Blog

Najbolje priključne stanice za iPhone SE 2021

Priključne stanice nisu samo dodaci za vaš iPhone ili iPad, već i za vaše radne stanice na kojima provodite trećinu dana. Održavate uredan i čist radni stol i želite poboljšati faktor dobrog osjećaja. Priključne stanice mogu dodati to samopouzdanje i sreću vašem inače dosadnom stolu. Za vas imamo neke od najboljih priključnih stanica za iPhone SE. Bilo da radite u uredu ili kod kuće, držite iPhone u blizini na priključnoj stanici. Provjerite boju i veličinu priključnih stanica i odaberite jednu za sebe.

 1. iMoreGro telefonska priključna stanica
 2. PRESS PLAY (Apple certificirano) Dock Power Station Dock
 3. Nosač za punjače Conido 3 u 1
 4. Stalak za telefon Lamicall S1
 5. Aluminijska docka stanica tvrtke YoFeW
 6. Dock Belkin Powerhouse
 7. Univerzalni stolni držač OMOTON
 8. Višenamjenska priključna stanica za punjenje tvrtke Sinjimoru
 9. Rerii stalak za punjenje od bambusa s aluminijskom bazom
 10. Priključna stanica za drveni nosač od bambusa Aerb

1. iMoreGro telefonska priključna stanica

Priključna stanica od iMoreGro brzo puni vaš iPhone SE i automatski sinkronizira vaš telefon s vašom iTunes knjižnicom. To vam daje dvostruku prednost istovremenog punjenja telefona i sinkronizacije podataka. Postolje za priključnu stanicu kompatibilno je s munjom USB kabelom i računalom ili zidnim punjačem.

Gumena podloga osigurava priključnu stanicu čvrsto na ravnoj površini, a njezin protuklizni dizajn ne dopušta da se baza pomakne čak i kada instalirate ili uklonite uređaj.

USP: Dizajn protiv ogrebotina

Pogledajte na Amazonu

2. PRESS PLAY (Apple certificirano) priključna stanica

Ovo je još jedna vrhunska 2-u-1 priključna stanica za iPhone SE i Apple Watch. Ono što krade show je premium aluminijska konstrukcija. Dijamantni rezani rubovi dodatno pojačavaju njegov izgled.

Sadrži dva USB priključka (svaki imaju izlaz od 2,4 A) koji vam omogućuju da punite svoj uređaj brzinom munje. Pristanište drži vaš uređaj na način na koji možete ugodno komunicirati s njim.

Zbog uglavnom čvrstog kućišta postolje za punjenje vrlo je izdržljivo. Ovaj stalak za punjenje dolazi u tri boje: crnoj, srebrnoj i zlatnoj. Nadalje, dostupan je s doživotnim jamstvom.

USP: Nagnite unazad i unaprijed

Pogledajte na Amazonu

3. Nosač punjača Conido 3 u 1

Priključna stanica tvrtke Conido podržava Apple Watch, AirPods i iPhone. Povrh toga, na stražnjoj strani nalaze se tri dodatna USB priključka koja se mogu koristiti za punjenje drugih uređaja. Što se tiče sigurnosti vaših uređaja, priključna stanica je prošla FCC certifikat. Može istovremeno napuniti sve vaše uređaje.

Inteligentna IC na PCB-u može pametno prepoznati USB uređaj i u skladu s tim otpustiti struju, izbjegavajući oštećenja vašeg uređaja. Na kraju, postoje tri izbora boja koji odgovaraju vašem namještaju.

USP: Istovremeno punite šest uređaja

Pogledajte na Amazonu

4. Stalak za telefon Lamicall S1

Kad pogledam Lamicall priključnu stanicu, postoji nekoliko stvari zbog kojih to želim. Prvo, dizajn niskog profila pomaže mu da se lako uklopi u bilo koji dekor sobe. To znači da ga možete koristiti bilo gdje želite - u svom uredu, kuhinji ili spavaćoj sobi.

Drugi; prikladna visina koja nudi idealan kut gledanja za gledanje medija. Gumeni jastuci kuka sprečavaju ogrebotine, a također ne dopuštaju da vaš uređaj klizi. Povrh svega, pristanište dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: Jednostavan i uredan dizajn

Pogledajte na Amazonu

5. Aluminijska priključna stanica YoFeW

USP "YoFeW" leži u sposobnosti da bude izuzetno funkcionalan dock za Apple Watch, iPhone i AirPods. Ako želite postolje za sve ove uređaje, ne biste ga trebali propustiti.

Govoreći o kvaliteti izrade, ima čvrstu konstrukciju zahvaljujući visokokvalitetnoj aluminijskoj leguri s profinjenom završnom obradom. Neklizajuća podloga pruža potrebnu stabilnost da vaše uređaje savršeno drži na bilo kojoj površini.

Mekana guma protiv ogrebotina osigurava vašim uređajima uživanje u udobnosti dok se sigurno pune.

