Blog

Najbolji bežični punjači za iPhone Xs Max i XR u 2020. godini

Iako se još nisam potpuno prebacio na bežično punjenje, volim iskoristiti prednosti bežičnih punjača kako bih iPhone ugodno napajao. Napokon, puno je lakše jednostavno ispustiti pametni telefon i pustiti da se soči nego tražiti Lightning kabel i priključiti uređaj za punjenje. Tražite li Qi-punjač za svoj novi iPhone? Ne tražite dalje od sljedećih bežičnih punjača za iPhone Xs, Xs Max i XR.

Imajući na umu razne zahtjeve, odabrao sam i postolja za bežično punjenje i jastučiće. Ako uživate koristiti svoj iPhone bez ruku, stalak bi bio bolja opcija za vas. Međutim, ako želite prihvatiti dizajn niskog profila, jastučić je možda dobar izbor za vas. Provjerite što vam nude dolje pregledani punjači!

Najbolji bežični punjači za iPhone Xs Max, Xs i iPhone XR u 2020

# 1. Anker PowerPort Wireless 5 stalak

Mislim da vas ne iznenađuje kad vidite Ankerov stalak za bežično punjenje na vrhu ove linije. Ova je marka poznata po proizvodnji visokokvalitetnih punjača za iPhone.

"PowerPort Wireless 5" ima profinjeni dizajn i osigurava vam poboljšani kut gledanja čak i kada je vaš uređaj napunjen. Najbolja stvar u vezi s tim je što vam omogućuje napajanje uređaja vodoravno i okomito.

S naprednim sustavom zaštite koji se nudi, on skriva uobičajene opasnosti. Štoviše, PowerPort Wireless 5 Stand dolazi s 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Poboljšani kut gledanja

Pogledajte na Amazonu

# 2. Antye

Ne rade sve pločice za bežično punjenje bez problema u većini slučajeva. Antye dolazi s dizajnom prilagođenim kućištu koji vam omogućuje da uključite iPhone putem futrole.

Sa samo 0,26 debljine, Antye je pripremljen za ultra prijenosni punjač koji možete udobno nositi čak i u malom džepu.

Aluminijska konstrukcija s neklizajućom bazom čini ovaj punjač vrlo izdržljivim. A s novim sustavom zaštite koji brzo puni vaš pametni telefon potrebnom sigurnošću.

USP: Vrhunske kvalitete s svemirskim aluminijskim materijalom

Pogledajte na Amazonu

# 3. Yootech

"Yootech" je dizajniran da bude učinkovit bežični punjač za vaš iPhone. Kompaktnog je dizajna i radi s većinom slučajeva. To znači da nećete morati ukloniti poklopac sa svog pametnog telefona prije nego što ga ispustite radi punjenja.

Glatke površine, pločica za punjenje štiti uređaj od ogrebotina. Zahvaljujući tehnologiji kontrole temperature, on također pruža potrebnu zaštitu uređaja protiv uobičajenih opasnosti poput kratkog spoja.

Jedna od značajnih značajki Yootecha je da se njegova LED lampica automatski isključuje nakon 16 sekundi kako bi osigurala da vam ne ometa miran san.

USP: Dizajn prilagođen kućištu

Pogledajte na Amazonu

# 4. Seneo

Ako razmišljate o vrhunskom stalku za bežično punjenje, zadržite ovu ponudu tvrtke Seneo pod svojim radarom. Sadrži prilično kompaktan dizajn i savršeno drži vaš iPhone.

Najbolja stvar kod ovog postolja za punjenje je sposobnost pružanja ugodnog kuta gledanja. Stoga ćete moći provjeriti najnovija upozorenja i uživati ​​u videopozivima čak i kad se vaš uređaj puni.

Ljubaznošću višestrukih zaštitnih sustava, Seneo nudi osnovni štit vašem uređaju od kratkog spoja, prekomjerne struje i drugih sličnih opasnosti. Štoviše, dizajn prilagođen kućištu čini ga pravovremenom opcijom za redovitu upotrebu.

USP: Vrlo učinkovit

Pogledajte na Amazonu

# 5. Vebach Dubhe1

"Vebach Dubhe1" visoko je funkcionalni Qi certificirani bežični punjač za iPhone i druge kompatibilne uređaje. Prilično je lagan i ima male podloge tako da neće zahtijevati puno prostora na vašem stolu.

Napredna tehnologija punjenja omogućuje mu ne samo brzo punjenje uređaja već i nužnu zaštitu protiv uobičajenih prijetnji. Budući da ne pušta buku tijekom punjenja uređaja, vaš san neće stati.

S protukliznom prostirkom ostaje stabilan na ravnoj površini. Na kraju, Dubhe1 dolazi s ograničenim jamstvom od 24 mjeseca.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 6. XDesign

"XDesign" predstavlja uredan bežični punjač koji označava gotovo sve važne kutije kako bi bio izuzetno user-friendly. Govoreći o značajkama, dolazi s antikliznim dizajnom kako bi spriječio da se pametni telefon ne prevrće.

