Blog

Kako izbrisati fotografije iz My Photo Streama

iCloud Photo Stream izvrstan je način za pregled najnovijih fotografija na svim vašim Apple uređajima. Učitava vaših zadnjih 30 dana novih fotografija i čini ih automatski dostupnima na drugim uređajima, koristeći My Photo Stream. Međutim, ako smatrate da je u Mojem Photo Streamu gomila fotografija, a možete ukloni fotografije iz My Photo Streama. Pogledajmo.

  • Kako izbrisati fotografije iz My Photo Streama na iPhoneu i iPadu
  • Kako izbrisati fotografije iz My Photo Streama na Macu
  • Uklonite fotografije iz My Photo Streama na Apple TV-u

Kako izbrisati fotografije iz My Photo Streama na iPhoneu i iPadu

  1. Otvoren Fotografije aplikaciju na iPhoneu ili iPadu
  2. Kartica na Albumi iz donjeg reda
  3. Dodirnite Moj Photo Stream i dodirnite Odaberi.
  4. Odaberite jednu ili više fotografija i dodirnite ikona smeća. Potvrdite akcija.

Prema Appleu, s iPhonea se ne uklanjaju sve slike poput onih uvezenih u aplikaciju Photos ili kopiranih na nju. Nadalje, moguće je da ćete je čak i nakon što izbrišete fotografiju možda vidjeti na iPhoneu ako je stara više od 30 dana i ako u My Photo Stream imate manje od 1000 fotografija.

Nakon što izbrišete sliku iz albuma My Photo Stream, ona će ostati na iPhoneu ili iPadu ako je ovdje snimljena. Da biste ga potpuno uklonili, izbrišite ga iz aplikacije Fotografije (Nedavno), a zatim iz Nedavno izbrisano.

Kako izbrisati fotografije iz My Photo Streama na Macu

  1. Otvoren Fotografije aplikaciju na vašem Macu
  2. Kliknite fotografiju koju želite izbrisati. Da biste odabrali više slika, držite tipku naredbe.
  3. Kliknite na Slika s gornje trake izbornika, a zatim kliknite Izbriši fotografiju. Ili kliknite desnom tipkom miša i odaberite Delete Photo.
  4. Klik Izbrisati iz skočnog prozora.

Ako na Macu odaberete i uklonite slike iz Moj album Photo Stream, tada će biti uklonjen sa svih vaših uređaja (pod albumom My Photo Stream). Ali slike će i dalje biti vidljive na kartici ‘Fotografije’ aplikacije Fotografije na vašem Macu. Ali ako slike izbrišete s kartice Fotografije (slijedeći gornju metodu), one će se ukloniti iz programa My Photo Stream, kao i iz aplikacije Photos na vašem Macu.

Uklonite fotografije iz My Photo Streama na Apple TV-u

  1. Otvoren Fotografije iz glavnog izbornika na vašem Apple TV-u. Prijavite se Apple ID-om ako se zatraži
  2. Idite na fotografiju koju želite izbrisati
  3. Pritisnite i držite Izaberi i zatim odaberite Izbriši fotografiju.

Ako koristite stariju verziju tvOS-a, u koraku 1 možda ćete morati odabrati Photo Stream ili Internet → Photo Stream.

Odjava ...

Fotografije koje ste izbrisali uklonit će se iz prikaza My Photo Stream na vašim Apple uređajima potpisanim istim Apple ID-om. Te će se promjene dogoditi kada uređaj povežete na Wi-Fi ili Ethernet.

Pretpostavimo da je netko podijelio stream fotografija s vama, a vi brišete ove fotografije / albume, što onda neće utjecati na izvornike / izvor. Uklonit će ga samo s vašeg uređaja.

Možda biste htjeli baciti pogled na:

  • Kako onemogućiti My Photo Stream na iPhoneu, Macu i Apple TV-u
  • Photo Stream ne radi na iPhoneu: popravite sinkronizaciju, dijeljenje i druge probleme
  • Kako dodijeliti fotografije svojim iPhone kontaktima

Ako imate upit ili prijedlog, slobodno pitajte u komentarima dolje.