Blog

Najbolji iPhone 6s Plus dizajnerski slučajevi u 2020

Pokušavamo neke ili druge stvari kako bismo održali iPhone 6s Plus u kovničkom stanju. Kupnja futrole prva je stvar koju napravimo nakon što rukujemo uređajem. Većina slučajeva skrivat će ljepotu zadivljujućeg Appleovog vodećeg uređaja.

Da bismo prevladali ovu prepreku, odabrali smo neke od najboljih dizajnerskih futrola za iPhone 6s Plus. Ovi će slučajevi dodati dodatnu ljepotu uz potpunu zaštitu. Slobodno kružite po popisu i obavite kupnju.

# 1. Sumoon

Sumoon predstavlja hibridnu i tešku dizajnersku futrolu za vaš iPhone 6s Plus. Obično se vjeruje da su dizajnerski koferi mekani, ali ovaj se može pohvaliti objema svojstvima: mekoćom i čvrstoćom. Sumoon je dodao tri sloja zaštite kako bi vaš telefon bio zaštićen od udaraca.

Ovo je kućište izrađeno od plastičnog stražnjeg poklopca, plastičnog odbojnika i TPU unutarnjeg okvira za maksimalnu zaštitu. Uzorak mramornog ružičastog zlata kućištu daje izvrsnu ljepotu.

USP: Troslojna zaštita

Pogledajte na Amazonu

# 2. Chichic

Moja privlačnost prema dizajnu mandale nikada neće umanjiti. Ova dizajnerska futrola za iPhone 6s Plus razmeće se crnom mandalom isklesanom na žutim drvenim zrnima. Kućište koje simbolizira naš svemir napravljeno je od Duponta, vrhunske sirovine.

Napredna IMD tehnologija nikada ne blijedi niti se usitnjuje. Estetika kućišta nikad vam ne smeta da koristite druge funkcije telefona. Možete jednostavno pristupiti svim priključcima i tipkama vašeg iPhone 6s Plus.

USP: Podignuta usnica za zaštitu kamere

Pogledajte na Amazonu

# 3. MOSNOVO

Ono što "MOSNOVO" čini tako šarmantnim je impresivan cvjetni dizajn. Poklopac sadrži TPU odbojnik otporan na udarce i stražnju ploču tvrdog računala.

S dvoslojnim kućištem, kućište bez napora podnosi redovite neravnine. Dakle, stil neće doći po cijenu zaštite.

A jasnog dizajna, maska ​​omogućuje pametnom telefonu da pokaže svoju eleganciju. Štoviše, MOSNOVO dizajnerski koferi dolaze u deset lijepih varijanti boja.

USP: Dvoslojno kućište

Pogledajte na Amazonu

# 4. Sonix

Sonix ima impresivan niz dizajnerskih futrola za iPhone 6s Plus. Ovaj dizajn limunove korice izgleda sjajno na vašem iPhoneu. Sa svojim zaštitnim premazom otpornim na ogrebotine, vaš je telefon potpuno siguran. Štoviše, imate puni pristup svim priključcima s lakim pritiskom na gumb.

Kućište ima zakošenu rupu za kameru koja štiti leću vašeg iPhonea kada uređaj postavite na bilo koju ravnu površinu. Ovo je kućište kompatibilno s bežičnim punjenjem.

USP: Kompatibilno s bežičnim punjenjem

Pogledajte na Amazonu

# 5. PIXIU

Što kažete na vrlo izdržljiv slučaj dizajnera? PIXIU ima vanjsku ovojnicu koja apsorbira udarce kako bi se spriječio utjecaj čak i gadnih neravnina. Sva su četiri ugla oklopljena kako bi pametni telefon malo ugodnije preživio padove.

Što se tiče dizajna, PIXIU ima atraktivan uzorak koji lijepo izgleda. Tu je i silikonska usnica koja štiti zaslon osjetljiv na dodir od ogrebotina. Još bolje, moći ćete odabrati ovaj čvrsti kofer u tri prekrasna dizajna: cvijet ružičaste, ananasa i božura.

USP: Vanjska ovojnica koja apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

# 6. Viromo TM iz tvrtke Prosidio

Blagoslovljen privlačnim cvjetnim dizajnom, Viromo izgleda stvarno lijepo. Mekani TPU odbojnik ne samo da ojačava strukturu već i osposobljava kućište da izdrži udarce. Osim toga, glatki okvir nudi puno bolji prihvat, što čini praktičnijim držanje iPhonea 6s Plus.

