Blog

Najbolji nosači za automobil iPhone 6 u 2021. godini

Dva su glavna razloga - praćenje moje nezaboravne vožnje i navigacija pomoću GPS-a - zašto više volim imati nosače za automobil tijekom vožnje. Osim toga, pružaju izvrsno hands-free iskustvo. Uzimajući u obzir sve prednosti i nedostatke, odabrao sam najbolje nosače za iPhone 6 Plus koji će vam pomoći da lako pronađete najprikladniji odabir za vaše specifične potrebe. Pomoću ovih držača za nosače automobila moći ćete zaključati i otključati svoj pametni telefon s najvećom lakoćom. Rotacija od 360 stupnjeva oživljava vaše iskustvo gledanja. Što je još važnije, mogu se ugodno zalijepiti za većinu površina. Zaronimo i provjerimo što još nude ovi top 10 nosača za automobile za iPhone 6!

1. HoHoHoHot

HoHoHoHot nosač automobila ima izuzetno funkcionalan dizajn. Lagan je i ima siguran mehanizam zaključavanja.

Možete udobno zaključati i otpustiti svoj pametni telefon. Nosač automobila ima vakuum koji se sigurno lijepi na većinu površina. Podržava pametne telefone širine između 2,0 ″ -4,2 ″.

Zahvaljujući uglavnom rotaciji od 360 stupnjeva, pruža optimalan kut gledanja. Stoga imate bolje iskustvo rada bez ruku u pokretu.

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

2. LEPO

Ono što SOAIY čini briljantnim odabirom je 3-u-1 funkcionalnost. Nosač za automobil sadrži proširivi rukohvat, protuklizne nožice i magnetski nosač koji vam omogućuje da vaš pametni telefon ostane čvrst. Fleksibilni gooseneck, kao i rotacija od 360 stupnjeva, nude bolji kut gledanja.

Sadrži bočni gumb jednim pritiskom koji nudi izvrstan rad jednom rukom. Punjač za automobil dolazi s dvostrukim USB priključcima kako biste istovremeno mogli puniti dva uređaja. Također ima LED zaslon za automobil voltmetar koji kružno prikazuje napon akumulatora u vozilu; napon punjenja uređaja i struja punjenja.

USP: 3-u-1 funkcionalnost

Pogledajte na Amazonu

# 3. Getron

Smatram da je "Getron" prilično dobar. Dobro je građen i ima prilično snažnu usisnu čašu s ljepljivim gelom koji mu pomaže da se lako prilijepi za vjetrobran.

Podstavljena leđa i držači s gumom štite vaš iPhone od ogrebotina. Zahvaljujući rotaciji od 360 stupnjeva, iPhone možete postaviti vertikalno i vodoravno.

Pomoću gumba za otpuštanje možete brzo deinstalirati svoj uređaj. Zaobljeni dizajn omogućuje mu sigurnije držanje vašeg iPhonea.

USP: Podstavljena leđa

Pogledajte na Amazonu

# 4. Bestrix

Bestrix je jedinstven u pogledu funkcionalnosti. Iskorištavajući u potpunosti prednosti utora za CD uređaj za automobil ili brod, čvrsto drži vaš pametni telefon za fantastičan kut gledanja. Nosač za automobil ima kutnu glavu od 360 stupnjeva koja vam omogućuje prilagodbu uređaja prema udobnosti.

Jastučasti plastični držači drže vaš iPhone netaknutim i štite ga od ogrebotina. Zahvaljujući snažnoj konstrukciji, vrlo je izdržljiv.

USP: Jastučasti plastični držači

Pogledajte na Amazonu

# 5. iOttie

Ono što iOttie nosač za automobil čini tako praktičnim je sustav montiranja jednim dodirom koji vam omogućuje jednostavno zaključavanje i otpuštanje uređaja. Dolazi s vrlo ljepljivim gelom koji se čvrsto lijepi na većinu površina.

Teleskopski krakovi mogu se proširiti do dodatnih centimetara kako bi imali bolje mogućnosti pregledavanja. Držač za automobil zadržava vaš uređaj netaknutim; nudeći prikladniji kut gledanja. Neklizave ruke osiguravaju da vaš iPhone ostane na mjestu.

