Blog

Kako preuzeti Netflix filmove i TV emisije na iPhone

Iako je Apple objavio svoju uslugu streaminga TV Plus, Netflix uživa status vođe. Međutim, streaming sadržaj znači puno upotrebe podataka kada filmove ili TV emisije gledate izvan kuće / ureda. Srećom, Netflix omogućava svojim korisnicima preuzimanje sadržaja za gledanje izvan mreže. Na taj način korisnici mogu gledati svoje omiljene TV serije i filmove gdje god se nalazili. Ali kako preuzeti filmove na netflixu i TV emisije na iPhoneu.

Osim preuzimanja sadržaja, također možete prilagoditi kvalitetu video zapisa i izbrisati filmove / emisije. Netflix čini sve napore kako bi dohvatio više kuglica za oči i planira postati rješenje na jednom mjestu za zabavu cijele obitelji.

Kako preuzeti film ili TV emisiju na Netflix na iPhone i iPad

Korak 1. Obavezno ažurirajte Netflix na najnoviju verziju. Zatim pokrenite aplikaciju na iOS uređaju.

Korak 2. Sada dodirnite bilo koju TV emisiju / seriju ili film koji želite preuzeti.

Korak # 3. Sada dodirnitegumb za preuzimanje pored filma ili epizode.

Bilješka: Preuzetim filmovima i TV emisijama možete pristupiti putem opcije Preuzimanja. Imajte na umu da biste preuzeti sadržaj trebali pogledati u roku od 90 dana, inače će sadržaj isteći nakon tog razdoblja. Ako gledate seriju epizoda, možete koristiti značajku Smart Downloads koja automatski preuzima sljedeće epizode i briše dovršene epizode.

Kako odabrati između standardne i visoke kvalitete video zapisa u Netflixu na iPhoneu i iPadu

Možete odabrati između dvije različite razlučivosti - standardne i visoke.

Viša kvaliteta videozapisa ne samo da će zahtijevati više prostora, već će trebati i više vremena za preuzimanje u odnosu na standardnu.

Korak 1. Da biste promijenili razlučivost videozapisa, taknite tri vodoravne crte (Gumb Hamburger) iz donjeg desnog kuta aplikacije.

Korak 2. Zatim dodirnite Postavke aplikacije.

Korak # 3. Zatim dodirnite Kvaliteta videa i odaberite bilo Standard ili Više pod VIDEO PLAYBACK.

Kako preuzeti Netflix videozapise pomoću mobilne mreže na iPhone i iPad

Aplikacija Netflix prema zadanim postavkama preuzima videozapise kada je vaš uređaj povezan na Wi-Fi. Ali u slučaju da ih želite preuzeti pomoću Cellular Data, onda možete isključite Wi-Fi Jedina opcija iz Postavke aplikacije i postavite ga za preuzimanje videozapisa pomoću podataka.

Kako ukloniti preuzeti film ili TV epizodu s Netflixa na iPhoneu i iPadu

Ako ste gledali preuzeti film ili emisije i više ne želite da i dalje zauzimaju prostor na vašem iPhoneu, možete ih jednostavno izbrisati.

Korak 1. PokreniNetflix aplikaciju na vašem iPhoneu. Zatim dodirnite Preuzimanjadugme s donjeg izbornika.

Korak 2. Ispod svog profila možete vidjeti popis preuzetog sadržaja, prijeđite prstom zdesna ulijevo po sadržaju koji želite izbrisati.

Korak # 3. Crvena gumb za brisanje pojavljuje se na zaslonu uređaja; tapnite po njemu. Preuzeti film ili TV epizoda uklonit će se s Netflixa. Možete i dodirnuti gumb Uredi (pogledajte ikonu olovke u gornjem desnom kutu) i dodirnuti crveni gumb za brisanje da biste izbrisali sadržaj.

To je to!

Možda ćete voljeti i čitati ...

  • Najbolji trileri na Netflixu koje morate pogledati
  • Otključajte skrivene značajke Netflixa i postanite streaming zvijezda
  • Najbolja proširenja Netflix za Safari, Chrome i Firefox
  • Najbolji feministički filmovi i emisije na Netflixu i Amazon Primeu

Što mislite o ovom rastućem natjecanju? Podijelite svoje stavove u okviru za komentare.