Blog

Kako isključiti poziv na čekanju na iPhoneu

Poziv na čekanju zgodna je značajka. Ali ako vas nervira zvučni signal, možda biste ga htjeli onemogućiti. Nakon toga nećete čuti uznemirujući zvuk dok razgovarate. Dopustite mi da vam pokažem kako to učiniti. Ali prvo, shvatimo što je poziv na čekanju;

  • Što je poziv na čekanju?
  • Kako onemogućiti poziv na čekanju na iPhoneu

Što je poziv na čekanju?

Poziv na čekanju značajka je specifična za mobilnog operatera koja vas čestim tonom obavještava o dolaznom pozivu kad već razgovarate.

Bilješka: Ako imate Dual-SIM iPhone (iPhone Xs, XR i novije verzije), poziv na čekanju funkcionirat će samo kad primite drugi poziv na istom SIM-u. Uz to, funkcionirat će ako je za drugu liniju omogućeno Wi-Fi pozivanje i ako je dostupna podatkovna veza.

Poziv na čekanju može biti prednost kada si ne možete priuštiti propuštanje bilo kojeg važnog poziva. Kad začujete zvučni signal, jednostavno morate pogledati zaslon kako biste znali tko vas pokušava dobiti.

Međutim, ponekad ljudi mogu nastaviti birati kad ste već zauzeti nekim drugim pozivom, što može biti neugodno. Dakle, evo kako ga isključiti.

Kako onemogućiti poziv na čekanju na iPhoneu

1. OtvoritePostavke app.

2. DodirniteTelefon.

3. DodirnitePoziv na čekanju.

4. Pričekajte nekoliko sekundi. Isključite prekidač.

Gotovo! Ova je značajka odmah onemogućena.

Kad isključite poziv na čekanju, telefonski pozivi automatski se preusmjeravaju na vašu govornu poštu (ako su dostupni). Tehnički, ne propuštate nijedan poziv, osim ako pozivatelj ne odluči prekinuti vezu prije slanja govorne pošte.

Isključivanjem poziva na čekanju možete prilično brzo napuniti svoju glasovnu poštu. Također, budući da tijekom poziva nećete dobiti nikakvu obavijest, možda ćete morati sjetiti da provjerite glasovnu poštu za uzvratni poziv.

Odjava ...

Na ovaj način možete isključiti poziv na čekanju na iPhoneu. Većina prijevoznika to podržava. Međutim, u rijetkim slučajevima, ako u postavkama uređaja ne vidite opciju Poziv na čekanju, obratite se svojem mobilnom operateru da biste to shvatili. Napokon, možda biste željeli na brzinu pogledati neke od najboljih aplikacija za snimanje poziva na iPhoneu.