Zahvaljujući mekanom silikonskom materijalu štiti vaš iPhone od abrazije. Uz vrhunsku kontrolu temperature, XDesign sigurno soči uređaj.

Jedna stvar koju treba napomenuti jest da ne morate ukloniti tanku futrolu (debljinu manju od 5 mm) prije postavljanja uređaja na punjenje. Međutim, neće raditi s poklopcima koji sadrže magnetske ploče.

USP: Dizajn protiv klizanja

Pogledajte na Amazonu

# 7. TEHODOTA

Našao sam "TECHDOTY" do zadatka u različitim aspektima. Prvo, dobro je izgrađen i pripremljen da bude dugotrajna prednost vašeg iPhonea.

Drugo, punjač vam omogućuje da svoj pametni telefon smjestite ne samo u pejzažni način, već i u portretni način. Stoga možete i dalje gledati medije bez ruku.

Postoji LED indikator koji vam omogućuje lako praćenje stanja punjenja. Uključivanje neklizajuće prostirke igra ključnu ulogu u održavanju stalka dok držite uređaj.

USP: Ergonomski dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 8. Belkin

"Belkin" je dugo bio jedan od najpopularnijih proizvođača opreme za iPhone. Stoga biste uvijek trebali očekivati ​​da dodaci ove marke budu vrhunske kvalitete.

Govoreći o specifikacijama; Belkin prostirka za bežično punjenje pruža brzo punjenje uz maksimalnu sigurnost. S mekanom i neklizajućom vanjštinom, ne dopušta da uređaj isklizne.

Vaš iPhone može usitniti kroz tanke futrole debljine do 3 mm. Osim dizajna prilagođenog kućištu, Belkin punjač dolazi s pouzdanim trogodišnjim jamstvom.

USP: Sigurno punjenje

Pogledajte na Amazonu

# 9. Anker PowerWave

Ovo je još jedna podloga za bežično punjenje iz ove linije tvrtke Anker. Vrhunac “PowerWavea” je mogućnost punjenja iPhonea do 30% brže.

Ponosi se vrhunskim sustavom hlađenja za brzo punjenje i sprečava pregrijavanje uređaja. Još jedna odlika koja ga izdvaja od većine bežičnih punjača jest ta što radi čak i kod robusnih kućišta. Kao korisnik, ne možete ne cijeniti ovu funkcionalnost.

Napredna zaštita od redovnih opasnosti dodatno pojačava PowerWave profil koji je vaš uvijek zeleni punjač.

USP: Podržava čak i robusne slučajeve

Pogledajte na Amazonu

# 10. NANAMI

Na “NANAMI” gledam kao na kompletan stalak za bežično punjenje. Željeli biste ga dobiti na raspolaganju iz više razloga.

Ono što mi je privuklo pažnju u njemu je čvrsta izgrađenost koja ga čini izuzetno izdržljivim. Zahvaljujući uglavnom ergonomskom dizajnu, imate više kutova gledanja. Ako volite koristiti svoj pametni telefon bez ruku, zaista biste cijenili njegovu funkcionalnost.

Gumirane noge osiguravaju potrebnu stabilnost kako bi čvrsto stajalo netaknuto držeći pametni telefon. Nadalje, NANAMI podržava kućišta debljine samo do 5 mm.

USP: Gumena spojnica za poboljšanu stabilnost

Pogledajte na Amazonu

BONUS

DESTEK

Impresivnog dizajna, "DESTEK" može privući vaš estetski ukus. Izrađena od visokokvalitetne aluminijske legure; izgleda da je izvrstan dodatak vašem profesionalnom okruženju.

Mekana podloga osigurava da se vaš pametni telefon osjeća ugodno dok sjedite na punjaču. S gumenom prostirkom ne vitak je ni na jednoj površini.

Što se tiče punjenja, to je do oznake. CE, FCC i Rosh certifikat čine pouzdani punjač za vaš iPhone.

USP: CE, FCC i Rosh certifikat

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelji!

Odabrali ste svoj omiljeni punjač?

Pod pretpostavkom, pronašli ste idealan punjač za svoj novi iPhone. Uz mnoštvo dobrih opcija u ponudi, mislim da niste morali potrošiti puno vremena da donesete konačnu odluku.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Najbolje naglavne slušalice za iPhone Xs Max, XS i iPhone XR
  • iPhone banke Xs Max, XS i iPhone XR
  • Najbolje Bluetooth slušalice za iPhone Xs Max, XS i iPhone XR
  • Najbolji nosači automobila za iPhone Xs Max, XS i iPhone XR

Koja je kvaliteta kojom se divite u svom omiljenom Qi-wireless punjaču? Podijelite svoje vrijedne povratne informacije dolje u komentarima.