Blog

Najbolji iPhone SE slučajevi 2021. godine

Manji iPhone dugo se očekivao od Applea, a marka je ispunila očekivanja ljudi tijekom Apple Event ožujka 2016. Čim je Tim Cook najavio iPhone SE, iPhone entuzijasti počeli su planirati svoj proračun za kupnju ovog čudesnog komada. No prije nego što naručite svoje omiljene futrole za iPhone SE, trebali biste se jednako brinuti o njegovoj zaštiti od mogućih oštećenja.

1. Supacase

Supacase predstavlja robusni profil iPhone SE kućišta koji je razvijen za tešku upotrebu. Futrola je posebno napravljena za korisnike koji često udaraju na otvorenom. Unatoč svojoj robusnoj prirodi, kućište omogućuje potpunu kontrolu nad priključcima, funkcijama i osjetljivošću vašeg iPhonea. Cijenite dvoslojnu zaštitu koja štedi vaš iPhone protiv padova i neravnina. Futrola se također može pohvaliti futrolom za kopču za nošenje pojasa za ugodno nošenje vašeg iPhone SE-a.

Cijena: 17,78 dolara na Amazonu dok ovo pišemo.

Kupite ga na Amazon.com

2. SERIJA SIMMETRIJE OtterBox

Izuzetno izdržljiva navlaka u modernom faktoru. OtterBox SYMMETRY SERIES vrsta je kućišta koja otkucava većinu kutija.

Najbolji dio ove naslovnice je prilično dobra kvaliteta izrade. Ima dvoslojno kućište i sportski dizajn prilagođen džepu. Dakle, navlaka se može glatko uvući i izvući iz vašeg malog džepa.

To nije sve, naslovnice SYMMETRY SERIES također dolaze u nekoliko boja lijepog izgleda poput plave, crvene, bijele i moderne crne boje.

Cijena: 14,94 dolara na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga na Amazon.com

3. Maxboost

Ljepota leži u jednostavnosti. Slijedeći ovu uzrečicu, Maxboost je za vas stvorio jednostavnu, ali elegantnu futrolu za iPhone SE. Futrola nudi svestranu zaštitu s pokrivenim kutovima i podignutim rubom koji štiti zaslon vašeg telefona. Čak i ako iPhone stavite licem prema dolje, zaslon će ostati osiguran. Unutrašnjost kućišta izrađena je od mekane tkanine, a to sprječava ogrebotine na vašem iPhone SE.

Cijena: 29,99 USD [13,99 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com

4. Kazeologija

Ako tražite elegantnu futrolu s odgovarajućom zaštitom, onda prestanite tražiti. Imamo savršen slučaj za vas. Caseology ima vrhunski kućište s elegantnim izgledom koji dodaje šlag ljepoti iPhone SE-a. To je savršena fuzija kože i plastike, koja je dobrog izgleda i trajna. Možete biti sigurni u sigurnost svog iPhone SE sve dok je on u rukama Caseologije.

Cijena: 44,99 USD [13,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga na Amazon.com

5. Elago

Elago futrola može raditi kao klasična tkanina za vaš iPhone SE. Dostupan u različitim bojama, ovaj slučaj može biti vaš savršen izbor; ako kupite sve boje, možete dodati wow faktor bilo kojoj zabavi kojoj prisustvujete. Čvrsto držite iPhone SE u rukama jer se kućište može pohvaliti neklizajućom mat površinom presvučenom izuzetno nježnim osjećajem. Omogućite lak pristup svim priključcima, utorima i tipkama iPhone SE uz savršeno izrezani otvor Elago kućišta.

Cijena: 19,99 USD [13,98 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com

Možete pogledati i ovdje: Najbolje vodootporne futrole za iPhone SE.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found