Blog

Kako izbrisati alarm za vrijeme spavanja na iPhoneu i iPadu

Kad prvi put postavite alarm za vrijeme spavanja, trajno će se prikazivati ​​u odjeljku Alarm u aplikaciji Sat. Naravno, možete ga isključiti, ali svejedno, neće nestati. Jedino rješenje da biste ga se riješili na iOS uređaju je Resetiranje svih postavki. Dopustite mi da vam pokažem kako.

Prije nego što počneš:

  • Resetiranje svih postavki neće izbrisati nikakve osobne podatke poput fotografija, glazbe, videozapisa, aplikacija, podataka aplikacija, iCloud računa
  • Međutim, stvari kao što su Wi-Fi lozinka, Bluetooth uređaji, VPN konfiguracije, rječnik tipkovnice, raspored aplikacija na početnom zaslonu, postavke lokacije, postavke privatnosti, postavke pozadine, postavke obavijesti, prilagodbe Control Center-a, postavke zaslona, ​​Apple Pay kartice itd. vratite se na zadane tvorničke postavke
  • Ukratko, svaka postavka koju ste promijenili u skladu s vašim željama uklonit će se ili vratiti u stanje izvan okvira.
  • AŽURIRAJ: Sljedeći koraci ne donose zadovoljavajuće rezultate ako ste na iOS-u 14. Molimo pogledajte ovo.

Kako izbrisati alarm za vrijeme spavanja na iPhoneu

  1. Otvori Postavke app.
  2. Dodirnite Općenito.
  3. Dodirnite Resetirati.
  4. Dodirnite Poništi sve postavke.
  5. Unesite šifru uređaja.
  6. Dodirnite Poništi sve postavke.

Nakon završetka postupka, sve postavke na vašem iPhoneu ili iPadu slične su novom uređaju. Otvorite odjeljak Alarm u aplikaciji sata. Više nećete vidjeti odjeljak Prije spavanja.

Povezano: Kako izbrisati satove i alarme na iPhoneu

O brisanju alarma prije spavanja u iOS-u 14

Ako slijedite gornje korake i resetirate sve postavke u iOS 14, raspored spavanja bit će onemogućen. Ali unutar Sat aplikacija → Alarm, i dalje ćete vidjeti da gornji dio zaslona zauzima sićušna traka koja od vas traži POSTAVITI raspored spavanja. Kada je dodirnete, bit ćete preusmjereni u aplikaciju Health da biste je ponovno konfigurirali (pogledajte slike u nastavku). Stoga možemo zaključiti da ovo nije toliko učinkovito kao što je bilo u iOS-u 13.

To je sve, prijatelju!

Nadam se da vam je ovaj kratki brzi vodič pomogao da riješite probleme s budilnikom. Budući da je zadana ponuda Applea za vas zabrinjavajuća, zašto ne biste odvojili trenutak i pogledali naš popis najboljih aplikacija za praćenje spavanja za iPhone i Apple Watch!

Napokon, ako se nekako odlučite zadržati Bedtime, evo kako promijeniti zvuk alarma ili postaviti pjesmu Apple Music-a kao iPhone alarm.