Blog

Savjeti za zaustavljanje Apple Music-a u korištenju iPhone-ovih mobilnih podataka

Ako se pametno ne kontrolira, strujanje glazbe može ubiti puno mobilnih podataka na vašem iPhoneu. A vaš će mjesečni podatkovni paket često nestati puno prije roka. Pa, koji su bolji načini kako Apple Music zaustaviti u korištenju mobilnih podataka na iPhoneu?

Jednostavno, prerežite sve kabele da biste prekinuli nepotrebnu potrošnju podataka. A ako treba; za preuzimanje i ažuriranje glazbene biblioteke koristite samo Wi-Fi. Otkrijmo neke pametne hakove koji će spriječiti Apple Music da uđe u vašu ograničenu širinu pojasa!

Kako prestati koristiti iPhone-ove mobilne podatke za Apple Music

Korak 1. Pokreni Aplikacija Postavke na vašem iPhoneu.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Glazba, muzika.

Korak # 3. Sada dodirnite Stanični podaci.

Korak # 4. Dalje, imate više mogućnosti da preuzmete kontrolu nad potrošnjom mobilnih podataka:

Prestanite koristiti mobilne podatke za ažuriranje Apple Music Library i učitavanje umjetničkih djela

Ako ažurirate svoju glazbenu biblioteku i učitavate umjetnička djela pomoću mobilnih podataka, velike su šanse da se vaša propusnost brzo prazni. Da biste to prestali raditi, jednostavno isključite prekidač za mobilne podatke.

Onemogućite najkvalitetniji streaming glazbe preko mobitela na iPhoneu

Kada se nastoji uštedjeti svaka unca upotrebe podataka, nema smisla strujati visokokvalitetnu glazbu. Isključiti prekidač odmah pored Kvalitetni streaming.

Onemogućite mobilne podatke za preuzimanje glazbe

Često preuzimate glazbu pomoću mobilnih podataka? Obavezno to učinite samo kad je uređaj povezan s Wi-Fi mrežom jer može sagorjeti tone podataka. Da biste to učinili, isključiti prekidač za Preuzimanja.

Kako zaustaviti automatsko preuzimanje za Apple Music

"Automatsko preuzimanje" prilično je korisna značajka jer osigurava da ne morate ručno prolaziti kroz brušenje da biste preuzeli glazbu (pa čak i aplikacije) koju ste kupili na drugim uređajima.

Međutim, dobro je samo kad imate tone mobilnih podataka ili se uopće ne morate zamarati njihovom potrošnjom. Dakle, pametno je isključiti ga.

Korak 1. Otvoren Aplikacija Postavke na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite iTunes i App Store.

Korak # 3. U odjeljku Automatska preuzimanja isključite prekidač za Glazbu, i spremni ste za polazak!

Više savjeta za spremanje mobilnih podataka na iPhone

Imati na umu; ovih nekoliko trikova samo je vrh sante leda. Ako želite sve iskoristiti za smanjenje upotrebe podataka na svom iOS uređaju, morat ćete poduzeti mnoge značajke. Da biste to učinili, pogledajte ovaj opsežni vodič.

Osim toga, možda ćete također htjeti iskoristiti pomoć aplikacija za praćenje mobilnih podataka kako biste pripazili na svaku značajku koja koristi vaše mobilne podatke i upravljali njima malo prikladnije.

Preko tebe ...

Od sada će vaša ograničena propusnost uvijek imati dovoljno jastuka da traje cijeli mjesec. I neće biti nepotrebne potrošnje podataka. Nadam se.

Možda biste htjeli pogledati i ove savjete:

  • 21 savjet i trik koji bi svaki korisnik Apple Watcha trebao znati
  • 10 najboljih savjeta o pristupačnosti za iPhone i iPad
  • Osnovni savjeti i trikovi za tipkanje za iPad za brže tipkanje na tabletu

Jesu li vam gornji trikovi bili vrijedni pažnje? Zabacite svoje poglede i budite sinkronizirani s našim najnovijim člancima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found