USP: Teleskopski krak

Pogledajte na Amazonu

# 6. Mpow

Mpow je predstavio nosač automobila čvrstog izgleda. Izvlačivom rukom (s 4,6 na 6,6 inča) sigurno zaključava vaš pametni telefon i održava uređaj netaknutim.

Sigurni usis omogućuje brzo lijepljenje na armaturnu ploču i većinu ostalih površina. Jedna značajna značajka je da neće ostaviti nikakav trag ili trag iza sebe. Zahvaljujući zakretnoj kuglastoj glavi koja se može rotirati za 360 °, moći ćete postaviti iPhone u željenu orijentaciju.

USP: Osigurajte usisnu pločicu

Pogledajte na Amazonu

# 7. Exogear iPhone Nosač za automobil

Ako vam udobnost i sigurnost stoje na vrhu svih ostalih značajki, ozbiljno razmislite o Exogear Exomountu. Držač nosača izrađen je od visokokvalitetnog materijala i pruža potrebnu njegu vašem uređaju dok ga čvrsto držite.

Bilo da pruža fantastičan kut gledanja ili izuzetno ugodno iskustvo montiranja / demontaže, trebao bi preslatko ispuniti svoj zadatak. Osim toga, nećete morati ukloniti futrolu sa uređaja da biste je instalirali.

USP: Protuklizni gumeni držač

Pogledajte na Amazonu

# 8. Macally

Ono što "Macally" izdvaja od ostalih su neodimijski magneti koji ga čine i do 50% jačim od ostalih tradicionalnih nosača automobila. S gelskim jastučićem za usisavanje možete ga udobno pričvrstiti na ploču s instrumentima. Što je još važnije, ne ostavlja ostatke nakon uklanjanja.

Rotacija za 360 ° pruža vam potpunu slobodu postavljanja iPhonea pod željeni kut. Robusna teleskopska ruka proteže se do 6,5 inča. Štoviše, dobivate četiri različite metalne ploče poput kruga, pravokutnika, dijamanta i pločica sa srcem koje se mogu pričvrstiti na različite mobilne uređaje.

USP: Jaki neodimijski magneti

Pogledajte na Amazonu

# 9. Koomus iPhone nosač za automobil

Odaberite nosač automobila Koomus K2 za optimalno iskustvo gledanja. Ono što mu pomaže u izvrsnom iskustvu bez ruku je rotacija od 360 stupnjeva. Dolazi s rastezljivim držačem u koji se mogu smjestiti objekti široki do 3,27 inča.

Postoji ručica jednim dodirom koja znatno olakšava postavljanje ili demontažu. Štoviše, svoj uređaj možete montirati s bilo kojim zaštitnim kućištem.

USP: 3M gel podloga

Pogledajte na Amazonu

# 10. Vansky

Vansky je dizajniran da bude jednostavan nosač za automobil. Pomoću ovog držača telefona možete svoj uređaj montirati na ploču s instrumentima, otvor za zrak, pa čak i vjetrobran. Izuzetno je zgodna usisna čaša koja joj omogućuje da ostane čvrsto netaknuta dok drži vaš uređaj.

Ovaj nosač za automobil ima podršku za uređaje veličine zaslona 6,7-9,7 cm. Izvlačiva ruka s ergonomskim rukohvatom pruža vam želju za postavljanjem uređaja s lakoćom. Osim toga, ima poseban gumb za brzo puštanje iPhonea.

USP: Izvlačiva ruka s ergonomskim rukohvatom

Pogledajte na Amazonu

Završavati!

Jesu li ovi nosači automobila stali do oznake u vašem testu na kiselinu? Volio bih znati vaše dragocjene povratne informacije i kvalitetu koju uvijek želite vidjeti u vrhunskom nosaču automobila.

Možda biste htjeli provjeriti i ove popise:

  • Najbolji automobilski punjači za iPhone 6/6 Plus
  • Najbolje banke energije iPhone 6/6 Plus
  • iPhone 6/6 Plus Bluetooth slušalice
  • Najbolje priključne stanice za iPhone 6/6 Plus

Slobodno podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found