Blog

Apple Watch Case iz Spigena 2021. godine

Komunikacijski uređaji brzo postaju sastavni dio našeg rutinskog života. Ako nešto pođe po zlu s našim pametnim telefonom ili nosivim uređajem, osjeća se paralizirano i odvojeno od svijeta. Zbog toga marke također lansiraju dodatke za zaštitu vaših komunikacijskih uređaja. Apple Watch je odnedavno stvorio hoopla oko svog pametnog sata, koji bi se trebao pojaviti na tržištu krajem travnja. Iako kupci prave potez za ovaj Apple Watch, oni jednako žele posjedovati Apple Watch dodatke poput futrola, remena, naramenica, kućišta odbojnika, zaštitnika zaslona i još mnogo toga. Osjetivši tu potrebu, iGeeksBlog je nabrojao super cool kolekciju Apple Watch kućišta tvrtke Spigen - vodeće marke koja se bavi Appleovom dodatnom opremom.

1. Ultra tanak

Kućište s tekućim zrakom za Apple Watch ima kristalno prozirni TPU, koji je fleksibilan i izdržljiv. Kućište debljine 0,8 mm savršeno leži na satu i može se lako ukloniti kada želite polirati kućište.

Tanka konstrukcija ovog kućišta daje malu težinu vašem zglobu. Uživajte u transparentnoj građi kućišta i zaštitite svoj Apple Watch.

Cijena: 14,99 dolara na Amazonu

Pogledajte na Amazonu

2. Točno pristajanje

Ovo je čvrsto kućište izrađeno od polikarbonata vrhunske kvalitete koji pruža potpunu zaštitu vašem Apple Watchu. Tanko građena torbica Apple Watch isklesana je minimalistički. Njegova precizna prilagodba i uredan zaslon čuvaju izvorni oblik sata i ostaju u potpunosti kompatibilni s remenom za višestruke zadatke.

Kućište je dizajnirano na pametan način koji otkriva gumbe i umetak za traku za brz i jednostavan pristup. Slučaj se može savršeno uklopiti s Apple Watchom.

Cijena:14,99 dolara na Amazonu

Pogledajte na Amazonu

3. Čvrsti oklop

Život postavlja mnoge izazove - tjelesne i mentalne. Kao pametan vlasnik Apple Watcha, lako se možete nositi s mentalnim pritiskom i fizičkim naporima, ovdje je čvrst Armor slučaj za vaš pametni sat.

Ovo je kućište izrađeno od polikarbonata i TPU-a vrhunske kvalitete koji štite vaš Apple Watch od ogrebotina, udaraca i udubljenja.

Kućište nikada ne ometa redovite funkcije gumba i remena; pruža aktivnu zaštitu s više zadataka za užurbani način života.

Cijena: 18,99 dolara na Amazonu

Pogledajte na Amazonu

4. Zračni jastuk

Kutovi zračnog jastuka ovog kućišta Apple Watch daju sjajan izgled i savršenu zaštitu od mogućih oštećenja od modrica, udaraca i ogrebotina. Unutrašnjost kućišta je od TPU, a izvana od polikarbonata.

Kućište donosi najbolje iz oba svijeta jer ima snažnu konstrukciju i minimalistički stil s oblim rubovima, koji pružaju ugodno držanje. Kako bi pružili dodatnu zaštitu, proizvođači ovog kućišta napravili su ga s podignutom usnom od 1,2 mm.

Cijena: 19,99 USD (42 mm) | 17,99 dolara (38 mm) na Amazonu

Pogledajte na Amazonu

5. Otporni robusni oklop

Bilo koji uobičajeni slučaj ne bi podnio test vremena. Ako tražite onu koja može pobijediti kalendar, ovdje je stjenovita i robusna Armor futrola tvrtke Spigen. Sada se pripremite da zaštitite svoj Apple Watch od ogrebotina, udubljenja, udaraca i neravnina.

Ovaj se slučaj može pohvaliti metaliziranim gumbom koji vam pruža izvrstan osjećaj dodira. Ovaj taktilni osjećaj osigurava vrhunsko iskustvo s vašim pametnim satom. Zaštita dolazi sa stilom koji nema premca.

Cijena: 14,99 dolara na Amazonu

Pogledajte na Amazonu