost značajna, uvijek se isplati imati poboljšani štit. Drago mi je kad vidim visoku razinu obrane podataka. DearMob iPhone Manager

Cijena

DearMob je kompatibilan s Macom i Windowsom. Trenutno iOS uređaj za upravljanje uređajima košta 39,95 USD za godinu dana i Mac ili Windows računalo. Iako je doživotna licenca za dva računala po cijeni 47,95 USD, doživotna obiteljska licenca dostupna je za 69,95 USD.

Preuzmite DearMob

Treba napomenuti da je popust od 30% ograničen. Stoga, ako želite iskoristiti ovu ponudu, morate malo požuriti.

Poanta:

DearMob vas pokriva sa svih strana. Softver je opremljen svim značajkama u svom arsenalu kako bi vam iPhone omogućio veću fleksibilnost.

Bilo da se radi o munjevitoj brzini prijenosa, učinkovitijoj izradi sigurnosnih kopija i obnavljanju uređaja ili preuzimanju kontrole nad medijima, u idealnom bi slučaju trebao biti u skladu s vašim očekivanjima. Štoviše, dodavanje nekih vrhunskih značajki poput HEIC u JPEG pretvarača, stvaranje melodije zvona s glazbom iOS uređaja, pretvaranje 8K videozapisa svrstalo ga je u sasvim drugu ligu.

Javite mi što mislite o ovom upravitelju iOS uređaja i je li vremenski određen za vaše potrebe.