Blog

Pretvorite iPhone u daljinski upravljač za svoj pametni TV

IPhone može biti moćan uređaj. Da, govorimo o više od samo pametnog telefona koji vas povezuje s ljudima, web stranicama, društvenim mrežama itd. To je elektrana koja može upravljati pametnim televizorom koji imate. iPhone kao daljinski upravljač za vaš TV? O da. Mnogi ljudi koriste iPhone kao daljinski upravljač za televizor putem Wi-Fi-ja. Pomoću pametnog telefona možete upravljati pametnim televizorom s bilo kojeg mjesta u rasponu Wi-Fi mreže. A s Apple TV-om zapravo možete sav sadržaj gledati izravno s iPhonea i podesiti loptu.

1. Daljinsko upravljanje televizorom za Samsung

App Store ima ovaj pametni daljinski upravljač za vaš Samsung Smart TV. Kada se originalni izgubi, ovu aplikaciju možete koristiti za sve zadatke daljinskog upravljanja, od izvođenja osnova poput uključivanja i isključivanja, do operativnih aplikacija poput Netflixa i YouTubea.

Najbolje u tome je što možete koristiti Siri prečace za izvršavanje određenih radnji svojim glasom. Također možete dodati kontrole svojim omiljenim gumbima i prebaciti se na različite izvore kao što su HDMI, AV, PC itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Panasonic TV daljinski upravljač 2

Tonom Panasonic televizora možete upravljati pomoću ove aplikacije. Sučelje je čisto i čini se poznatim već od same riječi. Među nekoliko impresivnih značajki, ona koju sam smatrao vrlo jednostavnom za upotrebu je i mogućnost prijenosa slika s vašeg iOS uređaja na televizor ili obrnuto.

Daljinski upravljač Panasonic TV Remote 2 nije toliko popularan među Panasonicovim korisnicima, ali mislim da malo podešavanja i petljanja pokreće stvari.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Philips MyRemote

Ovaj nema puno dobrih recenzija o njemu, ali ako posjedujete Philips Smart LED televizor, isprobajte ovu aplikaciju. Radi s puno Philipsovih uređaja, a sučelje je pojednostavljeno i čisto.

Možete ukucati tekst i fino podesiti glasnoću koliko god udobno želite. Osim toga, mogućnost streaminga glazbe ili videozapisa s iOS uređaja na TV dobro funkcionira. Kompatibilnost s više jezika čini ga praktičnim izborom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Android TV

Za upravljanje Android TV-om izravno s iPhonea, ova je udaljena aplikacija na visini zadatka. Ono što ga čini praktičnim alatom su uredne geste sučelja i dodirne podloge koje čine prilično jednostavno rukovanje televizorom.

Tekst možete jednostavno unijeti softverskom tipkovnicom. Samo u slučaju da ne uživate tipkati, postoji i opcija pretraživanja pomoću glasovnih naredbi.

Volite igre za više igrača? Nudi vam povezivanje više daljinskih upravljača s Android TV-om za fascinantno igračko iskustvo za više igrača.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. AnyMote

Ono što zaključuje posao u korist "AnyMote" je svestranost. Pomoću ove aplikacije na raspolaganju možete bez napora upravljati nekoliko uređaja, uključujući TV, DVD ili BluRay Player, Set Top Box, Audio sustav, klima uređaj, Media Player i još mnogo toga direktno sa svog iOS uređaja.

Jedna značajna značajka ove aplikacije je da vam omogućuje stvaranje naredbi za sve vaše uređaje. Stoga njihovo upravljanje postaje jednostavno. Također možete postaviti naredbe koje će se izvršavati na temelju doba dana. Na primjer, ako uživate gledati komedije navečer, moći ćete mu postaviti aplikaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Sonymote

Ako imate Sony TV, ne biste trebali gledati dalje od "Sonymote". Aplikacija sadrži intuitivno korisničko sučelje i jednostavna je za upotrebu. Osim toga, ne zahtijeva nikakve postavke.

Sonymote ima podršku za nekoliko jezika, uključujući engleski, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački i druge. Besplatna verzija aplikacije dolazi s oglasima. A ako želite imati neprekinuti doživljaj, morat ćete se prebaciti na premium (5,99 USD) verziju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. RemoteMaster

Ne volim držati daljinske upravljače za svaki od svojih uređaja i to je razlog zašto sam "RemoteMaster" uvijek smatrao dobrom opcijom. Uz podršku za čak 6.000 robnih marki i više od 200.000 uređaja, ova vas je udaljena aplikacija u potpunosti pokrila.

Da budemo precizniji, RemoteMaster možete koristiti za upravljanje 14 vrsta uređaja kao što su STB, TV, klima uređaj, DVD, projektor, Internet Box, ventilator, svjetlo, zvuk i još mnogo toga. Međutim, nekoliko bih stvari koje bih želio vidjeti u ovoj aplikaciji: intuitivno sučelje i malo dosljednije performanse.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Univerzalni daljinski tv pametni

Ovo je još jedna univerzalna aplikacija za daljinsko upravljanje koju sam uvrstio u ovu postavku. S tri i pol zvjezdice od stotine ocjena kupaca i svrstan na 60. mjesto u kategoriji Komunalne usluge, ne bi vas trebao razočarati.

Govoreći o korisničkom sučelju, čini se da je to točno. Olakšava podešavanje glasnoće i prebacivanje kanala. Tu je i navigacijska pločica koja vam omogućuje lako upravljanje televizorom.

Jedna važna stvar koju treba napomenuti jest da ćete je morati nadograditi na pro verziju (4,99 USD) ako je želite koristiti bez ikakvih oglasa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Daljinski upravljač: daljinski za Samsung TV

Remotie je lijep i jednostavan daljinski upravljač koji sadrži tipkovnicu i dodirnu pločicu za vaš pametni TV. Aplikacija je potpuno funkcionalna s osnovnim kontrolama poput prebacivanja kanala, promjene glasnoće, upravljanja reprodukcijom, umetanja teksta, upravljanja igrama itd.

Tipkovnica i dodirna ploča su plaćeni; međutim, oni su namijenjeni poboljšanju korisničkog iskustva aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Daljinski Panasonic TV - Panamote

Imate Panasonic TV? Ovaj osigurava besprijekorno iskustvo daljinskog upravljanja. Međutim, obećava i suradnju s drugim markiranim pametnim televizorima. Čini se jednostavnim u dizajnu, tako da možete lako komunicirati s kontrolama i prema potrebi upravljati televizorom.

Ne treba čak ni uparivanje s televizorom jer automatski prepoznaje uređaj postavljen u blizini. Samo provjerite je li televizor uključen i povezan s Wi-Fi mrežom, pa ste spremni za upotrebu aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

I to je to, ljudi!

Vaša najbolja daljinska aplikacija za iOS?

Sad kad ste pregledali vrhunske aplikacije za daljinsko upravljanje za iOS, javite mi o onima koje se čine idealnima za vaše zahtjeve. Također nam recite o značajkama koje želite vidjeti u svakoj takvoj aplikaciji.

Ne propustite ove postove:

  • Najbolji 4K televizori za Apple TV
  • Najbolji 4K monitori za Apple TV
  • Kako koristiti iPhone kao miš za Mac
  • Najbolje aplikacije za udaljenu radnu površinu za iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found