Blog

Najbolje čitati kasnije aplikacije za iPhone 2021

Tijekom pregledavanja weba ili skeniranja vijesti ili glavnih priča nailazite na neke zanimljive priče. Ali zbog nedostatka vremena, sada ih ne možete pročitati. Kako biste im mogli odmah pristupiti kasnije u vaše mirno vrijeme, čitati ih čak i izvan mreže ili koristiti osobnog pripovjedača koji će vam čitati omiljene članke? Jako jednostavno. Trebat će vam ove najbolje pročitane kasnije aplikacije za iPhone da biste sve obavili umjesto vas.

1. Džep

"Pocket" je mjesto gdje možete spremiti svoje omiljene članke, videozapise i veze kako biste ih sustigli u svoje prikladno vrijeme. Možete prilagoditi aplikaciju prema svojim željama kako biste imali bolje iskustvo čitanja. Zahvaljujući personaliziranim preporukama brzo ćete otkriti članke koji vas najviše zanimaju.

Budući da nudi neograničenu pohranu, možete spremiti onoliko stavki koliko želite. Za slušanje članaka koristite funkciju pretvaranja teksta u govor. Nadalje, surađuje ne samo sa Safarijem već i s Google Chromeom i Firefoxom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Instapaper

Uz "Instapaper" brzo ćete spremiti priče i iskoristiti razne alate za uživanje u čitanju. Možete odabrati između nekoliko različitih tema u boji, promijeniti fontove i koristiti opcije razmaka.

Poredajte članke na temelju popularnosti, datuma i duljine. Spremljene članke uredno organizirajte u zasebne mape. Značajka pretvaranja teksta u govor omogućuje vam preslušavanje članaka. Pretvorbom teksta u govor možete upravljati i sa svog Apple Watcha.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Reeder 5

Reeder 5 dolazi s podrškom nekoliko usluga kao što su Instapaper, The Old Reader, Fever, FeedHQ i druge. Možete koristiti razne teme poput svijetlih, tamnih, bijelih i crnih kako biste čitanje učinili praktičnijim.

Spremite sve priče na popis za čitanje Safarija i pročitajte ih kasnije. Podijelite svoje najbolje vijesti putem Facebooka, Twittera i Maila. Uz bogato korisničko sučelje i visokokvalitetne značajke, ova je aplikacija pripremljena da oživi vašu naviku čitanja.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

4. InstaWeb

InstaWeb vas može natjerati da se zaljubite u čitanje !. Aplikacija predstavlja vaše spremljene članke u čistom formatu, tako da ih možete čitati s potpunim mirom. Postoji i preglednik unutar aplikacije koji vam omogućuje sigurno pregledavanje weba.

Pomoću ugrađenog PDF pretvarača stranice možete bez napora pretvoriti u PDF. Omogućuje vam sinkronizaciju datoteka s Dropboxom i Google pogonom tako da im možete pristupiti s bilo kojeg vašeg uređaja. Osim toga, moći ćete dijeliti svoj PDF putem e-pošte i poruke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Outread

Outread je prvenstveno aplikacija za čitač brzine, ali djeluje i kao vrhunska aplikacija za čitanje kasnije. Možete dodati vlastite e-knjige ili odabrati sjajne romane za čitanje iz ogromne knjižnice. Sinkronizirajte ga s Instapaperom i Pocketom za pristup svim spremljenim člancima.

Pogledajte statistiku čitanja kako biste zadržali tablicu napretka. Prilagodite brzinu i veličinu označivača kako biste se slagali s vlastitom brzinom čitanja. Aplikacija omogućuje spremanje priča i za izvanmrežno čitanje.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

6. Kišna kap.io

Raindrop je prilično dobar u upravljanju oznakama. S ovom aplikacijom na raspolaganju možete spremiti sve što želite kasnije sustići, a također ih moći održavati u potpunosti organiziranim. Aplikacija će također označiti vaše oznake tako da im možete lako pristupiti.

