Blog

Najbolje preuzimane iPhone aplikacije u 2020

Kad bih pitao: "Koje su najviše preuzimane iOS aplikacije", većina vas imenovala bi one koje ne bi donijele iznenađenja. Kvari zabavu nekih od najvećih imena u poslu, postoji poprilično zamjenskih znakova koji su potresli App Store u prvom kvartalu ove godine - što se tiče brojeva.

Vidjevši fenomenalan uspjeh nekih ne tako poznatih aplikacija, bili smo prisiljeni navesti najpopularnije iPhone aplikacije ove godine. Provjerite jesu li neke od vaših omiljenih aplikacija pronašle mjesto u elitnoj ligi ili su propustile. Isto tako, možda još niste naletjeli na neke aplikacije koje su nadmašile poznata imena!

1. Tik Tok

Znam da mnogi od vas možda nisu čuli za "Tik Tok", a kamoli vjerujući da je oluja u Kini odnijela prvu četvrtinu 2018. godine. Poznat i kao Douyin, uzbudljiv je glazbeni video i aplikacija na društvenim mrežama.

Omogućuje vam snimanje i uređivanje kratkih isječaka pomoću nekoliko impresivnih alata. Također možete dodati glazbu i specijalne efekte za ukrašavanje svojih videozapisa. Prema izvješćima, Tik Tok je preuzet 45,8 milijuna puta u prvom tromjesečju 2018.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. YouTube

Mislim da se većina vas ne bi iznenadila kad na ovom poželjnom popisu vidite YouTube. Zasluženo je svrstana na prvo mjesto u kategoriji fotografija i videozapisa i postigla četiri i pol zvjezdice od 50,5 tisuća ocjena, zabava je u prvom tromjesečju ove godine navodno preuzeta 35,3 milijuna puta.

Za one nepoznate možete ga koristiti za gledanje filmova, zabavnih videozapisa, tehnoloških recenzija i još mnogo toga. Omogućuje vam strujanje glazbe, a također možete pratiti i vijesti uživo, kao i ono što donosi naslove. Štoviše, možete napraviti i poseban popis za reprodukciju, pa čak i podijeliti svoje omiljene videozapise s prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. WhatsApp Messenger

“WhatsApp Messenger” ne treba uvod, zar ne? Aplikacija za razmjenu poruka svrstana je na prvo mjesto u kategoriji društvenih mreža i dobila je četiri i pol zvjezdice od 64,6 tisuća ocjena, a aplikacija za razmjenu poruka vlada s više od 1 500 milijuna aktivnih korisnika. Prema izvješću, u prva tri mjeseca ove godine preuzet je preko 33,8 milijuna puta.

Aplikacija za razmjenu poruka u vlasništvu Facebooka nedavno je dodala nekoliko potpuno novih značajki. A oni kojima privlače puno pažnje su WhatsApp Payment (trenutno dostupno samo u Indiji) i grupni video pozivi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Glasnik

Ako koristite Facebook, bilo bi vam teško kloniti se Messengera. Po popularnosti je odmah iza WhatsAppa.

Od dopuštanja da ubrzate razmjenu poruka s gomilom GIF-ova koji vole zabavu i igrate igre s prijateljem bez napuštanja razgovora, dobivate gotovo sve što biste željeli izraziti sve boje svojih osjećaja. Aplikacija je zabilježila 31,3 milijuna preuzimanja u prvom kvartalu ove godine.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Instagram

Instalirajući oko 800 milijuna korisnika, Instagram dijeljenje fotografija i videozapisa čini apsolutnom zabavom. Aplikacija sadrži neke impresivne alate za uređivanje koji vam omogućuju elegantno ukrašavanje fotografija. Nema sumnje, brzo postaje nezaobilazna vrijednost za ljude koji vole biti okruženi trendovskim isječcima. Govoreći o brojkama, odmah je iza Messengera s nevjerojatnih 31 milijun preuzimanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Facebook

Unatoč retku s podacima, Facebook nastavlja vladati ljestvicom. Prepuna brojnih atraktivnih značajki, aplikacija za društveno umrežavanje nudi vam puno mogućnosti da se izrazite i ostanete povezani s prijateljima i sljedbenicima. Što se tiče brojeva, udobno se nalazi na šestom mjestu s 29,4 milijuna preuzimanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. WeChat

WeChat je najomiljenija aplikacija za razmjenu poruka u Kini. Stoga uvijek očekujem da će to biti među najpreuzimanijim aplikacijama. Iako se aplikacija nalazi na 24. mjestu u kategoriji društvenih mreža, prepuna je svih vatrometa kojima biste željeli osvijetliti poruke! S 28,9 milijuna preuzimanja po brojkama ne zaostaje puno za Facebookom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. QQ

Iako je rangiran na 191 mjestu u kategoriji društvenih mreža, QQ je preuzet 22,6 milijuna puta. Govoreći o funkcionalnosti, aplikacija vam omogućuje ne samo čavrljanje s prijateljima već i igranje mrežnih igara. Osim toga, možete ga koristiti za kupnju vrućih predmeta, pa čak i za istraživanje glazbe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. iQiYi

Evo još jedne aplikacije koja se pokazala posebno senzacionalnom u Kini s 22,6 milijuna preuzimanja u prva tri mjeseca ove godine. Aplikacija za streaming video zapisa prilično je zabavna za upotrebu. Možete fino podesiti svoj video pomoću jednostavnih alata za uređivanje i podijeliti ga s prijateljima. Prema tvrtki, aplikacija uživa podršku 481 milijuna korisnika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Google Maps

Google Maps daleko je najpopularnija navigacijska aplikacija za iOS i Android. S procijenjenih 22,4 milijuna preuzimanja, smješten je na 10. mjesto.

O ovoj se aplikaciji može puno razgovarati. Među nekoliko značajnih značajki, one koje uvijek obožavam su ažuriranja prometa u stvarnom vremenu, dijeljenje lokacije i stvaranje popisa omiljenih mjesta itd. Osim toga, možete ga koristiti i izvanmrežno da biste nastavili kretati bez ikakvih prekida.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Recite svoje:

Osim nekoliko iznenađenja, popis je ispunjen uobičajenim osumnjičenicima. Neka velika imena poput Twittera i Gmaila propustila su. Imate li povratnih informacija o gore navedenom popisu? Pucajte u komentarima.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za društvene mreže za iPhone i iPad
  • Facebook alternativne aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje WhatsApp alternative za iPhone