Blog

WinX MediaTrans: Najraznovrsnija iTunes alternativa

iTunes je ogroman media player, biblioteka medija i internetski radio. Osim toga, radi kao praktična aplikacija za upravljanje mobilnim uređajima. Međutim, Appleov media player nije savršen i ima neke nedostatke. U konkretnom slučaju, nije vam sasvim jednostavno dopustiti vam upravljanje medijima. Osim toga, nedostaje intuitivno korisničko sučelje; posebno za učinkovitije rukovanje fotografijama, videozapisima i glazbom.

Prošla su vremena kada je iTunes za vas predstavljao odgovornost! Uđite u WinX MediaTrans - najkompetentniji upravitelj medijskih datoteka za iPhone i iPad za Windows. Uz vrlo intuitivno korisničko sučelje i pouzdanu funkcionalnost, MediaTrans je ocijenjen kao učinkovitija alternativa iTunesu za računalo. Dakle, po čemu se ovaj iOS menadžer medija ističe i hoće li pokušati?

WinX MediaTrans - Ne samo iTunes alternativa Omogućuje prijenos, pretvorbu i uređivanje medija

Upravljajte svojim medijskim datotekama s potpunim mirom

Od trenutka kada sam počeo koristiti MediaTrans, prvo što mi je zapelo za oko je jednostavna funkcionalnost. Stvari čine jednostavnim; omogućujući vam da svoj zadatak izvršite bezbolno. Korisničko sučelje dizajnirano je tako da bude intuitivno, tako da se osjećate kao kod kuće dok obavljate posao i uopće nema gnjavaže.

Uz WinX MediaTrans možete ugodnije upravljati medijskim datotekama na iOS uređaju. Omogućuje vam uređivanje, organiziranje i prijenos datoteka s lakoćom.

Često sam otkrio da se pjesme koje nisu iz iTunesa ne reproduciraju nakon što sam ih sinkronizirao putem iTunesa. Ali s ovim upraviteljem medija nema takvog problema u prenošenju pjesama s računala na iPhone ili obrnuto.

Munjevit brzina prijenosa fotografija

WinX MediaTrans prenosi vaše fotografije velikom brzinom. To znači da se vaš uređaj neće zaglaviti tijekom premještanja datoteka naprijed-natrag. Tvrdi da prenosi 100 4K slika u samo 8 sekundi. I nakon što sam se dugo okrenuo, mogu sa sigurnošću reći da je u skladu s naplatama, preslatko.

Koristio sam druge popularne iTunes alternative poput AnyTrans i iTransfer. Ali nitko od njih mi nije dopustio da tako brzo prenosim slike.

Budući da podržava nekoliko formata kao što su JPG / PNG / GIF / BMP / TIFF, možete prikladno izvesti sve fotografije u iOS Camera Roll i programe drugih proizvođača. Ističe se glatkim obavljanjem posla.

Prilagodite svoju glazbenu knjižnicu kako želite

Glazbenu biblioteku možete prilagoditi po svom ukusu. Omogućuje vam uvoz / izvoz svih pjesama između računala i iDevice.

Možete stvoriti popise pjesama, melodije zvona i moći uređivati ​​izvođače, kao i podatke o albumu.

Omogućuje vam automatsko pretvaranje glazbe u MP3 / AAC.

Pomoću značajke povlačenja i ispuštanja moći ćete premještati pjesme bez ikakvih muka. Možete dodavati, izvoziti i izrađivati ​​melodije zvona za iPhone, pa čak i prenositi glasovne bilješke s osnovnom pogodnošću.

Postoji izuzetno jednostavan batch način rada kako bi zadatak uređivanja popisa za reprodukciju, naziva albuma i informacija učinio jednostavnijim. Pomaže vam ne samo što brže izvršiti zadatak već i uštedjeti puno dragocjenog vremena.

