Blog

Najbolji dodaci za zdravlje za iPhone i iPad u 2021. godini

Život u digitalnom dobu ima svojih plusova jer je naše nadgledanje zdravlja, poput komunikacije, postalo digitalno. Ranije sam morao voditi dnevnik kako bih bilježio krvni tlak, težinu, razinu šećera, otkucaje srca i ostale zdravstvene detalje. Sada mogu pohraniti sva mjerenja na svoj iPhone ili iPad. Zahvaljujući svim onim najboljim dodacima za zdravlje za iOS koji se putem iPhonea mogu povezati s iPhoneom i iPadom.

Zdravstveni pribor radi danonoćno; ujutro možete provjeriti krvni tlak i šećer. Možda biste malo kasnije htjeli izmjeriti tjelesnu temperaturu termometrom. A tijekom noći možete provjeriti san. Većina digitalnih medicinskih uređaja podjednako su pokretni, tako da ih možete ponijeti kamo god krenuli.

 1. Facelake
 2. Motiv prsten
 3. Withings
 4. iZdravlje
 5. QardioArm
 6. Podloga za praćenje spavanja Withings
 7. Polarni
 8. Kinsa
 9. BACtrack
 10. iHealth Puls

1. Prijenosni EKG / EKG monitor Facelake

Facelake donosi prijenosni EKG / EKG monitor koji je dizajniran za praćenje vaših srčanih aktivnosti bez obzira jeste li kod kuće ili u uredu. Ovaj uređaj ne samo da snima otkucaje vašeg srca, već i prati 30-sekundni jednokanalni EKG.

Nakon što dobijete mjerenja, podatke možete prenijeti na svoj iPhone ili iPad da biste ih spremili, pregledali i ispisali. Izvješća možete preuzeti u PDF formatu i ista pokazati liječniku. Možete i PDF poslati e-poštom svom kardiologu.

USP: Otkriva 12 srčanih stanja

Pogledajte na Amazonu

2. Motiv Ring: Fitness, Sleep i Heart Rate Tracker

Ako vjerujete da je veličina bitna, ovaj mali prsten može vas u potpunosti podati. Ovo nije običan prsten koji nosite; to je vaš uređaj za praćenje kondicije, sna i otkucaja srca. S obzirom na svoju malu veličinu, prilično je iznenađujuće da Motiv Ring može nadgledati vaše zdravlje. Vaš je stalni pratilac (24 x 7) kako biste pratili korake, udaljenost, puls, aktivnost, sagorijevane kalorije i spavanje.

Budući da je vodootporan i postojan, ne trebate brinuti o njegovoj zaštiti od znoja i vode. Punjenje od 90 minuta omogućuje da se ovaj prsten koristi tri dana. Upotrijebite USB magnetsku priključnu stanicu i napunite prsten.

USP: Izuzetlaki titan

Pogledajte na Amazonu

3. Withings Wi-Fi digitalna vaga

Za razliku od uobičajene digitalne vage, Withings prati vašu težinu (kg, lb, st), tjelesnu masnoću, razinu vode, mišiće i koštanu masu. Jedna od najboljih stvari na ovoj ljestvici je kompatibilnost s Apple Watchom i Apple Healthom. Štoviše, ovu ljestvicu možete sinkronizirati s više od 100 aplikacija za zdravlje i fitness na iPhoneu i iPadu.

Vaga automatski prepoznaje čak osam osoba, tako da se svaka osoba može izvagati i pristupiti svojim osobnim podacima o težini. Način rada za bebe jedna je od upečatljivih značajki ove ljestvice; prvo morate izmjeriti svoju težinu, a zatim s bebom stupiti na vagu. Vaga brzo prepoznaje profil vaše bebe. Mjerenja će se sinkronizirati s vašim iPhoneom.

USP: Način rada za bebe

Pogledajte na Amazonu

4. iHealth Align Blood Glucometer

Jedan od najjednostavnijih načina provjere glukoze u krvi je upotreba pametnog glukometra iHealth Align. Preuzmite aplikaciju iHealth Gluco-Smart na svoj iPhone, a zatim spojite iHealth Align na svoj telefon i sinkronizirajte uređaj. Zatim umetnite traku u glukometar i nadgledajte razinu glukoze u krvi.

Ovaj odobreni od strane FDA i klinički potvrđeni glukometar ne podržava iPhone 8, iPhone X / XS, XR i XS Max. Provjerite je li na vašem iPhoneu instaliran iOS 7 i novija verzija. Malen, pametan i prijenosni, ovaj glukometar zahtijeva uzorak krvi od 0,7 mikrolitara za praćenje razine glukoze u krvi.

USP: FDA odobrila

Pogledajte na Amazonu

5. QardioArm

Zdravstveni radnici vjeruju pametnom uređaju za mjerenje krvnog tlaka tvrtke QardioArm jer možete postići kliničku točnost u praćenju krvnog tlaka kod kuće i u pokretu. Besplatna iOS aplikacija pomaže vam da ovaj uređaj povežete s iPhoneom. Štoviše, ovaj uređaj također radi s vašim Apple Watchom.