Pozovite svoje prijatelje da surađuju s vama i podijelite svoj rad s drugima. Također, sinkronizirajte sve svoje podatke kako biste imali jednostavnije iskustvo. Još jedna značajna značajka ove aplikacije Pročitajte kasnije podrška je nekoliko jezika poput engleskog, armenskog, danskog, nizozemskog, finskog, francuskog i drugih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Raspon papira

PaperSpan je užitak čitatelja! Dolazi s nekoliko vrlo urednih značajki koje igraju ključnu ulogu u poboljšanju vašeg čitateljskog iskustva. Za mene je ova aplikacija toliko korisna mogućnost automatskog dodjeljivanja spremljenih članaka. To znači da ne morate trošiti puno vremena na kategorizaciju svojih priča.

Možete jednostavno pokrenuti aplikaciju i pretraživati ​​vrste članaka koje želite pročitati ili krenuti u željenu kategoriju. Članke ćete moći čitati i upravljati njima čak i izvan mreže.

Sve promjene koje napravite automatski će se sinkronizirati kada se uređaj ponovno poveže s Internetom. Ako ne želite koristiti oči za čitanje, možete natjerati aplikaciju da čita priče umjesto vas čak i kada ste izvan mreže. To nije sve; PaperSpan također vam omogućuje da pratite svoje čitalačke navike.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Izvanmrežne stranice Pro

Ocijenjena kao aplikacija za izvanmrežno pregledavanje broj jedan, ova je aplikacija pripremljena da vaše izvanmrežno pregledavanje podigne na drugu razinu. Možete preuzeti cijelu web stranicu (do 50.000 stranica), zajedno sa svim oblikovanjima, videozapisima, slikama i dokumentima da biste sve mirno pregledali.

Stranice možete organizirati pomoću mapa i oznaka. Uz brzo učitavanje stranica, osigurava vam dobro zabavno listanje stranica. Napravite sigurnosnu kopiju, arhivirajte i sačuvajte određene web stranice. Nadalje, aplikacija vam omogućuje i uvoz ili izvoz preuzetih web stranica.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

9. Red za čitanje

"Red za čitanje" nije značajka bogata za čitanje kasnije. Međutim, više je nego u redu učiniti vaše čitanje ugodnim iskustvom. Aplikacija savršeno radi sa Safari-jem, što vam omogućuje da s lakoćom spremite priče za kasnije.

Nakon što dodate članke na svoj popis, možete ih prelaziti prstom i čitati kada želite. Omogućuje vam arhiviranje članaka, pa čak i brisanje onih koji više nisu potrebni. Osim toga, podijelit ćete zanimljive priče i sa svojim prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Refind

"Refind" nudi besprijekorno iskustvo čitanja i kasnije. Pa, kažem to, jer smatram da je aplikacija vrlo intuitivna i zgodan alat za ljude koji žele održati svoju organizaciju.

Osim osnovne funkcionalnosti, aplikacija vam omogućuje da pratite vrhunske izvore poput The Guardian, Tech Crunch, The Wired i još mnogo toga. Nakon što odaberete omiljene izvore vijesti, automatski odabire njihove najnovije vijesti kako biste ih s lakoćom mogli pratiti.

Također ćete zanemariti priče, promijeniti jezik, uvesti oznake i izvesti podatke. Štoviše, Refind vam omogućuje stvaranje društvenog profila za dijeljenje svojih misli i interakciju s istomišljenicima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Zamotati!

S ovim dostupnim aplikacijama imat ćete puno bolje iskustvo čitanja. Iako su popularne aplikacije poput Pocket i Instapaper izvrsne, druge aplikacije poput Readable čine čitanje apsolutnim užitkom. Dakle, koju ćete od ovih aplikacija koristiti?

Također biste željeli sustići:

  • Najbolje aplikacije za rječnike za iPhone i iPad
  • Aplikacije enciklopedije za iPhone i iPad
  • Najbolja proširenja za Safari za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za čitanje brzine za iPhone i iPad

Sviđa vam se ovaj članak? Recite nam to u odjeljku za komentare.