Blog

Kako podijeliti GIF animacije na Macu s GIF tipkovnicom

Stručnjaci za Appleove proizvode uvijek mjere softver, aplikaciju ili proizvod s drugim; a ponekad se uspoređuje između proizvoda koje proizvodi Apple.

U listopadu ove godine Apple je predstavio GIF tipkovnicu, aplikaciju koja se može preuzeti na Mac i iOS uređaje. Iako je ime aplikacije isto, ne djeluje slično na iOS uređajima i Macu. Na vašem iOS uređaju GIF tipkovnica radi kao tipkovnica treće strane, ali na Macu nema takvu implementaciju.

Kako podijeliti GIF animacije na Macu s GIF tipkovnicom

Iako se GIF tipkovnica izvodi na traci izbornika na OS X, to nije ista priča u verziji iOS-a. Međutim, Mac i iOS korisnici mogu dijeliti GIF animacije brzo i učinkovito pomoću GIF tipkovnice.

Zanimljivo je da je Apple ovu GIF tipkovnicu odabrao kao jednu od najboljih Mac aplikacija za 2015. godinu; besplatan je za Mac App Store. Sada ako ste preuzeli GIF tipkovnicu, možete početi istraživati ​​ovu aplikaciju; a ako niste, možete preuzeti aplikaciju.

Ova se aplikacija izvodi na OS X traci izbornika u gornjem desnom kutu Mac zaslona. Kliknite ikonu trake izbornika GIF tipkovnice i vidjet ćete veze do nedavnih, omiljenih i spremljenih GIF animacija. Također možete provjeriti alatnu traku koja se može pohvaliti najnovijim reakcijama, trendovima i GIF-ovima usmjerenim na glazbu.

GIF tipkovnica ima posebnu značajku koja vam nudi mogućnost brzog pretraživanja bilo koje određene animacije. Na primjer, ako želite pronaći animaciju za "osjećati se sjajno", upišite istu u okvir za pretraživanje i dobit ćete sve prekrasne GIF animacije.

Ali pronalazak vaše omiljene GIF animacije nije dovoljan; morate ga podijeliti. A da biste ga podijelili putem aplikacije za poruke, samo povucite i ispustite u aplikaciju, a vaš će prijatelj biti iznenađen ovom novom GIF animacijom.

Alternativno, jednostavno kliknite GIF i on će se kopirati u međuspremnik; kao treću opciju možete kliknuti na elipsu u donjem desnom kutu bilo koje animacije. Vidjet ćete padajući izbornik s opcijama poput Kopiraj GIF, Dodaj u favorite itd.

Također možete spremiti svoje omiljene GIF-ove i prenijeti vlastite GIF-ove; za potonje morate povezati GIF s Riffsy računom (Riffsy je tvrtka koja stoji iza GIF tipkovnice).

Cijena: Besplatno

Preuzmite GIF tipkovnicu

Jeste li isprobali ovu aplikaciju? Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentarima, na Facebooku, Twitteru i Googleu Plus.