Blog

Ellen DeGeneres Pozor! Igra za iPhone, iPad i iPod

Ako ste gledali Elleninu emisiju na cijevi, vjerojatno vam je poznata igra koju ona i njezini gosti igraju. Igra je pogađanja riječi u kojoj držite kartu na čelu (a da ne vidite što je dobila), a vaš vam prijatelj daje naznake o riječi na kartici. Pokušavate to pogoditi i svaka ispravna pogađanja je bod koji osvojite.

Igra se također pojavila - ako se dobro sjećam - filma Inglourious Basterds, u jednoj od onih kafanskih scena.

Ellen DeGeneres Pozor! Igra za iPhone, iPad i iPod

Tako je u sinoćnjoj emisiji Ellen objavila iPhone / iPad-verziju igre koju možete igrati sa svojim prijateljima.

Evo videozapisa Ellen kako igra igru ​​sa svojim gostom.

HeadsUp! Igra ima neke prilično uzbudljive značajke. Možete odabrati teme (prilično puno), a to nasumično odabire opcije. Izuzetno je jednostavno igrati.

Aplikaciju za igru ​​razvili su ljudi koji su stvorili Clear, fantastičnu aplikaciju za obveze zasnovanu na gestama.

U igri označavate točan odgovor naginjanjem telefona / iPada jednom licem prema dolje. Prolazak se bilježi naginjanjem unatrag (gore iznad glave).

Trenutno postoji oko 18 tematskih špila i pretpostavljam da će se aplikacija ažurirati kako bi se u igru ​​dodalo još špilova.

Ono što je ipak najimpresivnije je da prednja kamera može snimati video zapise igre koja se igra tako da ih zapravo možete pohraniti za uspomene.

Također, igru, videozapise, itd. Možete podijeliti putem Facebooka i drugih društvenih kanala za više zabave.

HeadsUp! igra također ima kupnje u aplikaciji za dodatne špilove. Pretpostavljam da su mogli napraviti aplikaciju besplatnom s nekoliko dekova, a zatim su imali i ove kupljive palube, ali iz nekog razloga, Warner Bros. odlučio je prodati aplikaciju za 0,99 dolara. Prodaje se i odmah ga možete zgrabiti.

preuzimanje datoteka

To je sve za sada!

Jeste li je svirali? Podijelite svoje iskustvo s nama u komentaru u nastavku. Volite čitati više takvih recenzija aplikacija?