Blog

Najbolje aplikacije za upravljanje unosima za iPad i iPhone 2021. godine

Unos narudžbi najizazovniji je i najvažniji dio svake industrije. Ako ste poslovna osoba, direktor ili imate malu trgovinu, točni detalji o narudžbi su presudni. Umjesto da upravljate njima u papirima i knjigama, okrenite se digitalnom aspektu. Ove aplikacije za upravljanje unosom naloga za iPad osiguravaju vam da održavate ravnotežu između narudžbe i prodavača. Jednostavnim prevlačenjem možete upravljati cjelokupnim podacima u pokretu i dostaviti ih u pravo vrijeme.

1. Prodaja rukovanja

Rukovanje nudi personaliziranije iskustvo unosa narudžbe. Pomoću ove aplikacije možete s lakoćom napisati prodajni nalog i predstaviti katalog. Također vam omogućuje stvaranje cijena specifičnih za kupca.

Aplikacija čini mnogo prikladnijim za praćenje vašeg inventara i njegovo održavanje. Možete provjeriti nedavno pregledane ili naručene proizvode, a također možete upravljati narudžbama za cijeli prodajni tim. Još važnije, Handshake je u potpunosti integriran s Quickbooks, Xero, Netsuite, Dynamics, SAP i Oracle.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Distribucija Unos jednog naloga

Ovo je vrlo jednostavna, ali vrlo funkcionalna aplikacija za unos narudžbi. Omogućuje vam puno lakše naručivanje i ponude. Držite karticu o statusu narudžbe bez napora.

Možete brzo provjeriti cijene i pregledati povijest narudžbi. Ovisno o zahtjevima, moći ćete stvoriti i predloške narudžbi. Osim toga, aplikacija također omogućuje promjenu redoslijeda iz prošlih narudžbi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Voditelj prodaje Pro

Ako ste prodajni zastupnik, ne smijete propustiti Sales Manager Pro. Aplikacija prilično dobro funkcionira omogućavajući vam udobno rukovanje velikom količinom podataka. Možete jednostavno skenirati crtične kodove i ispisati račune.

Omogućuje vam brzo primanje narudžbi. Budući da su svi vaši podaci sinkronizirani s oblakom, nećete se brinuti da ćete ih izgubiti. Još bolje, Sales Manager Pro kompatibilan je s više jezika poput engleskog, francuskog, talijanskog, portugalskog, španjolskog itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Innovo OE Touch

Ono što “Innovo OE Touch” čini vrlo jednostavnim za upotrebu jest mogućnost omogućavanja izrade narudžbi prema cijenama proizvoda u stvarnom vremenu. Možete skenirati crtični kôd da biste dodali proizvode u košaricu.

Pogledajte podatke o svom računu i snimite fotografiju traženih proizvoda. Moći ćete pregledati povijest narudžbi, ponude i otvorene narudžbe. Kroz napredno pretraživanje možete odmah pronaći narudžbe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. ZotSell B2B narudžbe

Uz ZotSell primanje narudžbi je brzo i jednostavno. Možete brzo stvoriti, urediti, duplicirati ili poslati narudžbe svojim kupcima. Kako to funkcionira čak i u izvanmrežnom načinu, moći ćete pratiti narudžbe i pristupiti svim podacima o svojim kupcima bez ikakvih prekida. Omogućuje vam i ugodno držanje kartice na vašim dokumentima i lecima.

Pomoću gumba za kupnju možete stvoriti i PDF katalog. Jednostavno pristupite svim podacima o svojim klijentima i upravljajte cjelokupnim podacima izravno na dohvat ruke. Na kraju, ZotSell podržava više jezika, uključujući engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Distribucija Unos jednog naloga

Iako je "Distribution One Order Entry" relativno nova aplikacija za unos narudžbi za iOS, sve pokrivene baze imaju značajan odabir. Aplikacija ima čisto korisničko sučelje i olakšava postupak slanja narudžbi i ponuda.

Osim toga, također možete provjeriti cijenu i s lakoćom pratiti povijest narudžbi. Za veću fleksibilnost aplikacija vam omogućuje i praćenje cijena specifičnih za kupca.

Jedna od mojih najdražih značajki ove aplikacije je sposobnost stvaranja prilagođenih predložaka redoslijeda. Samo u slučaju da niste zadovoljni unaprijed definiranim ponudama, možete izraditi prikladnije predloške koji mogu biti u potpunosti u skladu s vašim zahtjevima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Unos radnog naloga tvrtke BASys

Ovaj je prvenstveno namijenjen distributerima Bridgestonea koji koriste proizvodni sustav BASys. Aplikacija vam omogućuje dodavanje dodatnih lokacija za upotrebu UID-a.

Jednostavno sučelje olakšava stvaranje ili primanje narudžbi. Također postoji mogućnost brisanja svih nepotrebnih radnih naloga odjednom. Možete spremiti narudžbe da biste ih kasnije pregledali i upravljali njima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Veleprodaja električnog napajanja OE Touch

Veleprodajna električna energija OE Touch omogućuje vam stvaranje narudžbi prema najnovijim cijenama, kao i dostupnost u cijeloj tvrtki. Možete se odmah povezati sa svojim distributerima i stvoriti cijene usmjerene na kupca.

Omogućuje skeniranje naljepnica s crtičnim kodom za dodavanje proizvoda. Obratite se bilo kojoj poslovnici ili naručite bilo koji određeni predmet. To nije sve; također možete pratiti ponude, povijest narudžbi i podatke o svojem računu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Sid Harvey

Sid Harvey dobro je opremljen kako bi ulazak u narudžbu u pokretu učinio bez muke. Možete potražiti pomoć svog Googlea za traženje proizvoda, pa čak i skeniranje crtičnog koda za brzi unos stavke. I za svaki slučaj, ako vam se dogodi da promijenite redoslijed stavke, možete iskoristiti pomoć povijesti.

Možete pregledati sve svoje prethodne narudžbe i po potrebi pristupiti osnovnim informacijama. Osim toga, Sid Harvey vam također omogućuje lako praćenje podataka o vašem računu. Budući da djeluje čak i offline, vaš se posao neće zaustaviti u slučaju lošeg Interneta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Unos naloga za ZiiZii

Upotrijebite ZiiZii za olakšavanje unosa narudžbe. Možete preuzeti kataloge za trgovine i kupce koje predstavljate. Zatim možete izrađivati ​​i slati narudžbe pomoću različitih metoda unosa predmeta. To uključuje pretraživanje, pregledavanje kategorija, skeniranje crtičnog koda itd.

Možete čak ispisati oznake polica iz aplikacije povezivanjem na podržani Bluetooth ili mrežne pisače. Također je prepun mnogih drugih značajki koje će vam olakšati posao.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Vaša najbolja oklada?

S ovim dostupnim aplikacijama za unos narudžbi imat ćete glatko iskustvo jedrenja tijekom primanja ili upravljanja narudžbama. Ono što ove aplikacije čini toliko korisnima je učinkovita funkcionalnost.

Osim toga, pružaju vam potrebnu slobodu da preuzmete čvrst nadzor nad svojim zadatkom i riješite ga prema potrebi sata. Nedostaje li na ovom popisu neka od vaših omiljenih aplikacija za unos narudžbi za iOS? Obavijestite me to u komentarima.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima za iPhone i iPad
  • Aplikacije za praćenje pošiljki za iPhone i iPad
  • Najbolje prezentacijske aplikacije za i iPad
  • Najbolje CRM aplikacije za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found