Prozirna stražnja ploča iPhoneu daje određenu slobodu da i dalje otkriva svoj šarm. I veliki 5,5-inčni zaslon i kamera imaju željeni štit od abrazije. To nije sve, mat površina zadržava otiske prstiju tako da Viromo nastavlja izgledati najbolje.

USP: Upečatljiv cvjetni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 7. BENTOBEN

Ananas na bijeloj pozadini, koja je dalje zapečaćena ljubičastim rubovima. To stvara ubojiti pogled u koji bi ljudi željeli buljiti. Futrola je izrađena od tvrdog računala i mekog TPU materijala kako bi zaštitila vaš telefon od padova i svakodnevnog trošenja.

Kućište je precizno izrezano tako da na telefonu možete lako pristupiti zvučnicima, kameri, mikrofonima i drugim priključcima. Podignute usne sprijeda i otvor za leću štite zaslon osjetljiv na dodir i leću fotoaparata.

USP: Umjetnička privlačnost

Pogledajte na Amazonu

# 8. GVIEWIN

GVIEWIN predstavlja jedan od fascinantnih dizajnerskih kućišta za iPhone 6s Plus. Dolazi u 12 šarmantnih dizajna, tako da odabir finog odijela za vaš phablet ostaje jednostavan zadatak.

Zahvaljujući izuzetno fleksibilnom materijalu, poklopac se lako postavlja i uklanja. Prozirni odbojnik u kombinaciji sa zadivljujućim uzorcima osiguravaju da ne mora ulagati puno napora da bi osvojio pozornost.

A uz prisustvo zakrivljenog ruba, zaslon osjetljiv na dodir ima dodatnu zaštitu. GVIEWIN također ima zaštitni prsten precizno dizajniran za kameru kako bi bio siguran.

USP: Dodatna zaštita za kameru i zaslon

Pogledajte na Amazonu

# 9. AlphaCell

AlphaCell donosi dizajnersku futrolu s crno-bijelim trakama na poleđini. Dizajn daje uredan i čist izgled vašem iPhoneu. Istodobno, dobro leži na vašem telefonu i lako možete često ukloniti futrolu.

Ovaj je kofer poznat po svojoj elastičnosti i stoga se brzo vraća u svoj izvorni oblik čak i nakon što ga kućište uvijete i okrenete.

USP: Uredan i čist izgled

Pogledajte na Amazonu

# 10. KAZESOFIJA

Casesophy je ovaj slučaj dizajnirao samo za djevojčice. Upečatljiv uzorak crvenih i ružičastih ruža stvoren je na mekom i izdržljivom silikonskom materijalu. Tako je Casesophy izradio jak slučaj koji pokazuje vaš jedinstveni stil.

Ovaj slučaj štiti vaš iPhone od slučajnih padova i udaraca. Budući da futrola nije tanka, telefon ne možete staviti u džepove. Ali tada svojim zapanjujućim dizajnom uvijek možete impresionirati svoje prijatelje i kolege.

USP: Upečatljiv uzorak

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Sumirati…

Kutije dizajnera dodaju jedinstvenu osobnost vašem iPhoneu. Oni nisu samo za modu, jer su stvoreni da izdrže svakodnevno nošenje. Možete koristiti dizajnerske futrole za ukrašavanje iPhonea i zaštitu od višestrukih oštećenja.

Koji biste dizajnerski kućište željeli kupiti za svoj iPhone 6s Plus? Podijelite svoje povratne informacije s nama na Facebooku, Twitteru i Googleu Plus. Preuzmite našu aplikaciju za pregledavanje dodatne opreme za iPhone 6s Plus.

Sumirati…

Kutije dizajnera dodaju jedinstvenu osobnost vašem iPhoneu. Oni nisu samo za modu, jer su stvoreni da izdrže svakodnevno nošenje. Možete koristiti dizajnerske futrole za ukrašavanje iPhonea i zaštitu od višestrukih oštećenja.

Možda biste željeli istražiti još dodataka za iPhone 6s:

  • Najbolji slučajevi kopča za remen za iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s Plus zaštitnici zaslona od kaljenog stakla
  • Najbolji futrole za iPhone 6s Plus
  • Najbolji vodootporni kućišta za iPhone 6s Plus