Blog

Kako preokrenuti fotografiju na iPhoneu ili iPadu u iOS 13 i iPadOS

Što se tiče snimanja savršenog selfija na iPhoneu, jedan set trikova ne donosi uvijek pravi rezultat, zar ne? Zato je bolje potražiti načine za pročišćavanje slika tako da izgledaju privlačnije.

Zrcaljenje je sjajan način da slika izgleda bolje. I ono što bi moglo biti privlačna karakteristika za shutterbugove, iOS 13 nudi izvorni alat za preokretanje ili odmatanje fotografije na iPhoneu ili iPadu.

Samo u slučaju da se ne bavite puno fotografijom i pitate se zašto biste, dovraga, ikad poželjeli okrenuti svoju iPhone sliku, dopustite mi da vam kažem da je to prilično uredan alat za uređivanje fotografija koji profesionalci koriste u razne svrhe. Primjerice, ako objekt na fotografiji gleda ulijevo, ali želite da gleda udesno, ovaj će vam alat vrlo dobro doći.

Da ne spominjem, iPhone automatski okreće selfije nakon što ih snimite. Iako i dalje izgledaju lijepo, osobno volim zrcaliti sliku na svom iOS uređaju kako bih poboljšao estetski kvocijent. Dakle, zaista mi je drago što je to puno lakše učiniti na iOS-u 13 i iPadOS-u 13. Dopustite mi da vam pokažem kako to funkcionira na ispravan način!

Kako okrenuti fotografiju u iOS 13 i iPadOS

Korak 1. Pokreni Aplikacija Fotografije na iPhoneu ili iPadu, a zatim odaberite a selfie koje želite preokrenuti.

Korak 2. Sada dodirnite Uredi a zatim pritisnite mali alat za usjeve koji izgleda kao dva prava kuta koja se sijeku.

Korak # 3. Zatim dodirnite ikona trokuta u gornjem lijevom kutu za brzo okretanje slike na vašem iOS ili iPadOS uređaju.

Da biste otklonili fotografiju, jednostavno dodirnite ovu ikonu opet. To je sasvim izravno, zar ne?

Kako zrcaliti sliku na iPhoneu i iPadu pomoću programa Photo Flipper

Još nemate iOS 13 ili noviji? Nema problema jer postoji popriličan broj aplikacija koje vam mogu preokretati slike na vašem iPhoneu ili iPadu čak i na starijim verzijama iOS-a poput iOS-a 12 / iOS 11 ili 10. Još bolje, dostupne su besplatno i pouzdano rade.

Neke od mojih omiljenih aplikacija Photo Flipper za iPhone i iPad su:

Adobe Photoshop Express: To je vjerojatno jedan od najboljih uređivača fotografija za iPhone i iPad zahvaljujući velikim dijelom nekoliko profesionalnih alata. Štoviše, omogućuje vam i lako okretanje slika.

Cijena: Besplatna / Pro verzija košta 4,99 USD mjesečno

preuzimanje datoteka

Photo Flipper: To je prilično jednostavan fotofilter s osnovnim alatima. I radi pouzdano bez ikakvih problema.

Cijena: Besplatno / 2,99 USD za pro verziju

preuzimanje datoteka

QuickFlip: Najbolji dio QuickFlipa je taj što vam omogućuje zrcaljenje iPhone fotografije jednostavnim prijelazom. Štoviše, omogućuje vam i promjenu veličine slika brzim gestama.

Cijena:Besplatno / kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

Foto zrcalni efekti: Ovaj je za ljude koji vole koristiti neke cool efekte zrcala. S mnogim prilagodljivim refleksijama, pretvaranje slika čini apsolutnu zabavu.

Cijena: Besplatno / 3,99 USD mjesečno za pro verziju

preuzimanje datoteka

Preokretanje slike pomoću aplikacije Photo Flipper

Korak 1. Preuzmite aplikaciju Photo Flipper na svoj uređaj i otvorite je.

Korak 2. Sada dodirnite gumb za fotografije u donjem lijevom kutu.

Napomena: Također možete dodirnuti gumb kamere → I onda snimite sliku.

Korak # 3. Zatim odaberite fotografiju koju želite okrenuti. Zatim, prijeđite prstom ulijevo / udesno na slici da biste je odmah preokrenuli ili otklonili.

Korak # 4. Sljedeće dodirnite Gumb za dijeljenje u donjem desnom kutu zaslona, ​​a zatim odaberite Spremiti sliku u list dionica.

To je poprilično to!

Završavati…

Dakle, to je pravi način na koji možete zrcaliti svoje omiljene slike na svojim iOS 13 ili iPadOS 13 uređajima. Naravno, ako vaš uređaj ima najnoviju verziju iOS-a 13, postupak je malo jednostavniji. Međutim, čak i ako vaš uređaj nije nadograđen, aplikacije za prevrtanje fotografija trećih strana posao obavljaju s lakoćom. Da ne spominjem, neki od njih nude i prilično cool zrcalne efekte kako bi umiješali neke zabavne elemente.

Možda ćete voljeti pročitati i ove postove:

  • Kako pronaći veličinu datoteka na iPhoneu i iPadu
  • Najbolje aplikacije WiFi Analyzer za iPhone i iPad
  • Kako se koriste filtri kamere na iPhoneu 11, 11 Pro i 11 Pro Max
  • Kako koristiti noćni način rada na iPhoneu 11, 11 Pro i 11 Pro Max

Što mislite o poboljšanjima koja je aplikacija stock photos dobila u iOS-u 13? Bilo bi nam drago da znamo vaše povratne informacije u komentaru u nastavku.