Prijenosni i pametni dizajn ovog uređaja omogućuje vam nošenje u putnoj torbi. Lagani monitor ima zdrav vijek trajanja baterije do godinu dana ako se često koristi. Sigurno upravljanje podacima pomaže vam pratiti vaš napredak u aplikaciji iPhone, a svoja mjerenja možete podijeliti sa svojim liječnikom ili obitelji.

USP: Pouzdani profesionalci u zdravstvu

Pogledajte na Amazonu

6. Podloga za praćenje spavanja Withings

Bolji san znači i bolje zdravlje. Monitor Withings Sleep analizira vaš san na temelju vaših pokreta, brzine disanja i otkucaja srca. Vaš san podijeljen je u tri faze: lagana, duboka i REM (brzo kretanje očima). Sljedeće jutro u aplikaciji Health Mate iOS možete provjeriti cjelovit prikaz noćnog spavanja.

Ovaj alat za praćenje spavanja uzima u obzir šest čimbenika, koji uključuju trajanje, dubinu, redovitost, prekide, vrijeme za spavanje i vrijeme za buđenje. Svi ti čimbenici odlučuju o vašem ukupnom rezultatu; najbolje je 100. Ovaj tragač za snom također otkriva puls preko noći i hrkanje.

USP: Analiza ciklusa spavanja

Pogledajte na Amazonu

7. Polarni monitor pulsa

Apple Watch sadrži neke od najboljih zdravstvenih značajki, ali nisu svi korisnici iPhonea vlasnici Apple Watcha. Njima je nezavisni monitor pulsa najbolji pribor. Polar H10 vaš je pametan izbor jer dolazi s udobnom Bluetooth HRM naramenicom za prsa. Ako želite sudjelovati u više sportskih i fitness aktivnosti, monitor je vaš savršen pratilac.

Primjetna značajka ovog monitora je GoPro kompatibilnost. Polarni senzor brzine otkucaja srca možete upariti s GoPro kamerom, a zatim prekrivati ​​podatke o pulsu na snimljenom video zapisu.

USP: GoPro kompatibilan

Pogledajte na Amazonu

8. Pametni termometar Kinsa QuickCare

Pametni termometar tvrtke Kinsa prvo je što uzmete u ruke kad se netko u vašoj obitelji razboli. Odobren od strane FDA za svoju sigurnost i točnost, ovaj se termometar može koristiti u svim životnim fazama, čak i za novorođenčad. Savitljivi vrh može se koristiti oralno, rektalno i ispod ruku. Brzo očitajte za osam sekundi ili manje.

Kinsa QuickCare možete povezati s iPhoneom putem Bluetootha i pohraniti pojedinačne profile članova obitelji. Štoviše, termometar vam pruža personalizirane smjernice za daljnje postupke.

USP: Točna i pouzdana očitanja

Pogledajte na Amazonu

9. BACtrack alkotest

Alkotest BACtrack postao je popularan među korisnicima iPhonea jer pruža točnost policijske ocjene. Snažni alkotest pokazuje procjenu razine alkohola s preciznom preciznošću. Kada konzumirate previše alkohola, aplikacija vam pomaže da rezervirate Uber taksi.

Kad se razina alkohola u krvi (BAC) vrati na nulu, ZeroLine tehnologija daje vam procjenu. Uređaj je kompatibilan i s iPhoneom i Apple Watchom. Preuzmite aplikaciju BACtrack na svoj iOS uređaj i možete testirati, pratiti i dijeliti svoje podatke.

USP: Točnost policijske ocjene

Pogledajte na Amazonu

10. iHealth bežični pulsni oksimetar

Pacijenti s krvnim tlakom moraju pripaziti na funkcionalno zasićenje arterijskog hemoglobina kisikom i puls. Ovaj bežični pulsni oksimetar tvrtke iHealth precizno mjeri zasićenje kisika i brzinu pulsa kod odraslih. Imajte na umu da se uređaj koristi na osobi koja ima 16 ili više godina.

FDA i Medical CE odobravaju ovaj pulsni oksimetar. Stoga možete vjerovati njegovim očitanjima jer su pouzdana i točna. Osjetljivi i prijenosni oksimetar savršen je za, a njegova Bluetooth tehnologija omogućuje brzu povezanost.

USP: Osjetljiv i prenosiv

Pogledajte na Amazonu

To su svi prijatelji!

Sumirati!

Bluetooth tehnologija igra ključnu ulogu u povezivanju pametnih zdravstvenih dodataka s vašim iPhoneom, iPadom i Apple Watchom. Prije nego što kupite bilo koji proizvod, provjerite je li uređaj opremljen dobrim Bluetoothom ili Wi-Fi mrežom. Također imajte na umu da su mnogi uređaji kompatibilni s iPhoneima i iPadima sa sustavom iOS 10 i novijim verzijama.

Povezane objave:

 • Najbolji iPhone dodaci za fitness
 • IPhone aplikacije za praćenje sna za optimalne cikluse spavanja i zdravlje
 • Najbolje fitnes aplikacije za Apple Watch: Budite u toku sa svojim zdravljem
 • Najbolje zdravstvene aplikacije za iPhone koje ne biste trebali propustiti

Koji vam je zdravstveni pribor za iPhone najvažniji? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.