Automatski pretvara i rotira video za glatku reprodukciju

Aplikacija automatski pretvara i rotira videozapise za glatku reprodukciju. Stoga ćete uživati ​​u medijima vrhunske kvalitete.

Nekome tko posebno voli videozapise koji vole zabavu, stvarno volim ovu značajku. Donosi upravo potrebnu lakoću da maksimalno iskoristite hi-res isječke bez navođenja na probleme u najprikladnijem trenutku.

Možete selektivno sigurnosno kopirati videozapise svog iOS uređaja. Budući da ima podršku nekoliko formata poput MP4, MKV, AVCHD, moći ćete preuzeti kontrolu nad omiljenim pokretima sa željenim štihom.

Smanjuje veličinu videozapisa do 50% bez gubitka kvalitete

Još jedna značajna značajka ovog softvera je ta što vam omogućuje smanjenje veličine videozapisa do 50% bez gubitka kvalitete. Sposobnost optimizacije videozapisa bez utjecaja na kvalitetu čini ga izuzetno ključnim za ljude koji vole gledati videozapise i vole ih zadržati na svom uređaju.

Omogućuje vam skupni izvoz / uvoz 4K ili 1080p HD videozapisa i filmova između računala i iDevice. Stoga nećete imati poteškoća s pomicanjem velikog broja Netflixovih ili YouTube videozapisa naprijed-nazad. Za mene je prijenos videozapisa u paketu velika stvar jer uzima puno stresa.

Koristite svoj iOS uređaj kao USB pogon

Jedna od najzapaženijih značajki ovog upravitelja medija je da vam omogućuje da koristite iPhone kao koristan USB pogon.

Dolazi sa značajkama "Flash Drive" koje vam omogućuju povlačenje i ispuštanje datoteka u memoriju vašeg iPhonea.

Budući da podržava sve vrste datoteka, imate potrebnu slobodu za prijenos bilo koje vrste datoteke. Još važnije, ova funkcija postaje vrlo korisna kada nemate pristup vanjskom tvrdom disku.

Kompletni iTunes vodič i šansa za osvajanje nagrade od 1200 USD

Ako ste vjerni iTunes korisnik i često se morate nositi s brojnim problemima povezanim s vodičem, uputite MediaTrans-a u više od 100 pitanja i odgovora. Vodič može biti vrlo koristan u rješavanju problema poput pogrešaka sinkronizacije glazbe i vraćanja.

To nije sve, također možete biti kralj mema i osvojiti novčanu nagradu od 1200 dolara. Ako imate sklonosti stvarati nešto stvarno urnebesno, sudjelujte u ovom natjecanju kako biste unovčili novac!

Cijena i raspoloživost

Možete isprobati besplatnu verziju MediaTransa kako biste testirali funkcionalnost prije prelaska na premium verziju. Postoje tri premium verzije ovog softvera: jednogodišnja licenca za jedno računalo izvorno se prodaje po cijeni od 39,95 USD, ali trenutno je dostupna po cijeni od 29,95 USD. Doživotna licenca za 2 računala iznosi 35,95 USD (izvorno po cijeni od 59,95 USD), dok je doživotna obiteljska licenca za 6 računala dostupna za 65,95 USD (izvorno po cijeni od 119,95 USD).

preuzimanje datoteka

Presuda

Zapravo, MediaTrans ima puno rukava da bi se mogao smatrati učinkovitijom iTunes alternativom! Idealno je za izradu sigurnosnih kopija i sinkronizaciju medijskih sadržaja između računala i iOS uređaja.

Ako ste u potrazi za pronalaženjem vrhunske iTunes alternative za PC kako bi se udobnije nosili s medijima, preporučio bih vam da koristite MediaTrans. Svestran je i ispunjava zadatak sa željenim rezultatom. Osim toga, posjeduje neusporedivu brzinu prijenosa.

Što misliš o tome? Podijelite svoje misli o tome u komentarima u nastavku.