USP: Idealan držač za iPhone, Apple Watch i AirPods

Pogledajte na Amazonu

6. Naplatna stanica Belkin Powerhouse

Evo jednostavnog, ali uredno dizajniranog postolja za postolje tvrtke Belkin (jednog od najpopularnijih proizvođača opreme za iPhone) za iPhone. Prilično je lagan i ispravno drži vaš pametni telefon i sat za ugodno iskustvo gledanja.

Pomalo ukošeni položaj punjenja čini vam ugodnim korištenje ekrana osjetljivog na dodir vašeg iPhone SE-a i gledanje videozapisa. Belkinova jedinstvena tehnologija automatski otkriva vaš uređaj i pruža najbržu brzinu punjenja. Štoviše, imate nekoliko boja za odabir između crne i uvijek sjajnog srebra.

USP: Prigodni konektor za grom

Pogledajte na Amazonu

7. OMOTON univerzalni držač za stolove

Čini se da je trajnost glavni aspekt ove priključne stanice tvrtke OMOTON. Pristanište ima aluminijsku konstrukciju debljine 4 mm koja bez napora može nasumično prebiti. A uz dodatak silikonske podloge, stalak za punjenje osigurava da vaši iPhone i Apple Watch ostanu bez ogrebotina.

Još jedna stvar koju vrijedi napomenuti je baza protiv proklizavanja koja ostaje stabilna dok držite svoje uređaje. Što se tiče kutova gledanja, postolje se može prilagoditi kako bi se dobio prikladniji kut gledanja. Stoga, čak i kada vaš iPhone SE dobiva sok, možete pratiti poruke i čak uživati ​​u video pozivima.

USP: Čvrsta konstrukcija sa silikonskim jastučićem

Pogledajte na Amazonu

# 8. Višenamjenska stanica za punjenje Sinjimoru

Ono zbog čega SINJIMORU trenutno privlači oči je dizajn u obliku slova C. Ljubaznošću ovog jedinstvenog dizajna, imate vrlo ugodan kut gledanja. Stoga ćete prilično lako koristiti svoj uređaj dok se puni.

Ovo postolje za izradu izrađeno je od vrhunskog aluminija s dijamantnim linijama. Možete i iPhone postaviti vodoravno da biste ugodno upisali poruku. To nije sve, SINJIMORU je dostupan u dvije boje lijepog izgleda: crnoj i srebrnoj.

USP: Dizajn u obliku slova C

Pogledajte na Amazonu

9. Rerii stalak za punjenje od bambusa s aluminijskom bazom

Što se tiče dizajna, stalak za punjenje Rerii malo se razlikuje od svih ostalih dokumenata spomenutih u ovoj postavi. Stalak je kombinacija drva bambusa i aluminija. Iako prirodno drvo daje estetski osjećaj, aluminijska baza jača i trajnost i stabilnost.

Još jedna značajka koju sam smatrao značajnom je sposobnost držanja iPhonea u portretnoj i pejzažnoj orijentaciji. Osim toga, dock je također prilagodljiv za rad s većinom slučajeva. Zahvaljujući značajci upravljanja kabelima bez problema, Rerii osigurava urednost vašeg stola.

USP: Izrađena od bambusovog drveta i aluminija

Pogledajte na Amazonu

10. Pristanična stanica za drveni nosač Aerb od bambusa

Ako razmišljate o tome da krenete malo neobično, drveni dok Aerb može biti dobar odabir. Konstrukcija od bambusova drveta odlikuje se glatkom završnom obradom i drži vaš iPhone, osiguravajući vam ugodniji kut gledanja. Dizajniran je za punjenje iPhonea i Apple Watcha.

Kompaktan i lagan dizajn olakšava nošenje postolja za punjenje. Boljim upravljanjem kabelima sprječava neurednost kabela. Štoviše, sadrži i utor za zadržavanje posjetnice.

USP: Impresivan kompaktni dizajn

Pogledajte na Amazonu

Odjava

Jesu li ove priključne stanice pobijedile na vašem testu? Bilo bi lijepo imati vaše poglede na ovim postoljima za punjenje. Također, javite nam osobine koje nikada ne narušavate dok kupujete stanicu za punjenje za svoj iPhone.

Osobno želim da moj dok bude kompaktan i lagan. Mora imati mogućnost punjenja mog uređaja brzo i sigurno. Provjeravam je li priključna stanica za punjenje certificirana za MFi.

Svi ovi dokovi imaju vrhunske kvalitete i mogu se lako uklopiti u vaša očekivanja - na temelju specifičnih zahtjeva. Osim toga, napravljeni su da budu vrlo izdržljivi.

Možda biste htjeli sustići i ove postove:

 • Najbolje Bluetooth slušalice iPhone SE
 • 10 najboljih iPhone SE punjača za automobile
 • Najbolje banke iPhone Power SE

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.